De meest effectieve ingrediënten die veroudering tegengaan die u nodig heeft in uw huidverzorgingsroutine · Marijuana Mommy ®

by admin


Deze website is informatief en kan geen diagnose stellen of behandelen van ziekten of aandoeningen. Medicinale marihuana moet worden gebruikt onder toezicht van een erkende zorgverlener. Deze site bevat advertenties. Als je op een link klikt en een aankoop doet, kan MarijuanaMommy.com een ​​commissie ontvangen.

Ingrediënten die een gezonde huid kunnen stimuleren

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw product om de effecten van veroudering op uw huid aan te pakken, kunt u snel overweldigd raken door het aantal verschillende ingrediënten die beweren te helpen. Zonder uitgebreid onderzoek kan het een uitdaging zijn om te weten hoe effectief deze ingrediënten en producten zijn. De volgende zijn de meest effectieve opties om een ​​gezonde huid te helpen behouden.

Zonnescherm

Van veel stoffen en vitamines is aangetoond dat ze veroudering van de huid helpen verminderen, de meest effectieve (en belangrijke) oplossing is eenvoudige zonnebrandcrème. Als u niet regelmatig zonnebrandcrème gebruikt, heeft het geen zin om meer geld te investeren in andere producten die beweren uw huid te helpen. Veel van de effecten die mensen willen verminderen, zoals rimpels en vlekken, ontwikkelen zich door blootstelling aan de zon. Het stoppen van deze schadebron is de krachtigste manier om uw huid te beschermen.

Zonnebrandcrème met een breed spectrum wordt aanbevolen omdat het zowel UVA- als UVB-stralen van de zon tegenhoudt, de eerste die tekenen van veroudering veroorzaken en de tweede die de huid verbranden. Een SPF van ten minste 30 wordt aanbevolen, waardoor de meeste schadelijke UV-straling uw huid niet raakt, hetzij door deze te blokkeren of door deze in de huid te absorberen om de schade op cellulair niveau te stoppen. Zonnebrandmiddelen worden meegeleverd

Ceramiden

De bovenste laag van je huid staat bekend als de huidbarrière, die vocht vasthoudt en hydratatie vasthoudt terwijl irriterende stoffen buiten blijven. Ceramiden zijn een type lipide dat helpt de sterkte van deze barrière te behouden, dus het kan een krachtige manier zijn om de gezondheid van uw huid te behouden. Hoe meer gehydrateerd uw huid is, hoe jeugdiger deze eruit zal zien, een essentieel onderdeel van uw anti-verouderingsarsenaal. Als u vatbaar bent voor een droge huid of eczeem, een product met actuele ceramiden zoals Private Label huidverzorging kan gunstig zijn.

Collageen

Collageen is een eiwit dat wordt aangetroffen in de huid, het haar en de nagels en helpt ze sterk en gezond te houden. Een huid zonder voldoende collageen verliest zijn ‘veerkracht’ en begint er minder stevig uit te zien. Daarom verandert onze huid naarmate we ouder worden, omdat het lichaam van nature minder collageen aanmaakt. Blootstelling aan de zon kan de effecten ook versnellen en versnellen hoe snel het collageen in onze huid wordt afgebroken. Hoewel het misschien eenvoudig lijkt dat we collageen aan onze huidverzorgingsroutine moeten toevoegen, is het helaas niet zo eenvoudig. Collageen is een groot molecuul dat het moeilijk maakt om een ​​actuele methode te vinden die een aanzienlijke impact zal hebben. Evenzo is het nemen van collageen als pil niet de meest effectieve manier om het eiwit naar het juiste deel van het lichaam te krijgen, dus zolang de jury er nog niet uit is, kan het geen kwaad om een ​​collageensupplement of -crème te nemen.

CBD – Cannabidiol

CBD, of cannabidiol, is een molecuul dat voorkomt in hennep of cannabis. CBD veroorzaakt geen bedwelming of euforie (in tegenstelling tot zijn neef, THC). CBD heeft snel zijn weg gevonden naar de schoonheids- en huidverzorgingsindustrie. In veel gebieden kunnen op hennep gebaseerde CBD-producten worden gekocht bij een plaatselijke apotheek of online worden besteld. CBD-schoonheidsproducten zijn ook te vinden bij grote retailers zoals Sephora. Dankzij de gemakkelijke toegang gebruiken meer mensen actuele CBD voor een gezonde huid.

Onderzoek stelt: “Recente gegevens hebben aangetoond dat het endocannabinoïdesysteem volledig functioneel is in de huid en verantwoordelijk is voor het in stand houden van vele aspecten van huidhomeostase, zoals proliferatie, differentiatie en het vrijkomen van ontstekingsmediatoren.” Preklinisch bewijs toont aan dat CBD een therapeutische optie kan zijn om een ​​verscheidenheid aan inflammatoire huidaandoeningen aan te pakken.

CBD blijkt ook te hebben antioxiderende eigenschappen​ Anekdotische rapporten tonen aan dat consumenten actuele CBD kiezen voor een verscheidenheid aan huidverzorgingsdoeleinden, van het aanpakken van donkere vlekken en andere huidonvolkomenheden tot het verlichten van acne. Er moet meer onderzoek worden gedaan naar CBD, maar het preklinisch onderzoek en de anekdotische rapporten zijn veelbelovend.

Glycolzuur

Glycolzuur zit in een groep zuren die ‘alfahydroxyzuren’ worden genoemd. In tegenstelling tot collageen, is het gemaakt van kleine moleculen die diep in de huid kunnen doordringen. Het gebruik van glycolzuur heeft een exfoliërend effect en verbetert de textuur en teint van uw huid door dode huidcelbindingen op te lossen, net als andere alfahydroxyzuren. Wat glycolzuur uniek maakt, is dat het collageen in de huid stimuleert, waardoor het een elastische uitstraling krijgt zoals hierboven vermeld. Het enige probleem is dat het de gevoelige huid kan irriteren, dus begin met een mild product.

Melkzuur

Net als glycolzuur is melkzuur een alfahydroxyzuur, maar het is zachter voor de huid en irriteert minder snel. Als je een milde gezichtspeeling of exfoliator thuis krijgt, is de kans groot dat deze melkzuur bevat en je huid er verfrist uitziet. Bij veel exfoliërende producten droogt je huid uit. Melkzuur is uniek omdat het de huid kan hydrateren en exfoliëren, waardoor het een fantastische keuze is. Als u een product met melkzuur gebruikt, pas dan op dat uw gezicht gevoeliger kan zijn voor de zon, dus zorg ervoor dat u uw zonnebrandcrème goed volgt.

Hyaluronzuur

Een ander veel voorkomend ingrediënt in de wereld van anti-veroudering en huidhydratatie, hyaluronzuur werkt door water te absorberen en het vervolgens als een spons onder de huid op te sluiten. Door dit te doen, wordt je huid zowel gehydrateerd als voller en lijken lijntjes te zijn opgevuld. Helaas is dit een tijdelijk effect, maar aangezien het lichaam op natuurlijke wijze hyaluronzuur aanmaakt tot ongeveer 20 jaar, zijn er geen problemen met regelmatig gebruik. een product. Wanneer u producten op basis van hyaluronzuur gebruikt, onthoud dan dat er vocht aanwezig moet zijn om het te laten werken, dus breng het op de huid aan als het al vochtig is met water of na het gebruik van een vochtinbrengende crème.

Jojoba olie

Gezichtsoliën zijn de afgelopen jaren populair geworden, maar het idee kan nog steeds onaangenaam zijn in vergelijking met de meer traditionele gezichtscrème. Van alle beschikbare gezichtsoliën jojoba olie is een van de beste keuzes op de markt. Het komt uit de peul van een plant en werkt net als de olie die in onze huid wordt aangetroffen. Voor de meeste mensen verstopt het de poriën niet en werkt het als een vochtinbrengende crème, waardoor het perfect is voor een geïrriteerde of droge huid, en zal het niet leiden tot puistjes op de plek. Jojoba-olie bevat ook vitamine E, waarvan is aangetoond dat het als bonus antioxiderende en ontstekingsremmende effecten heeft.

Retinol

Retinol staat ook bekend als vitamine A en is een zeer effectief ingrediënt voor de huidbehandeling. Het werkt door ervoor te zorgen dat uw huidcellen sneller omslaan, waardoor het een exfoliërend effect heeft, en het kan fijne lijntjes en schade door de zon bestrijden. Als je zowel rimpels als acne of puistjes bij volwassenen hebt, is dit een goede optie. Er zijn echter enkele minpunten – de belangrijkste is dat te veel roodheid of irritatie kan veroorzaken, vooral bij een gevoelige huid. Bestrijd dit door in het begin slechts een minimale hoeveelheid te gebruiken – een druppel ter grootte van een erwt is meer dan genoeg om je gezicht mee te bedekken. Een andere tactiek is om te proberen het te gebruiken na het hydrateren voor extra bescherming en vervolgens nog een laag vochtinbrengende crème er bovenop toe te voegen.

Gevolgtrekking

Er is een verscheidenheid aan actuele zalven en crèmes op de markt die beloven de meest effectieve anti-verouderingsingrediënten te bieden die u nodig heeft in uw huidverzorgingsroutine. De ideale huidverzorgingsroutine kan van persoon tot persoon verschillen en het kan wat experimenteren vergen om de ideale producten voor jou te vinden. Kies bij het kopen van nieuwe huidverzorgingsproducten altijd producten van hoge kwaliteit die vrij zijn van verontreinigingen, gifstoffen en onzuiverheden. Praat zoals altijd met uw erkende zorgverlener voordat u nieuwe supplementen of medicijnen aan uw zorgroutine toevoegt.

Leren hoe te maak je eigen CBD-topicals gemakkelijk thuis. Leren vijf manieren waarop CBD-olie uw huid beïnvloedt

Nu trendingSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment