Seth Rogen’s nieuwe kamerplant-cannabis uit de doos en beoordeeld

by admin


Mijn huis ruikt heerlijk. Ik heb een aantal dagen doorgebracht met het proeven van Seth Rogen’s nieuwe lijn kamerplant-cannabis, en de lucht in mijn huis is pittig en geurig. Deze wiet is luidruchtig

De geliefde komische acteur en stoner-icoon lanceerde vorige week, samen met zijn creatieve partner Evan Goldberg, Houseplant in Californië. Ze onmiddellijk brak het onkruid internet​ zoveel mensen bezochten de website dat deze crashte. Een uur later tweette Rogen: “Nou… we hebben je opnieuw onderschat. Vanwege krankzinnig verkeer hebben we de Houseplant-site tijdelijk uitgeschakeld terwijl ik leer code te schrijven. ” Apple News pakte de brouhaha op. Iedereen neemt tegenwoordig wiet serieus.

Rogen en Goldberg lanceerde Houseplant twee jaar geleden in hun geboorteland Canada, nadat cannabis in 2018 legaal werd onder de Canadese federale wetgeving. Door het merk naar Californië te brengen, hebben ze het simpel gehouden, te beginnen met drie soorten: Diablo Wind en Pannenkoekijs, beide bestempeld als sativa’s, en Roze maan, ook wel een indica genoemd.

Het kruid is van de bovenste plank, net als de prijs,… Houseplant maakt zijn hype waar.

Het kruid is van de bovenste plank, net als de prijs, tegen een voorgestelde $ 60 voor een achtste. Naast het trio van Houseplant-soorten zijn er drie Housegoods-producten, waaronder een bloktafelaansteker, een vinyl-boxset van drie LP’s (elk een voor een Indica-, Sativa- en Hybrid-sessie) en een asbakset ontworpen door Rogen. Houseplant realiseert een levenslange droom van hem en Goldberg, zegt Rogen, “geboren uit onze liefde en passie voor cannabis, design en kunst.”

Ga je gang en probeer deze aansteker in je zak te steken, dieven.  (Foto door Peter Novosel, Courtesy Houseplant)
De aansteker van Rogen is zo ontworpen dat hij moeilijker te verliezen is. (Foto door Peter Novosel, Courtesy Houseplant)

Wat we hebben beoordeeld

In maart beoordeelde Leafly:

  • 3,5 gram Diablo Wind ($ 60 + belasting)
  • 3,5 gram Pancake Ice ($ 60 + belasting)
  • 3,5 gram Pink Moon ($ 60 + belasting)

De grote toppen, de scherpe terpen en de kracht van de bloem maakten dit een uitstekend eerste uitstapje van mensen die duidelijk cannabis graven. Ik ga het geen beroemdheidsmerk noemen, want het is echt een topproduct.

Het naamgevingssysteem van kamerplant

Alle kamerplant-soorten zijn genoemd weersverschijnselen​ Elk blikje Kamerplant van 3,5 g wordt geleverd met een handige referentiekaart met informatie over de cultivar, zijn terpenen en suggesties voor wanneer je met elke soort moet seshen. Als je een beginnende roker bent, helpt dit, vooral als je meer wilt weten over wat voor soort wiet het beste bij je past.

“Het is sterk!” Let op de referentiekaarten. Dit is objectief waar: Pancake Ice bevat 33,32% THC, Diablo Moon komt uit op 26,29% THC en Pink Moon test op 26,45% THC, volgens de laboratoriumresultaten die op de etiketten staan ​​vermeld.

De THC in kamerplant heeft een mooie klap en de terpenen zijn indrukwekkend. Rogen en Goldberg waren duidelijk geeked en zijn opgewonden om ze naar de Californische massa te brengen. De slogan van Houseplant zegt het al: “Voor mensen die van wiet houden, door mensen die van wiet houden.”

Details

Diablo Wind

Diablo Wind waait hard voor Jack Herer-fans.  (Courtesy kamerplant)
Diablo Wind is eigenlijk XJ-13, en we houden van een goede XJ. (Courtesy kamerplant)

Een kruising van Jack Herer X G13 Haze, Diablo Wind voelde bruisend en euforisch aan. Toen ik het blik opendeed, fonkelden twee indrukwekkend dikke, harige toppen naar me. Het aroma? Die onmiskenbare pijnboomachtige citrus die Jack-liefhebbers kennen en waar ze van houden. De rook had delicate tonen van anijs, kaneel en peper. Nadat we een joint hadden gerookt, maakten mijn partner en ik zijn hele appartement schoon. Je wordt high en krijgt dingen gedaan met dit kruid.

Pannenkoekijs

Pancake Ice is als een meer oranje GGO-koekjes, en dat is geweldig.  (Courtesy kamerplant)
Pancake Ice is als een meer oranje GGO-koekjes, en dat is geweldig. (Courtesy kamerplant)

Dit Chemdog X Mandarijn Koekjes cross ontketent het gas dat elite rokers zoeken. Topnoten van citroengras, sparren en munt kwamen uit het blik, gevolgd door een mooie kruidigheid van kruidnagel. De plakkerige factor van de zachte, dichte toppen is tevreden. De effecten waren onder meer een verspreidend, opbeurend gevoel, met een ontspanning over mijn ogen en voorhoofd – dat wasbeermaskergevoel – en mijn brein gleed in een productieve groef. Het is een geweldige rook voor overdag.

Roze maan

Pink Moon rondde het trio van Houseplant-soorten af ​​met een citrusachtige zoetheid. De Tangie X Kosher Kush cross had bij de eerste geur een suikerspin-aroma, met diepe aardse ondertonen. De romige rook had sinaasappel- en lavendeltonen. De effecten ervan maakten me meteen koud – ik veranderde in Totoro, smeltend in een droomstaat terwijl mijn spieren en geest de algemene spanning van het leven in 2021 loslieten.

Achter de knop

Wie kweekt kamerplant?

Het team van Rogen heeft een contract met een handvol staatlicentiehouders die een constante hoeveelheid primo, hypermoderne wiet kunnen telen, en dat doen met “een toewijding aan diversiteit, gelijkheid en inclusie”, vertelde Houseplant aan Leafly.

De kamerplantervaring raakt veel goede plekken. Alle toppen die ik proefde, waren aantrekkelijk voor de ogen, met meerdere ijzige toppen in elk blikje

“Plant pieken alleen”, aldus de referentiekaarten. Elke joint brandde tot een schone witte as en de rook had de penetrante complexiteit van goed uitgeharde wiet.

De aandacht voor detail in verpakking en presentatie was ook vriendelijk, tot aan de horizontale lijnen op Pink Moon (waardoor ik horizontaal werd) versus verticale “up and on the go” -lijnen op Diablo Wind en Pancake Ice. De stapelbare blikken in retro-tinten roest, kastanjebruin en snoeproze hadden een jaren 70-gevoel dat overeenkwam met mijn stoned beeld van het graven van mijn blote tenen in een bruin hoogpolig tapijt in een verzonken woonkamer terwijl een platenspeler op de achtergrond knetterde.

Je kunt de terpen niet een voor een zien weglekken, 'nooooo'.  (Kamerplant)
Je kunt de terpen niet een voor een zien weglekken, ‘nooooo’. (Kamerplant)

De blikken containers zijn niet luchtdicht waardoor terpen lekken; Het viel me op hoe stinkend mijn huis rook, ook al verzegelde ik de containers na het roken. En de insteekbare plastic lipjes aan de zijkanten van de blikken zijn lastig in te drukken, waardoor de blikken moeilijk te openen zijn; Ik moest een huissleutel gebruiken om de lipjes in te drukken en de bovenkant open te klappen. Twee voorgestelde functionaliteitsupdates: maak de blikken geurdicht en de wiet gemakkelijker toegankelijk.

Kamerplant richt zich op het vertellen van verhalen; Rogen en Goldberg hebben samen verhalen verteld en films gemaakt zoals Super slecht en het iconische Ananas Express sinds ze elkaar tientallen jaren geleden ontmoetten. Ze staan ​​klaar om nog veel meer fans op te halen met hun avontuur in de legale wietmarkt van Californië.

Verwant

Bekijk dit: Seth Rogen leert je hoe je een kruisverbinding moet draaien

In een oprechte brief van Rogen en Goldberg bij mijn levering van Houseplant stond dat ze het hoofd wilden zijn van ‘het meest doordachte wietbedrijf ter wereld’. In een tijd waarin maar heel weinig dingen kloppen, leest dit als authentiek.

Houseplant zet zich ook in om een ​​einde te maken aan onrechtvaardige, racistische cannabiswetten – door samen te werken met organisaties om iets terug te doen aan de gemeenschappen die het meest getroffen zijn door de oorlog tegen drugs, waaronder het Marijuana Policy Project, Cannabis Amnesty, Cage-Free Cannabis en Black Lives Matter.

het komt neer op

Het is duidelijk dat de smaak van Rogen en Goldberg neigt naar zoete, citrusachtige wiet. De soortjagers van vandaag zijn misschien op zoek naar gasachtige soorten en tropische harsen, maar ik vond troost in het aanbod van Houseplant voor degenen onder ons die de bekende kwaliteit van de citroenachtige smaak en de stijgende high van ouderlijke cultivars zoals Chemdog en Jack Herer waarderen.

Rogen en Goldberg hebben Houseplant beschreven als het hoogtepunt van 10 jaar werk. De lancering in Californië, en de daaropvolgende online furore, bewijst dat consumenten bereid zijn wiet te kopen van vertrouwde stoners. Kamerplant maakt zijn hype waar.

Bio-afbeelding van Mary Jane Gibson

Mary Jane Gibson

Mary Jane Gibson is de productspecialist van Leafly in Zuid-Californië. Ze schreef en redigeerde meer dan tien jaar voor High Times. Ze is momenteel gevestigd in Los Angeles en schrijft over cannabiscultuur, entertainment, producten en hypermoderne trends. Mary Jane is ook co-host van een podcast, Weed + Grub, met komiek Mike Glazer.

Bekijk de artikelen van Mary Jane GibsonSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment