Last Prisoner Project lanceert federale clementiecampagne voor mensen die gevangen zitten wegens cannabis

by admin


Last Prisoner Project (LPP) heeft een nieuw initiatief gelanceerd om de regering van president Joe Biden een uitgebreid plan te bieden om op een veilige en efficiënte manier de broodnodige hulp te verlenen aan de tienduizenden individuen die zijn veroordeeld voor federale marihuana-gerelateerde overtredingen.

“In de afgelopen jaren heeft president Biden te kennen gegeven dat hij het goed wil maken met het draconische drugsbeleid dat hij eerder in zijn carrière verdedigde. Als president heeft hij nu de autoriteit om de broodnodige hulp te bieden aan tienduizenden mensen wier leven op zijn kop is gezet door deze verwoestende doctrine van de drugsoorlog, ”vertelde Natalie Papillion, LPP’s directeur van strategische initiatieven, aan Benzinga.

Deze federale clementiecampagne wordt “A Time to Heal” genoemd.

– Lees het hele artikel op Benziga

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment