Cannabis en chemotherapie – wat zijn de voordelen voor de patiënt?

by admin


Cannabis helpt om enkele van de symptomen van chemotherapie te verzachten en helpt het lichaam de groei van kankercellen tegen te gaan.
Ja, het is mogelijk om cannabis te combineren met chemotherapie en bestraling, maar je moet eerst met je oncologen praten voordat je deze stap zet. Kanker is een levensbedreigende ziekte die veel mensen bang maakt; daarom worden er verschillende onderzoeken en wetenschappelijke tests met mogelijke medicinale oplossingen uitgevoerd.

Veel kankerpatiënten raken opgewonden als ze ontdekken dat een bepaalde plant of medicijn de belofte inhoudt om de pijn van chemotherapie te verlichten – vooral met cannabis, omdat er onderzoeken zijn die de positieve impact van cannabis op ernstige aandoeningen aantonen.

– Lees het hele artikel op De verse toast

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment