Hoe maak je cannabiszalf van CBD- of THC-bloem · Marijuana Mommy ®

by admin


Deze website is informatief en kan geen diagnose stellen of behandelen van ziekten of aandoeningen. Medicinale marihuana moet worden gebruikt onder toezicht van een erkende zorgverlener. Deze site bevat advertenties. Als je op een link klikt en een aankoop doet, kan MarijuanaMommy.com een ​​commissie ontvangen.

Thuis uw eigen medicijnen maken is gemakkelijker dan de meeste patiënten beseffen. Als je toegang hebt tot wietbloem of hennep, is het gemakkelijk om thuis een wietzalf te maken. Hier is een stapsgewijze handleiding die laat zien hoe je thuis CBD-olie en CBD-topicals kunt maken van hennepbloem.

Wat is een zalf?

Een zalf is een halfvaste bereiding die gewoonlijk kruidengeneesmiddelen bevat die worden gebruikt voor genezing of verzachting. Zalven zijn topische middelen, wat betekent dat ze bedoeld zijn om rechtstreeks op de huid te worden aangebracht.

Zalven worden vaak gemaakt van kruiden zoals arnica, lavendel, smeerwortel en vele andere traditionele kruidengeneesmiddelen. Cannabiszalf groeit snel in populariteit.

Onderzoek en anekdotische rapporten tonen aan dat CBD en THC significante therapeutische effecten kunnen hebben wanneer ze topisch worden toegepast. Cannabissalven worden voor verschillende doeleinden gebruikt.

Voor deze tutorial over cannabisslaven heb je maar drie ingrediënten nodig: olie, bijenwas en cannabis / hennepbloem. Als je wilt, kun je ook andere etherische oliën of kruiden toevoegen.

Waarom een ​​wietzalf gebruiken?

Veel patiënten gebruiken met succes CBD-oliën of cannabisoliën voor plaatselijke toepassing. Vanwege de vloeibare aard van olie kan echter veel van het product worden verspild door eraf te druppelen of zich te verspreiden buiten het gebied dat u probeert te bereiken.

Door bijenwas toe te voegen om de olie in een zalf of zalf om te zetten, krijgt het product een halfvaste textuur. De bijenwas verhoogt de viscositeit van de wietolie of CBD olie. De halfvaste aard van een cannabiszalf betekent dat het product veel gemakkelijker plaatselijk kan worden aangebracht. Topische cannabissalves blijven veel vaker op de plek waar je ze neerzet in vergelijking met olie.

Het is zuinig om je eigen cannabis-topicals te maken

Het gebruik van een kit is erg zuinig. De grote kit verkoopt voor $ 75 en maakt bijna 15 oz. Nurse Grown verkoopt ook een kant-en-klare hennepbalsem voor $ 35 voor 2 oz. Het kopen van 15 oz kant-en-klare CBD-balsem zou meer dan $ 245 kosten.

Hoe maak je een wietzalf?

Voor deze tutorial gebruik ik een DIY-hennepzalfset verkocht door Nurse Grown Organics, een van mijn favoriete CBD-bedrijven (ik hou zo veel van ze, ik ben een filiaal.)

De kit heeft bijna alles wat je nodig hebt om thuis tot 15 oz van je eigen DIY CBD-actueel te maken. Het bevat 1 ons hoogwaardige CBD-hennepbloem, 2 oz bijenwas, een mousseline-zeefzak en een grote glazen pot.

Naast de kit heb je 2 kopjes biologische frituurolie nodig. Kies een olie met een gemiddeld tot hoog rookpunt (kokos, olijfolie of druivenpit zijn geweldige opties).

Ik gebruik de grote DIY-hennepzalfset, maar Nurse Grown verkoopt momenteel ook een kleinere versie.

Maak je geen zorgen als je geen kit hebt! U kunt de materialen absoluut afzonderlijk verzamelen en toch hetzelfde proces volgen. Hier zijn alle materialen die ik gebruik om mijn DIY-wietzalf te maken.

Stapsgewijze handleiding voor het maken van een wietzalf

Benodigde materialen

1 oz cannabisbloem (ik gebruik hennep met een hoog CBD-gehalte om CBD-olie te maken)

2 oz bijenwas

2 kopjes biologische olie van voedingskwaliteit (ik gebruik olijfolie, je kunt ze gebruiken met een gemiddeld tot hoog rookpunt)

Grote glazen pot

Kleinere potten voor het bewaren van zalven (optioneel)

Etherische oliën (optioneel)

Kaasdoek of mousseline-zak om te persen (u kunt elke gewenste persmethode gebruiken)

Middelgrote pan, menggerei als dat nodig is

KOOP de DIY-hennepzalfset van Nurse Grown Organics.

WAARSCHUWING: in dit proces gebruiken we de jar-methode. Sommige consumenten hebben potten laten pauze tijdens het koken. Wees voorzichtig. Zorg ervoor dat de kan tijdens het proces elk contact met koude oppervlakken of koude vloeistoffen vermijdt, aangezien dit het risico op breuk van de kan kan vergroten. Wees natuurlijk altijd voorzichtig bij het hanteren van hete olie of hete bereidingen.

Instructies voor cannabiszalf

Stap 1 – Decarboxyleer uw bloem

Gedroogde wietbloem bevat eigenlijk heel weinig CBD en THC. In plaats daarvan is rauwe cannabisbloem meestal rijk aan de zure vorm van die moleculen, CBDA en THCA. Om CBDA om te zetten in CBD, moet je je cannabis decarboxyleren. Dit doen we door het gedurende de ideale tijd op de ideale temperatuur te verwarmen.

Ik geef er de voorkeur aan om te decarboxyleren in mijn Vurige Nova die cannabis elke keer perfect decarcert. Als je geen Ardent hebt, kun je ook decarberen in een pot of in een afgedekte schaal in je oven.

Dit is hoe ik elke keer perfect decarbeer.

Je wilt de grotere toppen van je cannabisbloem uit elkaar halen, maar je hoeft hem niet te vermalen.

Om CBD te decarboxyleren, plaats je de gebroken cannabisbloem in de pot. Bak de afgesloten pot vervolgens 90 minuten op 250 graden. (Let op, THC heeft minder tijd nodig om te decarberen, ongeveer 35-45 minuten)

Stap 2 – Infundeer uw olie – DE POTMETHODE

In deze volgende stap maak je je CBD-olie (of wietolie). Om dit te doen, moet u de olie en het plantmateriaal door elkaar mengen en verwarmen. Door de hitte gaan de cannabinoïden (zoals CBD en THC) uit het plantmateriaal en in de olie eromheen.

U kunt elke gewenste infusiemethode gebruiken. Hier gebruiken we de “Jar-methode”.

Giet de olie gewoon in de pot met de reeds gedecarboxyleerde bloem. Zorg ervoor dat de olie het plantmateriaal bedekt.

Plaats de afgesloten pot in een middelgrote pan met kokend water. Laat het 45-60 minuten sudderen op laag vuur. Schud de pot of roer de inhoud regelmatig tijdens de infusie.

U wilt er gewoon zeker van zijn dat de pot niet kan kantelen en de inhoud in het water kan morsen.

Stap 3 – Zeef je olie

U kunt elke gewenste methode van persen gebruiken. De kit wordt geleverd met een zeer handige mousseline tas. Kaasdoek is een andere geweldige methode.

Zolang je food-grade olie gebruikt, is deze olie eetbaar. Je kunt hier stoppen en deze gewoon gebruiken als gewone CBD-olie. Neem het in met een orale spuit of voeg het toe aan recepten.

Als u het actueel maakt, gaat u verder met de volgende stap.

Zorg ervoor dat u UW POT WAS nadat u uw olie hebt gezeefd.

Stap 4 – Gebruik de bijenwas

Vervolgens voeg je de geïnfuseerde olie weer toe aan je gewassen, schone pot. Je voegt ook de bijenwas toe.

Plaats de afgesloten pot nogmaals in een middelgrote pan met kokend water. Laat sudderen op laag. Schud de pot of roer de inhoud regelmatig totdat alle bijenwas is gesmolten en in de olie is opgenomen

Hoe lang dit duurt, hangt af van hoe groot je brokken bijenwas zijn. Ik hak de mijne en ze hebben ongeveer 25-30 minuten nodig om volledig te smelten. U kunt uw bijenwas ook raspen / versnipperen of bijenwaskorrels gebruiken om de tijd die nodig is om te smelten te verminderen.

Stap 5 – Voeg etherische oliën toe (OPTIONEEL)

Als je van plan bent om etherische oliën toe te voegen aan je zelfgemaakte hennep, dan is dit het moment om ze toe te voegen. Voeg eenvoudig de etherische oliën toe aan de pot en schud of roer.

Stap 6 – Bewaar je zelfgemaakte hennepbloemzalf

Je kunt je vers gemaakte DIY CBD-topical direct bewaren in de glazen pot die je hebt bereid. Voor gemakkelijkere toegang, giet ik het graag in kortere containers met wijde opening.

Zet de gevulde containers opzij en schroef de bovenkant vast nadat deze is afgekoeld.

Stap 7. Geniet van je verse, zelfgemaakte wietzalf.

Hier is hoe ik elke keer perfect decarboneer:

Nu trendingSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment