DIY CBD hondensnoepjes van Kitchen Toke

by admin


Ons leven in Colorado begon samen. Terwijl ik vastzat in een hokje in New York City mijn ontsnapping uit te plannen en voordat ik zelfs maar een appartement in Denver vond, zette ik mijn naam op een wachtlijst voor een Goldendoodle-puppy met Aspen Hill Doodles (kismet voor de plek waar we later permanent zouden landen).

Gittel, die haar naam eer aan doet (het betekent ‘goed’ in het Hebreeuws), vierde eerder deze maand haar 13e verjaardag. Als haar leeftijd hoger wordt, verrast ze de meeste mensen die we in de stad of op het pad tegenkomen met haar jeugdige uithoudingsvermogen. Afgezien van het feit dat ze goed gefokt en geoefend is, geloof ik dat het hebben van Gittel op een regelmatig CBD-regime haar gezondheid tijdens haar gouden jaren heeft verbeterd.

Omdat CBD de wellness-industrie blijft veroveren, hebben bedrijven ook formules voor huisdieren geïntroduceerd – inclusief een recente lancering van Martha Stewart. Alleen al de categorie CBD voor huisdieren groeide in 2019 met 946%, volgens Brightfield Group, een onderzoeksbureau voor cannabismarkt.

– Lees het hele artikel op The Aspen Times

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment