Jungle Cake Strain Informatie en recensie

by admin


De nieuwe Jungle Cake wietsoort is perfect uitgebalanceerd hybride dat White Fire # 43 (fenotype van WiFi OG) en Bruidstaart (Cherry Pie x Girl Scout Cookies). Het THC-gehalte heeft een krachtige stoot, met cijfers die gemiddeld tussen de 26 en 30% liggen. De effecten en kenmerken lijken sterk op Wedding Cake met een vrolijk gevoel Sativa vibe, maar deze hybride soort zorgt voor een veel sterkere rook. Laat je echter niet afschrikken door de kracht ervan – lees verder voor meer info over Jungle Cake-soorten!

Sativa / Indica% Binnenopbrengst Buitenopbrengst Bloeiperiode
50% / 50% Gemiddeld 1 pond per plant Gemiddeld 1 pond per plant binnen 57 tot 67 dagen binnen of buiten

Deze zeer krachtige soort, die voor het eerst werd gekweekt door Seed Junky Genetics en door Jungle Boys aan het publiek werd voorgesteld, is het best te reserveren voor ‘s avonds of’ s nachts, tenzij je je schema voor de dag hebt gewist. De Jungle Cake wietsoort is voor jou als je een ervaren roker bent die snakt naar een langdurige en krachtige high. Beginnende rokers doen er goed aan hun gebruik te matigen – begin klein en werk je omhoog om optimaal te genieten van de recreatieve en therapeutische effecten van deze echt plezierige rook.

Informatie over Jungle Cake Strain

Jungle Cake is gewoonweg een prachtige knop. Deze lange, brede plant is waanzinnig dicht en heeft levendige tinten groen en paars. Het heeft heldere, bosgroene, druifvormige toppen met dunne oranje haren en dikke, witte en zilveren kristallen trichomen. Het ruikt net zo goed als het eruit ziet en biedt een aards en nootachtig aroma met hints van marshmallow.

Gevorderde rokers en kwekers kunnen niet fout gaan met Jungle Cake. Geniet van onze Jungle Cake-stamrecensie voor meer details over de ins en outs van deze heerlijke soort.

Download mijn gratis groeien Bijbel zodat je je eigen Jungle Cake Strain kunt kweken!

OORSPRONG White Fire # 43 en bruidstaart
EFFECTEN Ontspannend
Euforisch
Therapeutisch
ONGEWENSTE REACTIES Ongerustheid
Paranoia
Cottonmouth
Droge ogen
GEUR Zoete, romige marshmallow, vanillecake, diesel, noten, aards, kush
SMAKEN Zoet, suikerachtig, romig, tropisch, zuur, fruitig, vochtig, kruidig
BLOEITIJD 57 tot 67 dagen, binnen of buiten
THC-GEHALTE% 26-30%
INDICA / SATIVA% 50% / 50%
BINNENOPBRENGST Gemiddeld 1 pond per plant
OUTDOOR OPBRENGST Gemiddeld 1 pond per plant

Effecten

De ontspannende effecten van Jungle Cake beginnen meteen en gaan van het hoofd naar beneden over het lichaam. Begin langzaam, want deze soort staat bekend om haar krachtige effecten en haar high THC niveaus kunnen leiden tot een serieuze couch-lock.

De meest gerapporteerde effecten van Jungle Cake zijn die van ontspanning en euforie, wat vaak leidt tot krachtige gevoelens van gelukzaligheid en slappe lach, waardoor het een ideale rook is om te ontspannen aan het einde van een lange of stressvolle dag. Gebruikers melden ook sterke hunkering naar snacks van Jungle Cake, dus zorg ervoor dat je wat eten bij de hand hebt voor als die munchies toeslaan!

De therapeutische toepassingen van deze soort zijn ook veelbelovend. Gebruikers hebben Jungle Cake aanbevolen, vooral voor diegenen die lijden aan misselijkheid of gebrek aan eetlust, slapeloosheid en andere slaapstoornissen. De euforische eigenschappen kunnen behoorlijk rustgevend zijn bij depressie, angst, stemmingswisselingen, chronische stress, PMS en PTSD. De sterke lichamelijke high is ook nuttig voor mensen die worstelen met lichaamspijnen, ontstekingen en spierkrampen.

Geur

Jungle Cake stelt zeker niet teleur als het om geur of smaak gaat! De zoete geur van deze soort is gewoonweg heerlijk! Het begint met een romige marshmallowgeur, vergelijkbaar met de Bruidstaart-stam, en de suikerachtige, zoete geur doet je denken aan vanillecake rechtstreeks uit de bakkerij. Ga dieper en je zult ook enkele scherpe hints van diesel, noten, aarde en kush opmerken.

Smaken

Dit is een soort waarvan de smaak vrij uniek is. Het is aangenaam zoet, net als het aroma, maar de suikerachtige smaak is iets subtieler. Het heeft dezelfde romige textuur als Wedding Cake, en hetzelfde geldt voor zijn geur, maar met een ietwat tropische, zure en fruitige twist. Daarna zul je ook een beetje dankbaarheid en kruidigheid opmerken.

Jungle Cake Strain zal gebruikers met een zoetekauw zeker aanspreken, terwijl de ontspannende en euforische eigenschappen zeer geliefd zijn bij degenen die willen ontspannen na een lange dag. Vind vergelijkbare zaden in onze zaadbank

Koop marihuanazaden

Bijwerkingen

Afgezien van het al genoemde potentieel voor couch-lock en munchies, die vrij gemakkelijk te bereiden zijn, heeft Jungle Cake enkele bijwerkingen waar je op moet letten, vooral omdat het de neiging heeft behoorlijk lang aan te houden.

Zoals typerend is voor veel wietsoorten, vooral degenen die dit zijn hoog in THC, is er een mogelijkheid om een ​​zekere mate van angst of paranoia te ervaren bij het gebruik van Jungle Cake. Begin langzaam, vooral als je een nieuwere gebruiker bent of gevoelig bent voor THC. Dit effect zou echter geen al te groot probleem moeten zijn, vooral als u er met mate van geniet. U kunt ook overwegen om toe te voegen CBD om de THC in balans te brengen.

Katoenen mond en droge ogen komen ook vrij vaak voor, dus zorg ervoor dat je goed hydrateert en dat je wat water en oogdruppels bij de hand hebt. Sommige minder ervaren gebruikers hebben ook gemeld dat Junge Cake hen langer dan normaal verdoofd laat voelen, maar dit is niet gebruikelijk. Afgezien daarvan zou je ervaring met Jungle Cake vrij positief moeten zijn!

Groeien

Jungle Cake is een van die soorten die het best gereserveerd zijn voor ervaren kwekers – of beginners op zoek naar een uitdaging – omdat het een beetje kieskeurig kan zijn. Voor degenen die inderdaad besluiten om het aan te pakken, zal Jungle Cake je zeker belonen!

Deze soort wordt lang en breed en vereist wat vroege training, trimmen voor de bloei en wat meer kweekruimte. Plan dit als je van plan bent om deze planten binnen te kweken, en zorg ervoor dat je dat ook doet gedroogde pruim vroeg in de groeicyclus voordat de groei uit de hand loopt.

Grijp onze zaad deals om maximaal te besparen op je favoriete wietzaadjes! Koop 10 zaden en krijg er 10 gratis bij!

Jungle Cake heeft ook wat meer ruimte nodig om voldoende luchtstroom te krijgen, omdat de dichtheid van de plant kan leiden tot schimmel of meeldauw als de luchtvochtigheid niet nauwkeurig wordt gecontroleerd. Kwekers hebben ook de neiging om te ontdekken dat deze soort veel aandacht vereist voedingsstof niveaus.

Telers die ervoor kiezen om deze uitdaging aan te gaan, worden goed beloond met een aanzienlijk grote oogst – gemiddeld wel 1 pond per plant. Idealiter geeft deze plant de voorkeur aan warme, zonnig, droge groeiseizoenen. Of u nu binnen of buiten kweekt, u kunt een gemiddelde hoogte van 60 tot 80 inch verwachten. Zorg ervoor dat u de plant eerder snoeit bloei om de productie te verhogen.

Jungle Cake is een solide goede soort, vooral voor gevorderde gebruikers of kwekers die op zoek zijn naar een sterke, zware slagman.

Bloeiend

Jungle Cake is een fotoperiode plant die zowel binnen als buiten kan worden gekweekt. Je kunt verwachten dat deze plant binnen 57 tot 67 dagen bloeit als je hem onder de juiste omstandigheden kweekt. Oogst tijd is ongeveer 73 tot 80 dagen.

Wil je je eigen marihuanaplanten binnenshuis kweken? Ontdek onze grote verscheidenheid aan indoor zaden in mijn winkel

Koop binnenzaden

Oorsprong

  1. Wit vuur # 43
  2. Bruidstaart

Veelgestelde vragen over Jungle Cake Strain

Wat is de opbrengst van de Jungle Cake-soort?

Jungle Cake Strain produceert gemiddeld maar liefst 1 pond per plant.

Hoeveel THC heeft Jungle Cake?

Het bevat tussen 26-30% THC.

Waar komt de Jungle Cake-soort vandaan?

Jungle Cake Strain is gemaakt op basis van White Fire # 43 en Wedding Cake.

Oefenen en leren is alles wat nodig is om marihuana als een professional te kweken! Laat mijn blog wees je gids.

Heb je je eigen Jungle Cake-soort gekweekt? Deel uw ervaring met ons of laat vragen achter in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment