Cannabistop in Mexico 2021 – Canna Law Blog ™

by admin


Top over cannabis in Mexico

Registreer hier

Mexico wordt straks het grootste land ter wereld met gelegaliseerde cannabis en nu is het tijd om je daarop voor te bereiden.

Harris Bricken en Harris Bricken Mexico gaan samenwerken met het in Mexico gevestigde advocatenkantoor, Lawgic, voor dit aanstaande vierdaagse virtuele evenement, dat plaatsvindt van donderdag 25 maart tot en met zondag 28 maart. Dit evenement brengt Mexicaanse cannabisexperts en belangrijke spelers samen om te discussiëren en les te geven over de ontluikende cannabisindustrie in Mexico. Deze experts zijn onder meer Chris Nazareth; CEO en mede-oprichter van Medical Marijuana 411, Nick Jikomes, Director of Science & Innovation bij Leafly, Dr. Karyemaitre Aliffe, biomedische uitvoerende macht, en nog veel meer!

De top zal zich richten op de volgende vier onderwerpen:

  • Medische vooruitgang en onderzoek
  • Farmaceutische zaken
  • Agribusiness
  • Commerciële & VC-kansen

Harris Bricken advocaten, Hilary BrickenFred RocafortJonathan Bench, en Adrián Cisneros Aguilar, zal het hebben over hoe bedrijven en investeerders kunnen toetreden tot de binnenkort sterk groeiende cannabismarkt van Mexico. De panelleden van Harris Bricken zullen onder meer het volgende behandelen:

  1. Wat je MOMENTEEL wel en niet kunt doen in Mexico met cannabis, hennep en CBD.
  2. Mexico legalisatie perspectieven en de plussen en minnen van de Mexicaanse cannabis / hennep / CBD-markten.
  3. Hoe Mexicaanse legalisatie de Amerikaanse cannabisbedrijven ten goede komt.
  4. Hoe Amerikaanse bedrijven kunnen uitbreiden naar Mexico.

Panelleden zullen tijdens het webinar vragen van deelnemers beantwoorden, maar aarzel niet om voorafgaand aan het webinar vragen te stellen waarop u de panelleden wilt stellen, hetzij als opmerkingen hieronder, hetzij wanneer u zich registreert.

Registreer hierSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment