Gummies, tincturen en nog veel meer voor de mensen

by admin


Koi CBD-logo


Gepresenteerd door
Koi CBD

18 maart 2021

Leafly bekijkt enkele opvallende producten van de kwaliteitsfreaks bij Koi CBD

Met kortstondige CBD-bedrijven die links en rechts opduiken, is het moeilijk om een ​​bedrijf te vinden met een solide staat van dienst. Koi CBD is aanwezig sinds 2015, wat zich vertaalt naar ongeveer 100 jaar in de CBD-ruimte, en het heeft hen een encyclopedische kennis gegeven van hun vak, de wetenschap erachter en hoe ze producten kunnen maken die ervoor zorgen dat mensen elke keer terugkomen.

Hun expertise komt voort uit een grondige kennis van hun product van zaad tot schap. Elke batch wordt door een derde partij getest, maar Koi streeft van tevoren naar positieve resultaten, dus elk ingrediënt gaat vóór de productie door hun eigen laboratorium. Dat niveau van zorg heeft hen zowel GMP- als ISO 9001: 2015-certificeringen opgeleverd, twee onafhankelijke maatregelen op het gebied van veiligheid en integriteit. Ze hebben zelfs een PhD-level Director of Science and Compliance in dienst, dr. Jennifer Knaack, om ervoor te zorgen dat alles in de lift zit – en om alle vragen van klanten over de werking van CBD te beantwoorden.

Al die jaren in de biz hebben Koi ook een uitgebreide catalogus van geweldige producten gegeven om uit te kiezen, die allemaal voldoen aan hun buitengewoon hoge kwaliteitsnormen. We hebben enkele van de meest populaire producten van Koi bekeken om te zien wat die ervaring precies op tafel brengt. (Spoiler: het is veel!) Dit is waarom we dol zijn op de tincturen, gummies en een hele reeks andere innovatieve producten van Koi CBD.

Lekkere tincturen

Koi CBD
Met dank aan Koi CBD.

Koi’s meest iconische product moet dat van hen zijn CBD-tincturen​ Ze bestaan ​​al vanaf het allereerste begin en voor veel klanten waren deze tincturen hun eerste ervaring met CBD. Klanten bleven terugkomen, niet alleen voor de supereffectieve olie – hoewel dat best gaaf is, met tussen de 250 en 2000 milligram CBD per 1 oz fles – maar ook voor gewaagde smaken.

Verwant

Cannabistincturen 101: Hoe ze te maken, te consumeren en te doseren

Er is een reden waarom Koi’s CBD-tincturen zo veel beter aanvoelen: ze benutten de kracht van de hele hennepplant. Elke fles bevat een combinatie van CBD-olie en Koi PRIZM ™ hennepextract met een breed spectrum, met alle heilzame plantaardige stoffen van hennep, zoals terpenen en kleine cannabinoïden.

Hoewel de tinctuur verkrijgbaar is in een natuurlijke smaak voor degenen die van die kruidige hennepsmaak houden, voegen hun volledig natuurlijke fruitige en muntachtige smaken een speciaal tintje toe aan de ervaring. Probeer de sinaasappelsmaak in een mimosa, of de pepermuntsmaak in een verfrissend glas komkommerwater.

Feedback-gegenereerde gummies

Met dank aan Koi CBD.

In het huidige CBD-landschap kunnen gummies vooral een dubbeltje in een dozijn lijken, maar Koi heeft de tijd en moeite gestoken in het maken van een aantal van de beste CBD-gummies op de markt. Een deel van dat proces is eigenlijk luisteren naar hun klanten.

Koi’s originele Tropical Fruit CBD Gummies waren al een hit. In plaats van CBD achteraf op te sproeien zoals sommige bedrijven, is Koi voorzichtig om het PRIZM ™ -extract in de mix te doen voor een gelijkmatige verdeling.

Maar Koi begon te horen dat sommige klanten iets anders nodig hadden. Velen waren op zoek naar een veganistische gummy. Anderen wilden iets op maat gemaakt voor het slapengaan.

Koi nam die informatie en transformeerde het in smakelijke, veganistische gummies met dezelfde hoogwaardige breed-spectrum CBD erin. Anytime Balance-gummies geven op elk moment van de dag een geweldige kleine boost, terwijl de Nighttime Rest-gummies melatonine bevatten om je klaar te maken voor het slapengaan.

Koi CBD
Met dank aan Koi CBD.

Onderwerpen gecombineerd met deskundig advies

Sommige CBD-kenners zullen elke keer precies weten waarnaar ze op zoek zijn. Anderen proberen CBD misschien voor de eerste keer, of proberen een nieuwe vorm van CBD, en ze hebben misschien een paar vragen over hoe alles werkt.

Het personeel van Koi is niet alleen getraind in klantenservice. Ze zijn uitgerust om u te helpen bij het doornemen van uw opties en het kiezen van een product dat bij u past – en ze doen het online of via de telefoon. Dit is vooral zinvol voor oudere klanten die op zoek zijn naar verlichting met Koi CBD’s Pain Relieving Gel Roll-On, die CBD combineert met 19 essentiële oliën en menthol voor tijdelijke verlichting van pijn en pijn geassocieerd met rugpijn, artritis, verrekkingen, kneuzingen en verstuikingen.

Verwant

Welke soorten pijn kan cannabidiol (CBD) behandelen?

Hoewel de roll-on populair is voor het kalmeren van enkele van de natuurlijke kraken die met het ouder worden gepaard gaan, maakt het opgeruimde en draagbare pakket hem ook een geweldige aanvulling op elke sporttas voor actieve individuen.

Met dank aan Koi CBD.

Nieuwe hits en klassieke favorieten

Koi brengt razendsnel nieuwe producten op de markt, dus hun selectie wordt altijd uitgebreid om de nieuwste technologie en klantbehoeften te omarmen. Super discrete wegwerpbare CBD-vapenpennen zijn er in leuke smaken zoals Blue Raspberry Dragon Fruit, Strawberry Milkshake en Tropical Popsicle. Super-draagbare en nauwkeurige CBD-aerosolinhalatoren leveren 5 mg PurZorb® Micellized breedspectrum CBD per inhalatie. Voor de old-school onder ons zijn ze zelfs begonnen met het dragen van CBD-bloem, met meerdere soorten om uit te kiezen, zoals Special Sauce, Sour Space Candy en Lifter.

Klaar om een ​​beter soort CBD te proberen? Sla op Koi CBD om het perfecte ding voor u te vinden – of laat de bal aan het rollen om uw CBD-droomproduct uit te laten komen.

Koi CBD-logoSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment