Brownie Scout Strain Informatie en recensie

by admin


Er zijn niet veel marihuanabloemen die kunnen tippen aan de THC niveaus in de Brownie Scout-marihuanasoort. Deze indica-dominante hybride (70% indica, 30% sativa) staat erom bekend een geweldige hit te hebben. Het is dan ook geen wonder dat deze soort een topkeuze is voor veel marihuana-connaisseurs. Brownie Scout-toppen zijn donzig en worden goed geaccentueerd door feloranje haren en paarse bladeren. Maar het is hun dikke, glanzende witte laag trichomen die favoriet is onder fans.

Sativa / Indica% Binnenopbrengst Buitenopbrengst Bloeiperiode
30% / 70% matig matig 8-9 weken binnen, eind september of begin oktober buiten

Dit hybrideis echter niet voor de minder ervaren. Sterkere soorten hebben meestal THC-niveaus in het hoge bereik van 20%. Brownie Scout-cultivars bereikten consequent meer dan 30% – maar liefst 38% is het hoogste geregistreerde percentage.

Informatie over Brownie Scout Strain

Andere soorten geven misschien een sterke head-high, maar de hersenmist van Brownie Scout is gewoonweg niet van deze wereld. Deze soort is Green Thumb Industries (GTI), mogelijk de krachtigste creatie tot nu toe. De exacte oorsprong is een beetje duister; velen geloven dat GTI de THC-zware soort heeft gecreëerd door te kruisen Platina Girl Scout-koekjes (GSC) met de Great Divide. De laatste is een in-house GTI-hybride – een kruising van Phishhead Kush en Kosher Kush

De Brownie Scout-soort heeft een aards, dennenachtig profiel en intense hoge – gemeenschappelijke kenmerken voor haar EN Kush afstamming.

Download mijn gratis groeien Bijbel zodat je je eigen Brownie Scout Strain kunt kweken!


In een oogopslag

OORSPRONG Platinum Girl Scout Cookies en Great Divide
EFFECTEN Ontspannend
Kalmerend
Verbetert de slaap
ONGEWENSTE REACTIES Misselijkheid
Braken
Hongergevoel
Intense slaperigheid
Cottonmouth
Droge ogen en neus
GEUR Aards, peper, dennen, bloemig, kruidig, fruitig
SMAKEN Aards, kruidig, kruidig, mokka, chocolade, kruiden, citrus, benzine
BLOEITIJD 8-9 weken binnen, eind september of begin oktober buiten
THC-GEHALTE% Tot 38%
INDICA / SATIVA% 70% / 30%
BINNENOPBRENGST Matig
OUTDOOR OPBRENGST Matig

Brownie Scout-effecten

Brownie Scout is mogelijk de jongste afstammeling van de GSC familie, maar er is niets jeugdigs aan de high van deze soort. De eerste hit zorgt voor sensaties van vreugde in combinatie met intense hersenmist, in tegenstelling tot alles wat je eerder hebt meegemaakt. Samen met je geest zul je voelen dat je lichaam ook wegsmelt in het land van volslagen ontspanning​ Voor sommigen kan de high zo intens worden dat zelfs de gedachte aan opstaan ​​vanuit een relaxte positie vermoeiend kan aanvoelen!

Soms kan fysieke of psychische pijn te moeilijk worden om ermee om te gaan. De enorme kracht van deze hybride bloem is juist in deze situaties gunstig. Veel beoordelingen van Brownie Scout-soorten spreken lovend over het vermogen om lichamelijke pijn te onderdrukken. Het is een van de beste keuzes voor diegenen die afhankelijk zijn van kruidenmethoden om hun spasmen, pijn en pijn in het lichaam te verlichten.

Evenzo laat de hoge kop van deze hybride geen ruimte voor het ontwikkelen van verontrustende gedachten. Brownie Scout houdt ervan om depressies en angstgevoelens uit te dagen. Met een nieuw gevonden gevoel van kalmte en totale vrede, kunnen mensen die het moeilijk vinden om in slaap te komen, hiermee serieuze slaapkilometers maken. THC-zwaar (maar lage CBD) soort.

Brownie Scout-geur

Vers uit de zak hebben de toppen een onmiskenbaar aards aroma. Een paar vleugjes zorgen voor ondertonen van peper, dennen en bloemen. De peperige dennentonen worden prominenter bij de eerste paar inhalaties.

De dichte rook bij het uitademen heeft een meer kruidenaroma. Sommigen omschrijven het als een bloemig / fruitig aroma.

Met zijn enorme THC-niveaus en aardse smaak kan Brownie Scout je lichaam en geest kalmeren en je in een diepe, ontspannende slaap wiegen. Vind vergelijkbare zaden in onze zadenbank

Koop marihuanazaden

Brownie Scout-smaken

De marihuanasoort van Brownie Scout heeft een karakteristiek aards, pittig en kruidenprofiel. De inademing laat je kennismaken met mokka- en chocoladesmaken, terwijl smaaktonen bij het uitademen kruiden, citrus en benzine bevatten.

Bijwerkingen Brownie Scout

Een soort met zo’n hoge potentie produceert soms effecten die niet iedereen aankan. Volgens een recensie van een Brownie Scout-soort door verschillende gebruikers, is deze bloem in dat opzicht niet anders. Extreem hoge THC De potentie van marihuana is berucht voor het opwekken van misselijkheid en braken bij sommige beginners. Dus als je nieuw bent met marihuana en de effecten ervan, experimenteer dan niet met Brownie Scout.

Ook een geval van de munchies kan voor sommigen onverwachts binnensluipen. Houd dus snacks bij de hand voor het geval dat. Een ander “neveneffect” van de hoge THC-potentie is dat je er echt slaperig van wordt, heel snel. Tenzij je een extreem hoge tolerantie hebt, kun je verwachten dat je tegen het einde van een Brownie Scout-sessie in een diepe, slaperige toestand wordt gesust.

Andere bijwerkingen kunnen zijn: watten in de mond en droogheid rond de ogen en neus. Deze zijn echter standaard bij de meeste, zo niet alle, marihuanasoorten. De truc is om jezelf gehydrateerd te houden. Houd een grote fles water bij de hand, neem een ​​paar slokjes tussen de trekjes door, en het komt goed.

Brownie Scout kweken

Er is verwarring over de exacte oorsprong van deze hybride marihuana. Veel van de oorsprongsinformatie is eigendomsrechtelijk beschermd. Vanwege deze factoren is het verkrijgen van zaden of klonen van de Brownie Scout-soort overigens vaak moeilijk. Deze soort heeft echter veel gemeen met GSC (Girl Scout Cookies), wat hetzelfde betekent kweektechnieken zou hier ook goed werken. Het is matig moeilijk om te groeien.

Met betrekking tot GSC is het kweken van deze soort zowel binnen als buiten beheersbaar. Als je buiten kweekt, ontwikkelen de planten een bossig uiterlijk met talloze toppen. Om die reden moet u de bovenste groei aanvullen. Ook, broeikas tuinen zijn over het algemeen het beste als je deze soort buiten kweekt.

Bespaar flink op je favoriete wietsoorten als je gebruik maakt van onze zaad deals​ Koop gewoon 10 zaden en we geven je 10 gratis zaden!


Binnen hebben deze planten bijna 18 uur licht nodig. Overweeg dus om in te investeren kweeklampen​ Deze soort produceert kleine maar dichte popcorntoppen die glinsteren trichomen​ Deze dichte toppen kunnen schimmel aantrekken en meeldauw, dus zorg ervoor dat uw kweekruimte goed geventileerd blijft.

Soorten van deze aard blijven gelukkig en gezond als je ze veel voedt voedingsstoffen​ Hoe zwaarder het voedingsschema, hoe beter deze planten presteren tijdens hun groeicyclus van een maand.

Bloeiend

Tijdens de bloeifasehebben de planten 12 uur licht nodig, afwisselend 12 uur donker. De bloeitijd binnenshuis duurt tussen de acht en negen weken. De bloeitijd is afhankelijk van de gezondheid van de plant.

Binnen

De binnenopbrengst van deze planten zal meer aan de gematigde kant zijn. Verhogen oogst door veel licht te geven en een stabiele temperatuur en vochtigheid te handhaven.

Buitenshuis

Deze soort geeft van nature de voorkeur aan een warm, zomers klimaat. Buiten zou ze onder normale omstandigheden eind september of begin oktober klaar moeten zijn voor de oogst. De opbrengst buiten zal matig zijn.

Wil je cannabis kweken die kan gedijen in een warm klimaat? Blader door onze verzameling wietzaden die veel van de zon houden

Koop Sunny Climate Seeds

Oorsprong

  1. Platina Girl Scout-koekjes
  2. De grote kloof

Veelgestelde vragen over Brownie Scout-soort

Wat is de opbrengst van de Brownie Scout-soort?

Brownie Scout levert een matige opbrengst wanneer ze zowel binnen als buiten wordt gekweekt.

Hoeveel THC heeft Brownie Scout?

Het hoogst geregistreerde THC-gehalte van Brownie Scout is maar liefst 38%.

Wat is de oorsprong van de Brownie Scout-soort?

Er wordt niet zo veel geschreven over de exacte oorsprong, maar er wordt aangenomen dat het is gemaakt door Platinum Girl Scout Cookies (GSC) te kruisen met de Great Divide.

Je hoeft alleen maar te oefenen en te leren wiet kweken als een professional. Laat onze blog voorzie je van alle groeiende informatie die je nodig hebt.

Heb je je eigen Brownie Scout-soort gekweekt? Deel uw ervaring met ons of laat vragen achter in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]



Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment