De beste variëteiten voor gefeminiseerde zaden

by admin


Als je van plan bent dit seizoen wat marihuana te kweken, ben je waarschijnlijk begonnen met het doornemen van de verschillende soorten. Online zaadbanken hebben een duizelingwekkende reeks soorten soorten te koop, dus het is niet altijd gemakkelijk om te beslissen welke je wilt kopen. Het kopen van een pakket met gefeminiseerde cannabiszaden is een geweldige manier om verschillende soorten uit te proberen zonder de bank te verslaan.

Informatie over de beste variëteitenpakketten voor gefeminiseerde zaden

Moet je variëteitenpakketten voor gefeminiseerde zaden kopen?

Als je besluit welke zaden je voor je marihuanatuin wilt kopen, kun je niet fout gaan bij het kiezen van een pakket met gefeminiseerde zaden. Variatiepakketten zijn een geweldige manier voor beginners en veteranen. Ze stellen de kweker in staat om veel verschillende soorten zaden te proberen en aan het einde van je kweek een variëteit om uit te kiezen, allemaal door slechts één pakket zaden te bestellen! Door de verschillende thema’s van de variëteitspakketten kunt u de voor u belangrijkste kwaliteit selecteren – of dat nu fruitige smaken is of THC-zware attributen – en u kunt er zeker van zijn dat u nieuwe probeert terwijl u geniet.

Haal het meeste uit je zaden met deskundige kweektips voor marihuana. Download mijn gratis Marihuana Grow Bible en betere wiet kweken.

Of je nu geïnteresseerd bent in het uitproberen van verschillende soorten om te zien hoe ze bij je passen of gewoon een grotere verscheidenheid aan opties wilt hebben om daarna te gebruiken oogsten, je kunt de waarde van het mixpakket niet overdrijven. Het is gewoon een lagere prijs dan elk zaadje apart kopen en geeft je meer waar voor je geld. Het is des te beter als de zaden allemaal gefeminiseerd zijn, omdat je minder snel tijd verspilt aan het kweken van mannetjes.

De beste deals voor online variëteitspakketten voor marihuanazaad

Er zijn niet alleen talloze verschillende soorten om uit te kiezen, maar er zijn ook veel verschillende online zadenbanken om uit te kiezen! Om je beslissing een beetje gemakkelijker te maken, laten we eens kijken naar enkele van de beste deals voor gefeminiseerde zaadvariëteiten die er nu zijn.

ILGM

Ik ben dol op het kweken van marihuana, of ILGM heeft een enorme selectie aan variëteitpakketten en verschillende soorten individuele soorten. We geven graag gedetailleerde informatie over elke soort (en elk mixpakket). We garanderen ook kieming​ Dat betekent dat als een van je zaden problemen heeft met ontkieming, we je gratis vervangende zaden sturen. We zijn gevestigd in Nederland en bestaan ​​al meer dan twee decennia – wat oud is als het gaat om internet en legalisatie van marihuana! De volgende variëteitenpakketten zijn slechts drie van de vele opties.

ILGM - Mix voor beginners
Beginner Mix

Koop Beginner Mix

Amsterdam Classics Mix

Amsterdam Classics Mix bevat ook de soort White Widow (60% indica), aangezien het een populaire soort is die in alle Amsterdamse coffeeshops wordt aangetroffen en over de hele wereld wordt gekweekt. De andere twee soorten, Energiecentrale (65% sativa) en Jack Herer (60% sativa) zijn andere Nederlandse klassiekers die een hoge kwaliteit en een mooie variëteit aan uitgebalanceerde hybride soorten opleveren.

ILGM - Amsterdam Classics Mix
Amsterdam Classics Mix

Koop Amsterdam Classics

ILGM - Autoflower Sweet Mix
Autoflower Sweet Mix

Koop Auto Sweet Mix

MSNL

MSNL is een andere solide zadenbank die over de hele wereld wordt verzonden. Ze staan ​​bekend om hun betaalbare prijzen en zijn vooral goed voor diegenen die hun zaden in bulk willen bestellen. Dat gezegd hebbende, ze hebben ook een groot aantal mix packs beschikbaar; dit zijn slechts drie van hun vele opties.

Budget Gefeminiseerd Seed Pack

MSNL’s Budget Gefeminiseerd Seed Pack is een redelijk geprijsde optie voor degenen die klassieke marihuanasoorten willen kweken. Alle drie de soorten, OG Kush, Blue Dream en White Widow Skunk, zijn gefeminiseerd, dus er worden hier geen soorten verspild. Je krijgt 5 zaden van elk (15 totaal) of 10 zaden van elk (30 totaal), afhankelijk van hoeveel planten je wilt kweken.

MSNL - Budget gefeminiseerd marihuanazaadpakket
Budget gefeminiseerd marihuanazaadpakket

Terpenen Mix-pakketten

De Terpenen Mix-pakketten zijn verschillende variëteitspakketten op basis van specifieke terpenen. Met andere woorden, je kunt je favoriete smaak uitzoeken, erachter komen welke terpenen die smaken naar voren brengen en op basis daarvan een variëteitspakket kiezen. Als je warme, pittige geuren wilt, wil je misschien kiezen voor het Caryophyllene Terpene Pack. Als je van meer citrusaroma’s houdt, ga dan voor het Limonene Terpene Pack.

MSNL - Limolene Terpene Pack
Limolene Terpene Pack – een van MSNL’s Terpenes Mix Packs
MSNL - Super Strong Pack Gefeminiseerd
Super Strong Pack Gefeminiseerd

Gewas King Seeds

Gewas King Seeds is een bekende online zadenbank gevestigd in Canada. Deze zadenbank is gerenommeerd en betrouwbaar en biedt diensten zoals gegarandeerde verzending tegen een extra vergoeding. Voorlopig bieden ze twee variëteitenpakketten aan, die beide “mystery bags” zijn, wat betekent dat je niet precies weet welke zaden je gaat krijgen. Dit helpt dingen interessant te houden en maakt uw besluitvormingsproces veel gemakkelijker.

Gefeminiseerd Mengen

De Gefeminiseerde mix biedt een mix van willekeurige, niet-gelabelde zaden, waarbij je enige garantie is dat het allemaal vrouwelijke planten zullen zijn. De toppen zijn van hoge kwaliteit en zullen over het algemeen gemakkelijk te kweken zijn omdat ze de soorten van expertniveau verwijderen. THC-niveaus en CBD-niveaus variëren, net als genetica.

Crop King Seeds - Gefeminiseerde mix
Gefeminiseerde mix

Auto Gefeminiseerd Mengen

De Auto Gefeminiseerd Mengen biedt een pakket met zaden op beginnersniveau van verschillende variëteiten. Je kunt van hen verwachten dat ze zowel beginnersvriendelijk als sterk in THC zijn. Dit pakket bevat specifiek autoflowers die ook gefeminiseerd zijn. Als je geïnteresseerd bent in het kweken van auto’s, maar niet weet welke soorten je moet proberen, is dit een goede deal. Je kunt 10 of 25 zaden kopen. De zaden zijn ongelabeld, wat het mysterie nog leuker maakt!

Crop King Seeds - Auto Gefeminiseerde Mix
Auto Gefeminiseerde Mix

Ministerie van Cannabis

De Ministerie van Cannabis is een online zadenbank gevestigd in Spanje. Ze zijn toevallig ook een van de eersten ter wereld die autoflowering soorten online verkopen. Ze hebben op het moment van schrijven in totaal 5 mixpakketten, waarvan er drie autoflower-variëteitspakketten zijn. Ze noemen ze Combo Packs en bevatten alle gefeminiseerde zaden. Deze mixpakketten zijn kleiner dan de vorige, inclusief slechts 2 zaden van elke soort (6 zaden in totaal). Deze kleine hoeveelheid maakt het ideaal voor iedereen die maar een paar planten wil kweken.

Automatische ontspanningscombinatie

Automatische ontspanning is een autoflower-variëteitspakket dat Auto Blueberry Domina, Autopilot XXL en Auto White Widow bevat. Dit pakket is samengesteld voor de beste soorten om mee te relaxen, te genieten van een ontspannen gevoel en vrolijke vibes.

Ministry of Cannabis - Auto Chillout Combo
Automatische chillout-combinatie

Diepe relaxcombo

Diep ontspannen bevat alle indica-dominante soorten, waardoor het perfect is om fysiek te relaxen of om jezelf te verlichten van pijntjes en kwalen. De hier opgenomen soorten zijn Big Bud XXL, Northern Lights MoC en Zensation. Elke zaadoptie is gefeminiseerd en fotoperiodiek (niet autoflower).

Ministry of Cannabis - Deep Relax Combo
Diepe relaxcombo

Auto Fun Combo

Auto Fun is weer een autoflower combo pack ontworpen met ieders favoriete leuke, sociale soorten in gedachten. Het bevat 2 zaden, elk van de volgende soorten: Auto Blue Amnesia, Auto Mandarin Haze en Auto White Widow. Deze soorten hebben naast de leuke en opbeurende effecten ook gerichte en creatieve effecten.

Ministry of Cannabis - Auto Fun Combo
Auto Fun-combo

Hoe u de beste variëteitenpakketten voor cannabiszaden kiest

Het aantal zaden

Het is je misschien opgevallen dat sommige variëteitenpakketten wel 30 zaden bevatten (zoals ILGM), terwijl andere slechts 6 zaden bevatten (zoals Ministerie van Cannabis​ Als het uw belangrijkste doel is om de beste waarde voor uw geld te krijgen, dan is het kopen van grote hoeveelheden uw bestemming. Als je hoogwaardige genetica koopt, kun je altijd meer zaden kopen dan je van plan bent te kweken en de rest bewaren voor het volgende seizoen.

Veel ervaring

Het mooie van mixpacks is dat ze je het kweken laten uitproberen verschillende soorten stammen​ Als je erin zit omdat je verschillende soorten kunt proberen, raden we je aan er een te kiezen die deze variëteit maximaliseert – planten met beginners tot uitdagende soorten, korte tot hoge planten, enz.

Het kopen van zaadmixpakketten biedt een verscheidenheid aan kweekervaring
Het kopen van zaadmixpakketten biedt een verscheidenheid aan kweekervaring

Kiemgarantie

Als je ooit hebt geprobeerd wiet te kweken en je zaadje niet is ontkiemd, dan ken je de pijn. Je weet ook hoe nuttig een kieming garantie kan zijn. Zorg ervoor dat uw zadenbank dit aanbiedt. Als het tenslotte niet ontkiemt, is het maar een zaadje.

Kiemgarantie
Zorg ervoor dat uw zadenbank ontkiemingsgarantie biedt

Veelgestelde vragen over variëteitenpakketten voor gefeminiseerde zaden

Kun je wietzaden bewaren?

Ja dat kan! Dit is de reden waarom het veel zin heeft om grote hoeveelheden in te kopen, zelfs voor kleine kweekjes. Bewaar ze in een ondoorzichtige glazen container op een donkere, droge, koele plaats (ergens rond de 40 graden Fahrenheit) en ze gaan lang mee. Lees meer tips in Dit artikel

Waarin verschillen gefeminiseerde zaden van reguliere zaden?

Reguliere zaden bevatten zowel mannelijke als vrouwelijke planten. Als je beide in je tuin hebt, zullen de mannetjes de vrouwtjes bevruchten, wat leidt tot de productie van zaden. Hoewel dit geweldig is om te kweken, is het ideaal om alleen onbevruchte vrouwelijke planten te hebben om hun toppen te oogsten. Gefeminiseerde zaden zijn allemaal vrouwelijk, wat betekent dat je de mannetjes niet hoeft uit te zoeken en ze weg te gooien.


Heb je een van deze verschillende zaadpakketten geprobeerd? Vertel ons over je ervaringen in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment