KushKart-bezorgservice maakt debuut in Massachusetts na het ophalen van $ 3,5 miljoen

by admin


Hier is hoe KushKart $ 3,5 miljoen inzamelde om dit voorjaar snelle en discrete cannabisleveringen naar Massachusetts te brengen

In 2019 Tamika Samson‘s zus drong er bij haar op aan om naar Massachusetts te kijken’ Cannabis Controlecommissie (CCC) om te zien of er kansen voor haar waren wanneer de staat legaliseerde recreatief gebruik

In het begin was Simson te druk bezig om het te onderzoeken. Maar na het leren over programma’s voor sociale gelijkheid die prioriteit gaf aan bewoners en gemeenschappen die onevenredig werden getroffen door marihuanawetten, was ze geïntrigeerd.

Haar locatie kwam in aanmerking voor het programma, maar de postcode van Tamika was uitgesloten. Het leek een doodlopende weg totdat een CCC-medewerker haar op de hoogte bracht een andere weg naar de industrie dat helpt de kinderen en echtgenoten van voorheen gedetineerde mensen. Begin 2020 werd ze officieel welkom geheten.

Verwant

Hoe u de juiste community kiest voor uw cannabisbedrijf

Hartelijk welkom in Massachusetts

Sinds juli 2020 volgen Tamika en 30 andere beginnende bezorgers ZOOM-lessen en onderhouden ze ondersteuningsgroepen voor hun mede-deelnemers aan sociale gelijkheid – een groep van 80 studenten in het totaal van het programma.

Illustratie van een lange schaduwvrachtwagen met een marihuanablad

De staat geeft aan dat het geen licenties voor sociale aandelen toekent, maar bedrijven zoals KushKart in een ondersteunend programma dat hen verbindt met bronnen.

“We communiceren dagelijks of vaker”, legt Samson uit. “We hebben wekelijkse ZOOM-bijeenkomsten voor onze lessen die we moeten volgen via de CCC. Ze geven ons een reeks lessen die leren over de plant, de teelt, de detailhandel, het bankwezen, de boekhouding – eigenlijk alles wat we zouden moeten weten. “

Verwant

Eaze maakt tien winnaars bekend van $ 50k aan cannabisbedrijfssubsidies

Een ander deel van het programma koppelt bedrijfseigenaren aan pro bono juridische adviseurs en gevestigde verkopers die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van ondernemingen op het gebied van sociale gelijkheid.

“Je kunt geld inzamelen zodra je bent toegelaten tot het programma”, zegt Samson. “Je kunt beginnen met het scouten van investeerders en proberen je team samen te stellen om te zien hoe je deze droom voor jezelf kunt realiseren.”

Het is hoe Tamika zijn zakenpartner ontmoette Taylor Weaver, een advocaat en zakenman die klaar was om de uitdaging van de cannabisindustrie aan te gaan.

Samen wisten Tamika en Taylor $ 3,5 miljoen op te halen om KushKart in de hele staat uit te bouwen, met behoud van het meerderheidsbelang van hun bedrijf. Met plannen om tussen eind maart en begin juni over de gehele staat uit te rollen, sprak Leafly met deze fenomenale oprichters over hun inspiratiebronnen, uitdagingen en langetermijnvisie voor KushKart.

Een toewijding om anderen te helpen

Hoewel de zakelijke onderneming net is begonnen, gaat Tamika’s kennis over gezondheid en welzijn veel verder terug. Eerder hielp ze opioïdengebruikers bij het bestrijden van verslaving.

“Ik ben een geestelijke gezondheidsadviseur, en veel van mijn cliënten die ik behandel voor middelengebruik, begonnen met opioïden vanwege pijn. Of ze nu naar de tandarts gingen of pijnstillers moesten krijgen voor een auto-ongeluk, waar ze hun eerste dosis opioïde medicatie ook kregen, ze raakten daar verslaafd. “

Tamika Samson

“Cannabis helpt mensen met middelengebruik, opioïdverslaving, psychische problemen zoals schizofrenie, depressie en angst. Cannabis is een groot voordeel gebleken voor degenen die het proberen versla opioïde verslaving door hen te helpen met hun ontwenningsverschijnselen, hun onbedwingbare trek, en door hen te helpen met slaap en opwinding. Cannabis helpt vrouwen ook met veel kwesties die specifiek zijn voor hun lichaam

Als gezondheidswerker begrijpt ze wat er door de hoofden gaat van mensen die gewoon hoogwaardige, efficiënte toegang tot cannabis nodig hebben.

“Veel mensen zouden voor het eerst cannabis willen proberen of gebruiken momenteel cannabis, maar ze willen om wat voor reden dan ook niet naar de dispensaria. Sommige rijen zijn lang, je staat buiten op rijen te wachten en je bent zichtbaar voor het publiek. Dus ik denk dat ze door te laten bezorgen het discreet bij hen thuis kunnen laten bezorgen. Er is geen publiciteit aan toegevoegd. De voertuigen waarin we rijden zijn niet gemarkeerd. Niemand zal dus weten dat het cannabis is die bij je thuis wordt bezorgd. “

Hoe het is om deel te nemen aan een programma voor sociale gelijkheid van de staat

Nu Kushkart zijn voet tussen de deur heeft, trekt Taylor graag het gordijn terug over hoe het is om deel te nemen aan het programma voor sociale gelijkheid van Massachusetts.

“De CCC was erg attent om ervoor te zorgen dat niemand zomaar het bedrijf kon overnemen. De licentie is alleen beschikbaar voor deelnemers aan sociale aandelen, dus een van de belangrijkste vereisten is dat de aanvrager een eigendomsdrempel van 51 procent handhaafde, ”zegt Weaver.

Verwant

10 vragen die je moet stellen voordat je een cannabisbedrijf start

“Dus Tamika mocht dat haar aandeel houden, en ik mocht een groot deel van het eigen vermogen houden. Ik denk dat dat ons heeft beschermd tegen roofdieren in de cannabisindustrie ”, voegt hij eraan toe. “Helaas is dat een van de dingen die je wel eens ziet. Ik denk niet dat het per se opzettelijk is, maar aangezien het zo’n nieuwe markt is, weet niemand wat de echte waarde is. Maar we bevinden ons in een uitstekende positie omdat we over voldoende eigen vermogen beschikken om mogelijk weer kapitaal aan te trekken. “

Plannen voor succes in het noordoosten

Het bedrijf staat op het punt open te gaan, momenteel stippelen en kruisen de i’s en t’s om er zeker van te zijn dat alles in orde is met de staat Massachusetts.

Massachusetts kaart

“We gaan zowel eersteklas klantenservice als bezorgsnelheid bieden. En omdat Kushkart de financiering heeft, zal het in een unieke positie verkeren om ervoor te zorgen dat het een van de beste op de markt is ”, zegt Weaver.

Hij onthult enkele echte details over hoe het is om een ​​dergelijke zakelijke onderneming op gang te krijgen.

“Er zijn veel eisen die de CCC in hun regelgeving stelt. Het is erg attent, maar tegelijkertijd kost het veel tijd en is het erg duur. We gaan er dus voor zorgen dat aan al onze eisen wordt voldaan, of het nu gaat om het beveiligen van beveiligingscamera’s in elke gang, het naleven van gebouw- en voertuigspecificaties of het beveiligen van inventaris, ‘zei hij.

“We hebben belangenbrieven en samenwerkingsovereenkomsten met leveranciers, dus we zullen onze fondsen gebruiken om voorraden te kopen. We moeten ook de salarissen, chauffeurs, verzending en de bedrijfskosten van het bedrijf betalen. Er is zoveel meer dat we zouden willen doen, maar op dit moment zijn we blij dat we het geld hebben om die bedrijfskosten te betalen en de eigendommen en apparatuur te dekken. “

Tamika heeft het laatste woord over wat ze zo ver heeft gebracht in de cannabiswereld.

“Netwerk, netwerk, netwerk​ Dat is het belangrijkste onderdeel van deze hele operatie. Kom in contact met mensen. Geef niet op, ook al krijgt u de eerste keer een nee. Blijf op deuren kloppen. Omdat er een deur voor je opengaat, en je kunt zien hoe je dromen werkelijkheid worden met je bedrijf. “

Tamika Samson

Bio-afbeelding van Calvin Stovall

Calvin Stovall

Calvin Stovall schrijft en produceert media in Atlanta, GA en voert de dagelijkse activiteiten uit voor The Artistic Unified Exchange, een non-profitorganisatie die intellectueel eigendom beschermt namens onafhankelijke kunstenaars en achtergestelde gemeenschappen.

Bekijk de artikelen van Calvin StovallSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment