Raw Garden Cartridge Review – Zijn ze echt de beste in Californië?

by admin


raw garden vape-karren in Californië

Er zijn een heleboel vape-cartridges die uit Californië komen, maar er zijn er echt geen die in de buurt komen van de door Raw Garden geproduceerde cannabisolie. Ze begon in 2015, een team van wetenschappers en cannabistelers, en produceerde wat een toonaangevende standaard voor THC-karren is geworden. Ze verbouwen hun eigen marihuanazaden en tijdens de oogst is er een cryogene bevriezing om de cannabisplant en al zijn cannabinoïden intact te houden. Patronen voor rauwe tuin zijn volgens hun website

Raw Garden is zo populair geworden dat hun CEO onlangs een uitbreiding naar Arizona waar cannabis ook legaal is voor recreatief gebruik. Arizona zal nu enkele van de beste uit Californië geproduceerde cannabisolie kunnen ervaren, voorgevuld in cartridges met 510 draden. Dus, wat zijn precies de redenen waarom mensen leuk vinden Raw Garden-karren​ We hebben ze zelf uitgeprobeerd, zodat we aan onze lezers kunnen rapporteren als ze echt iets speciaals zijn of overhyped zijn.

Beoordeling: Raw Garden THC-cartridges

raw garden vape-opties

De distillaatkarren van Raw Garden hebben een wietolie die er niet uitziet als alle andere op de markt. De destillaatolie is helder als water met slechts een vleugje geel, en ruikt heerlijk van buiten de vape-cartridge. Ze gebruiken cartridges met 510 draden, het meest voorkomende type dat door bedrijven wordt gebruikt. De THC-karren zijn voldoende om elke druppel van de distillaatolie te verdampen zonder een beetje te verspillen. Ik heb gemerkt dat de cannabisolie op het glas van de vape-cartridge kan blijven zitten dat gemakkelijk met een vlam kan worden gesmolten.

Voor deze review van Raw Garden-cartridges hebben we veel van hun soorten geprobeerd, zodat we het beste idee kregen over de kwaliteit van deze THC-cartridges en of er consistentie is.

Actuele droom # 7 – Uitstekende Sativa met een zeer hoog THC-gehalte en cerebrale effecten!

Mandarijn Mist Sativa – Geweldige sativa-cartridge voor mensen die op zoek zijn naar energie en hulp bij het focussen op lange werktaken.

Keylime-cookies – Nogmaals, denk niet dat de THC-vape-olie zal smaken naar de naam van de soort, maar het geeft zeker avondmaal sterke sativa-effecten.

Mendo Stomper – Extreem krachtige THC-cartridgetest met een THC-gehalte van 88,20%.

Cloud Chaser – De krachtigste THC-kar uit Raw Garden die we ooit hebben geprobeerd met 90% THC, echt sterke Indica-effecten voelden onmiddellijk met slechts één vape-hit

De beste spanningstemperatuurinstellingen voor onbewerkte tuinwagens

ruwe vape-cartridges voor de tuin

(Elke Raw Garden-kar wordt geleverd met een sticker, erboven is een vape-cartridge van een halve gram die is aangesloten op een O.pen-vape-penbatterij)

Hoewel Raw Garden zijn eigen 510-draads vape-penbatterij heeft, is deze beperkt tot slechts één spanning, wat jammer is omdat dit niet de beste instelling ervoor is. Het is echt jammer, want als je een Raw-tuinkar met zijn eigen batterij verdampt, krijg je een volledige hit totdat de batterij van de vape-pen knippert, dit resulteert in zeer hete damp. Maar als je de optie hebt om een ​​lagere temperatuur te kiezen, heb je een aangenamere ervaring met Raw Garden-cartridges.

Voor deze Beoordeling van Raw Garden-cartridges, we gebruikten een O.pen Vape-batterij met variabel voltage, die meerdere spanningsopties heeft. De beste spanningsinstellingen voor deze THC-cartridge waren 3,2 en 4,0 volt. Er is niet veel damp voor nodig om de effecten van deze zeer krachtige vape-cartridges te voelen, beginners moeten beginnen met een kleine vape-hit en wachten. Een vape-hit nemen totdat de vape-pen knippert met Open batterijen zullen alleen resulteren in soepele en aanzienlijke hits, ze verkopen voor $ 39,99 op hun website. Deze vape-penbatterijen zijn ook styluspennen en voelen prettig aan om als één te gebruiken.

Echte Cannabis Terpenen

Voorgevulde THC-oliepatronen met echte cannabisterpenen bieden veel sterkere effecten dan karren zonder hen. De reden voor deze intensere high is het volledige spectrumeffect. Het was een waar genoegen om de heerlijke damp van de Mandarin Mist-cartridge van Raw Garden te mogen ervaren. Hoewel de damp niet smaakte als een echte mandarijn, deed het me denken aan echt heerlijk smakende cannabis van de bovenste plank. De smaak was niet fruitig zoals je gaat ervaren met niet-cannabis terpenen, die goedkoper zijn en doorgaans ook hoge THC-potenties hebben.

Vape-cartridges met hoge THC-potentie

raw garden vape-cartridge

De Raw Garden-karren hebben een gemiddelde potentie van 78-90% van Tetrahydrocannabinol, de belangrijkste chemische verbinding van cannabis die zorgt voor het psychoactieve effect. Deze hoge THC-potentie gemengd met van cannabis afgeleide terpenen resulteert in een premium voorgevulde cartridge, en ze zijn te koop in Californische dispensaria voor $ 50- $ 65 voor een volledige gram. We spraken met cannabisapotheken in heel Californië, en het is gebruikelijk dat ze ons vertellen dat hun bestseller Raw Garden-cartridges zijn.

Labtestresultaten beschikbaar op elke THC-cartridge

Het is supergemakkelijk om de laboratoriumtestresultaten te vinden voor elke Raw Garden-cartridge, die toegankelijk is op hun website. Ze hebben altijd de nieuwste recente laboratoriumtest beschikbaar voor elk product, waardoor ze een gerenommeerd bedrijf in THC-cartridges zijn.

Winnaar High Times Cannabis Cup

Het zou niet onjuist zijn om te zeggen dat deze patronen voor cannabisolie tot de beste in de VS behoren, en dat hebben ze ook won cannabis cup awards om het al meerdere van hun THC-cartridges in de Bay Area te bewijzen.

rauwe tuin instagram

130.000 Instagram-volgers

Dit THC-patroonbedrijf heeft een enorme aanhang op hun Instagram account met momenteel 130.000 volgers en groeit elke maand snel. Hun Instagram-pagina staat vol met foto’s van enkele van de mooiste cannabistoppen van hun kweekactiviteiten. Hun pagina is privé, maar ze accepteren iedereen die ze volgt.

De slechte

Er moet nog een perfecte THC-cartridge met 510 draden zijn, en Raw Garden heeft een klein probleempje. De enige klacht over deze THC-cartridges is dat het tegen het einde altijd onmogelijk is om niet dat wat cannabisolie de doorgang voor de damp verstopt. Maar het is niet moeilijk om de cartridge gemakkelijk te ontstoppen met een iets hardere trekking totdat je de lucht er weer doorheen hoort stromen.

VAPE CARTS IN CALIFORNIA, LEES MEER ..

BESTE VAPE CARTRIDGES IN CALIFORNIË

BESTE VAPE CARTRIDGES IN CALIFORNIË, WE LIJST ZE ALLEMAAL OP!

OF..

NEP THC-CARTRIDGES IN CALIFORNIË

DE GROOTSTE NEP THC CART-MERKEN IN CALIFORNIË – BLIJF WEG!

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment