Limoncello-staminformatie en beoordeling

by admin


De Limoncello-marihuanasoort zit precies in het midden van die Sativa-Indica-scheiding (50% Indica / 50% Sativa). Deze uitgebalanceerde wiet zit boordevol limoneenterpenen. Hierdoor heeft deze soort een klassiek sterke citrussmaak. Het wordt gevolgd door een vlotte hit die in een mum van tijd van top tot teen gaat – je zult snel begrijpen waarom het de High Times Cannabis Cup twee keer op rij won (in 2008 en 2009).

Sativa / Indica% Binnenopbrengst Buitenopbrengst Bloeiperiode
50% / 50% minstens 1 ounce per plant hoog 9 tot 10 weken binnen, buiten rond begin oktober

Ook wel bekend als Lemoncello of Lemonchello 28, dit hybride soort is de creatie van Growing Passion. Ze bereikten dit wapenfeit door The Original Lemonade te kruisen met Kersentaart

De Original Lemonade is een sativa-dominante hybride die bekend staat om zijn heldere en energieke mentale effecten. Aan de andere kant is Cherry Pie een indica-achtige, fruitige soort die bekend staat om haar geestverruimende high. Het resultaat is dat Limoncello een superieure soort is die erin slaagt de meest interessante eigenschappen van beide ouders vast te houden.

Informatie over Limoncello Strain

De THC niveaus van deze soort vallen in het bereik van 14% tot 18% over verschillende fenotypes van Limoncello. Dat betekent dat de THC-niveaus van de hybride niet zo hoog zijn dat ze je in een toestand van couchlock brengen. Maar het is ook niet te laag om u het gevoel te geven dat u uw geld hebt verspild.

Download mijn gratis groeien Bijbel zodat je je eigen Limoncello-soort kunt kweken!

In een oogopslag

OORSPRONG De originele limonade en Kersentaart
EFFECTEN Ontspannend
Euforisch
Energiek
Gelukkig
ONGEWENSTE REACTIES Ongerustheid
Slapeloosheid
Hongergevoel
Dorst
Droge mond
GEUR Citroen, licht kruiden, bloemen, bessen
SMAKEN Citrus, citroen, kers
BLOEITIJD 9-10 weken binnen, buiten rond begin oktober
THC-GEHALTE% 14% tot 18%
INDICA / SATIVA% 50% / 50%
BINNENOPBRENGST minstens 1 ounce per plant
OUTDOOR OPBRENGST hoog

Limoncello-effecten

Gezien de balans van 50-50 omvatten de effecten van de Limoncello-stam beide sativa en indica kenmerken. Hoewel het een gematigd THC-gehalte heeft, voel je het in de eerste paar trekjes. De high begint met een buzz in het hoofd en verspreidt zich daarna langzaam over je hele lichaam. De overdracht tussen hoofd en lichaamshoogte is zo moeiteloos als een boogpees.

Degenen die deze wietsoort hebben gebruikt, zeggen dat ze perfect is om tot rust te komen na een lange dag werken. Dat komt omdat de effecten van de Limoncello-soort ervoor zorgen dat je je euforisch, energiek, gelukkig en soms zelfs lacherig voelt. De high stimuleert de geest terwijl het lichaam ontspant. Maar het gevoel maakt je niet slaperig. In plaats daarvan geeft het je een hernieuwd gevoel van energie en positiviteit.

Orange Bud-stam
Orange Bud-stam

Naast recreatie, is Limoncello ook bekend om verlichting te bieden van een breed scala aan kwalen. Het is een goede optie bij lichte tot matige lichaamspijnen, hoofdpijn en misselijkheid. Evenzo kunnen mensen met symptomen van depressie en stress de spanning gebruiken om die broodnodige mentale rust en geluk te krijgen.

Limoncello-geur

De Limoncello-marihuanasoort verspreidt een vleugje citroengeur wanneer je eraan voor het eerst ruikt. Daarna zul je hints van een licht kruiden- en bloemig aroma opmerken. Vers uit de zak ruiken limoncello-toppen naar citroendruppels en verse bessen.
De geur neemt een diepe skunkachtige vorm aan als je die marihuanaknoppen in een gewricht of bong​ En het wordt alleen maar dikker en scherper. Dus als je van plan bent om in het openbaar van deze soort te genieten, maak dan een passende planning.

Limoncello-smaken

Limoncello is, zoals de naam al doet vermoeden, super citrusachtig van smaak. Maar er is meer aan het profiel voor degenen die opletten. Dat wil zeggen, je mag meer verwachten dan alleen een citroensmaak. Elke inademing zorgt voor een knapperige citrustoon die een vleugje citroen- en kersensmaak in je mond achterlaat.

Als de rook naar buiten komt, proef je een diepzure onderstroom die je smaakpapillen tintelt. In feite melden meer scherpzinnige gebruikers een reeks citrussmaken bij het uitademen.

De soepele slag van top tot teen van deze bekroonde soort maakt haar perfect voor elk moment van de dag. Met de uitgebalanceerde eigenschappen van Limoncello kun je ervan genieten als stemmingsbooster en als betrouwbaar ontspannend middel. Vind vergelijkbare zaden in onze winkel

Koop marihuanazaden

Limoncello-bijwerkingen

Consumenten die vatbaar zijn voor angst, willen misschien wegblijven van de Limoncello-soort. Dit komt omdat bekend is dat het het energieniveau van een persoon verhoogt, inclusief nerveuze energie. Dus, wat kun je doen als je merkt dat je een beetje zenuwachtig bent na een paar hijsjes Limoncello? Meestal zou een koude douche of een warme kop Joe de effecten moeten verzachten.

In zeldzame gevallen hebben gebruikers geklaagd dat ze urenlang niet konden slapen na het nuttigen van deze marihuanahybride. Limoncello kan je een zacht gevoel geven, maar het is geen goede soort om slaap te bevorderen. Enige lichte oefeningen, zoals zwemmen of joggen, kunnen u helpen ontspannen totdat de effecten afnemen.

Als je van deze soort rookt, word je er vaak van honger hebben en dorstig. Deze effecten zijn echter niet specifiek voor deze hybride, aangezien veel marihuanasoorten de neiging hebben om ‘munchies’ te produceren. Vergeet vooral niet om een ​​grote fles water, wat pizza of een zak chips bij de hand te hebben. Dat zou zaken als hongergevoel, dorst en een droge mond in de gaten moeten houden.

Groeiende Limoncello-soort

Limoncello-zaden zijn wat moeilijk te vinden, en je zult niet veel informatie vinden over het kweken van deze soort. Als het je echter lukt om wat zaden te bemachtigen, zal het een vrij bescheiden taak zijn om ze te kweken. Ze zullen waarschijnlijk normaal zijn (fotoperiode zaden), dus het helpt altijd als je eerder met fotoperiode soorten hebt gewerkt.

Scoor geweldige deals voor je favoriete cannabiszaden met onze zaad deals​ Koop gewoon 10 zaden en ontvang 10 zaden gratis!

Tijdens de vegetatieperiode, Limoncello-planten worden behoorlijk lang. Ze produceren ook veel zijtakken. De bladeren zijn dun, zoals die je ziet Sativa variëteiten. Je kunt deze planten zowel binnen als buiten kweken, maar idealiter zou je een buitenkweek gebruiken broeikas Zo creëer je een ideale omgeving en veel ruimte.

Limoncello is een hoge plant die op volwassen leeftijd typisch lijkt op een kerstboom, dus het kan zijn dat ze niet goed werkt in krappe ruimtes als ze binnen groeit. Als je van plan bent om het binnenshuis te houden, probeer er dan een paar training met weinig stress, en regelmatig snoeien om de hoogte van de plant te regelen voor een beter beheer.

Groeiende Limoncello-soort
Groeiende Limoncello-soort

Of het nu de hoofdcola is of extra zijtakken, je zult waarschijnlijk een plant zien vol met toppen. De bijna cilindrische toppen zijn compact van vorm, hoewel de plant behoorlijk groot kan worden. Je ziet gele en amberkleurige haren over het lichaam van de toppen en een dikke laag hars die de donkerbruine en oranje stampers bedekt. Deze troebele witte trichomen geven Limoncello zijn geliefde kracht.

Bloeiend

Limoncello-zaden hebben een bloeitijd binnenshuis van ongeveer 9 tot 10 weken. Veel telers melden hoge opbrengsten van deze soort.

Binnen

Ervaren telers zouden dat wel kunnen kweek deze soort binnenshuis met wat training. Verwacht opbrengsten van minstens een ons.

Buitenshuis

Deze soort kan het beste worden gekweekt in een gecontroleerde omgeving met veel ruimte. Bloeiend de tijd buitenshuis is rond begin oktober. Verwacht buiten een hoge opbrengst.

Geniet van hoge opbrengsten van het kweken van wietzaden die van buiten houden! Probeer een verscheidenheid aan hoogwaardige zaden met onze Outdoor Mix-pakket

Koop Outdoor Mix Pack

Oorsprong

  1. De originele limonade
  2. Kersentaart

Veelgestelde vragen over Limoncello-soort

Wat is de opbrengst van de Limoncello-soort?

Limoncello Strain kan een hoge opbrengst opleveren en buiten ongeveer een pond per plant produceren. Aan de andere kant kunnen de opbrengsten binnenshuis bescheidener zijn.

Hoeveel THC heeft Limoncello?

Het bevat tussen 14% en 18% THC.

Wat zijn de oorsprong van de Limoncello-soort?

Limoncello Strain is gemaakt op basis van The Original Lemonade en Kersentaart

Je hoeft alleen maar te oefenen en een passie om te leren om een ​​expert te worden in het kweken van cannabis. Mijn blog kan een nuttige gids zijn.

Heb je je eigen Limoncello-soort gekweekt? Deel uw ervaring met ons of laat vragen achter in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment