Informatie en beoordeling van Animal Face Strain

by admin


Als je het je afvraagt, laat het ons dan uitleggen – de knop van de Animal Face-marihuanasoort lijkt niet op het gezicht van een dier. In plaats daarvan krijgt deze soort de naam van zijn ouders. Het is een kruising tussen de Faceoff OG en de Animal Mints-stam. Deze zeldzame hybride heeft ongeveer 80% sativa- en 20% indica-genen. De THC niveaus zijn ook vrij hoog met 25%, zelfs tot 30%. De CBD-niveaus, indien aanwezig, zijn onbekend.

Sativa / Indica% Binnenopbrengst Buitenopbrengst Bloeiperiode
80% / 20% 1-2 gram per vierkante voet 2 tot 4 gram per vierkante voet 9-11 weken binnen, rond eind september buiten

Geïnitieerd door de Seed Junky Genetics, is deze soort populair vanwege haar allesomvattende high. Het verdooft lichaam en geest, waardoor het ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar mentale en fysieke ontspanning. De krachtige effecten slaan geleidelijk toe en nemen toe met elke inademing. Het effect is onmiddellijk – je voelt het vanaf de eerste keer inademen.

Informatie over Animal Face Strain

Het geroezemoes is zwaar. Het zal je tegelijkertijd een opgewekt en ontspannen gevoel geven. Humuleen-, limoneen- en caryofylleenterpenen dragen verder bij aan de geurige en smaakvolle bekendheid. Lemony zoet, het aroma van deze top is vrij complex, waardoor het buitengewoon plezierig is. Animal Face is een van de lekkerste marihuanasoorten die het waard is om met vrienden te delen tijdens een informeel samenzijn thuis.

Download mijn gratis groeien Bijbel zodat je je eigen Animal Face Strain kunt kweken!

In een oogopslag

OORSPRONG Faceoff OG en Animal Mints
EFFECTEN Euforisch
Kalmerend
Ontspannend
ONGEWENSTE REACTIES Extreme cerebrale en lichamelijke high
Honger
Dorst
GEUR Zoete, verse dennen, noten, diesel, citrus
SMAKEN Munt, zoete noten, aardse, zoete koekjes
BLOEITIJD 9-11 weken binnen, rond eind september buiten
THC-GEHALTE% 25% -30%
INDICA / SATIVA% 20% / 80%
BINNENOPBRENGST 1-2 gram per vierkante voet
OUTDOOR OPBRENGST 2 tot 4 gram per vierkante voet

Animal Face Strain-effecten

Een cerebrale high is het sterke punt van Animal Face, en daarom is de soort nuttig voor mensen die aan hun dagelijkse problemen willen ontsnappen. Het hoofd hoog hiervan hybride bloem is intens, en dat is zacht uitgedrukt. Een paar trekjes ervan, en je rijdt op de euforiegolf. Een volkomen gevoel van kalmte overspoelt de geest in die mate dat zelfs het idee van denken moeilijk lijkt. De lichamelijke high volgt snel. Volgens degenen die het hebben geprobeerd, begint de high met tintelingen die je waarschuwen voor aanstaande ontspannende effecten. Al snel ben je in een staat van intense ontspanning van top tot teen.

Animal Face is net zo goed een hit onder degenen die er recreatief van genieten als bij degenen die het therapeutisch gebruiken. De buzz heeft de juiste intensiteit om de effecten van depressie en angst tegen te gaan. Een gestreste geest heeft de neiging om in een vicieuze cirkel van overdenken en negativiteit terecht te komen. Maar een paar trekjes van dit heerlijke en smaakvolle kruid en je geest is volledig ontspannen. Stop met het vermogen om te denken, en je brein heeft geen andere keuze dan te kalmeren. Het is zo simpel – echt.

Het verlichten van fysieke pijn is een ander kenmerk dat in veel artikelen over Animal Face-stamrecensies wordt genoemd. De hybride heeft snelwerkende ontstekingsremmende eigenschappen die consumenten perfect vinden om lichamelijke pijnen, spasmen en kwalen te onderdrukken. Die nieuw voor THC-rijke soorten zou iets kunnen winnen met slechts een paar trekjes. De significante kalmerende effecten van deze marihuana kunnen ook helpen bij het regulariseren van slaapcycli.

Animal Face Strain Fragrance

De geur van de marihuanasoort van Animal Face begint zoet. Geleidelijk ontwikkelt het zich tot een frisse dennengeur met een vleugje noten. De aardse mix van de toppen heeft een uitgesproken dieselachtig aroma. Veel gebruikers hebben bij het inademen een lichte citrusgeur ervaren. Deze complexe combinatie is iets dat niet verborgen kan worden gehouden. Pas dus op, het is geen ingehouden soort.

Animal Face Strain Flavors

De Animal Face-soort heeft een dicht smaakprofiel. Je hebt een paar pogingen nodig voordat je haar hele spectrum aan smaken kunt ervaren. Meestal smaakt het naar een bedwelmende combinatie van munt, zoete noten en aarde. Animal Face haalt zijn terpeneniveaus uit de FaceOff-ouderstam, terwijl de zachte koekjeszoetheid te danken is aan de Animal Mints-lijn. Vanwege deze interessante mix van smaken is de beoordeling van de Animal Face-stam over het algemeen positief.

De zoete, muntachtige smaak van Animal Face Strain in combinatie met de therapeutische effecten zullen zeker het hart van elke cannabisliefhebber veroveren. Vind vergelijkbare zaden in onze winkel

Koop marihuanazaden

Bijwerkingen van Animal Face Strain

Hoewel het zeldzaam is, kunnen bepaalde consumenten enkele negatieve bijwerkingen ervaren bij Animal Face. Gelukkig kunt u deze beheren door een paar voorzorgsmaatregelen te nemen. Sinds de THC niveaus zijn vrij hoog in deze soort, het is behoorlijk krachtig. Dat betekent dat de cerebrale high kan aanvoelen als een goederentrein als je niet te voorzichtig bent of als je te veel te snel rookt. Begin daarom met kleine doses. Je kunt de hoeveelheid geleidelijk verhogen naarmate je je meer op je gemak voelt met de effecten van de soort.

Ook de lichamelijke high kan voor sommigen iets te zwaar worden. Als je nieuw bent met het roken van marihuana, zorg dan dat je weinig vrienden hebt als je besluit om het te roken. Degenen die nieuw zijn bij deze soort kunnen ervaar de munchies en dorst na het genieten van deze hybride. Zorg dus voor een voorraad smakelijke traktaties en water voordat u aan uw sessie begint.

Groeiende Animal Face Strain

Hoe opwindend het ook mag zijn voor thuiskwekers om deze hybride te kweken, het vinden van zaden van de Animal Face-stam kan nogal moeilijk blijken te zijn. De makers, Seed Junky Genetics, waren in de eerste plaats niet zo geïnteresseerd in het beschikbaar maken van de zaden voor aankoop. Zo, klonen is de op één na beste gok. Voor de weinige gelukkigen die deze plant kunnen kweken, is het het beste om de hulp in te roepen van een ervaren kweker, aangezien de moeilijkheid als matig wordt beschouwd. De matige moeilijkheid kan te wijten zijn aan hoe gemakkelijk het zal zijn om deze plant gezond te houden. De weerstand van deze soort tegen ziekten zoals schimmel of meeldauw is onbekend.

Krijg de beste waar voor uw geld als u gebruik maakt van onze zaad deals​ Koop 10 en ontvang 10 gratis zaden!

Animal Face is een sativa-dominant stam. Het is dus niet meer dan logisch dat sommige van die eigenschappen in deze plant voorkomen vegetatieve fase​ Animal Face-planten groeien tot een hoogte van 30-60 inch, of ze nu binnen of buiten worden gekweekt. Verwacht dus aan het einde van de vegetatiecyclus middelgrote tot hoge planten. We weten niet genoeg over de ideale kweekomgeving om suggesties te doen; het geniet er echter waarschijnlijk veel van licht

We weten wel een beetje waar we ze kunnen kweken. Deze planten groeien het beste in binnenomstandigheden waar aspecten als licht, vochtigheid, en temperatuur- kan worden gecontroleerd. Kwekers kunnen dus overwegen om in te investeren plant lichten en gesloten druppelsystemen om dichte, donkergekleurde toppen met helder amber te produceren trichomen

Bloeiend

De bloei tijd binnenshuis voor zaden van de Animal Face-stam is 9-11 weken (54-66 dagen). Volgens sommige kweekdagboeken is tien weken (60 dagen) echter de goede plek voor de bloeicyclus van de hybride. Rond deze periode vinden de bloemen de beste balans tussen THC-niveaus en aantrekkingskracht.

Binnen

Indoor opstellingen maken het onderhoud en verzorging van deze planten tijdens de bloeiperiode gemakkelijk. Oogst De tijd zal weer afhangen van het fenotype, maar het duurt 77-84 dagen om binnen een opbrengst van 1-2 gram per vierkante voet te realiseren.

Op zoek naar zaden die enorme opbrengsten opleveren? Grijp onze Mixpack met hoge opbrengst en kijk uit naar een overvloedige oogst!

Koop een mix met een hoog rendement

Buitenshuis

Cultivatoren het buiten kweken van de marihuanaplant verwacht de bloei rond eind september te zien. Dit is wanneer je moet oogsten. Buitenopbrengsten kunnen variëren van 2 tot 4 ounces per vierkante voet.

Oorsprong

  1. Faceoff OG
  2. Dierlijke pepermuntjes

Veelgestelde vragen over Animal Face Strain

Wat is de opbrengst van de Animal Face-soort?

Kwekers van Animal Face-soorten kunnen binnen een opbrengst verwachten van 1-2 ons per vierkante voet, terwijl ze ervoor kunnen kiezen om haar buiten te kweken om de opbrengst te verdubbelen.

Hoeveel THC heeft Animal Face?

Het bevat tussen de 25% en 30% THC.

Wat is de oorsprong van de Animal Face-soort?

Animal Face is gemaakt op basis van Faceoff OG en Animal Mints.

Wil je een ervaren marihuanakweker worden? Oefenen en leren is alles wat je nodig hebt. Lees mijn blog en krijg antwoorden op uw groeiende vragen.

Heb je je eigen Animal Face-soort gekweekt? Deel uw ervaring met ons of laat vragen achter in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment