Green Life Business Group kondigt aan “The Bar is Set, State of The Art Cultivation Facility” voor VERKOOP 109M

by admin


BEDRIJF NIEUWS RELEASE
De cannabisindustrie evolueert voortdurend. Regels en voorschriften veranderen ook voortdurend en naarmate de “Green Rush” zich voortzet en een sterke voetafdruk zet, is het duidelijk dat deze aanhoudende groei ook een sterk effect heeft op Fusies en Overnames. Green Life Business Group Inc wordt al jaren erkend als de leiders in de wereld van cannabisbemiddeling in Californië. Het constante aantal verkochte cannabisbedrijven heeft geleid tot grote mogelijkheden voor cannabis. Green Life Business is zijn horizon blijven verbreden door enkele van de grootste overnames in de ruimte aan te pakken en te vertegenwoordigen.

2020 was voor velen een erg moeilijk jaar; helaas zijn veel mensen banen, huizen, geliefden enz. kwijtgeraakt. Ondanks de ontberingen van 2020 en Covid-19 heeft de cannabisindustrie zichzelf bewezen als recessiebestendig en pandemisch bewijs. We zien constant een toestroom van kopers uit de restaurantbranche, fitness- en fitnessbranche, enzovoort. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke hoeveelheid beweging aan de M & A-kant. We vertegenwoordigen constant kopers en verkopers die in de cannabiswereld willen springen of gewoon geld willen verdienen, gezien de vraag naar deze bedrijven.

Het succes van Green Life heeft geleid tot de vertegenwoordiging van enorme cannabismogelijkheden. “We hebben de afgelopen 90 dagen meer dan 12 bedrijven verkocht, waarvan er momenteel meer in Escrow zijn, waaronder 1 Verticaal in LA, dat is $ 30M +. We eindigden 2020 op een zeer sterke toon en trokken echt wenkbrauwen op, niet alleen in de staat Californië, maar in het hele land. Onze prestaties hebben ertoe geleid dat we een kans van $ 119 miljoen dollar vertegenwoordigen in San Bernardino County ”, zegt CEO van Green Life Business Drew Mathews. Deze ultramoderne faciliteit heeft de lat gelegd voor het kweken van cannabis.

Enorme cannabisbezit met meerdere licenties te koop (San Bernardino County) # 409

“We hebben honderden mogelijkheden voor cannabis vertegenwoordigd, variërend van ultramoderne dispensaria, productiefaciliteiten tot teelt, en we hebben nog nooit zoiets gezien”, zegt Eric Espinoza, marketingdirecteur van Green Life Business.

2021 wordt voor Californië het grootste jaar voor fusies en overnames tot nu toe. Green Life Business blijft er trots op de sector vooruit te helpen. De nieuwe spelers die in de branche komen sinds het aantreden van de nieuwe administratie, komen snel binnen en met veel kapitaal achter de rug, dus het is een geweldige tijd om verkoper te worden.

Ga voor meer informatie over Green Life Business Group Inc. naar

www.greenlifebusiness.com

DRE LIC: # 02061374
Contactnummer – 858-245-6324
E-mailadres – [email protected]

Dit is een betaalde post. Contact [email protected] voor meer informatie.
Source link

0 comment
0

Leave a Comment