Shitty Government Weed heeft misschien zojuist grote nieuwe studie over veteranen en PTSD verpest

by adminEen langverwachte klinische proef naar het gebruik van cannabis als behandeling voor veteranen met PTSD is eindelijk afgelopen gepubliceerd in de PLOS One logboek, maar de resultaten zijn veel minder veelbelovend dan onderzoekers en veteranen hadden gehoopt.

Deze nieuwe studie, geleid door Dr.Sue Sisley van het Scottsdale Research Institute en Marcel Bonn-Miller van de University of Pennsylvania, werd gefinancierd door een subsidie ​​van $ 2,2 miljoen van de Multidisciplinaire Vereniging van Psychedelische Studies (KAARTEN). Het kostte het onderzoeksteam zeven jaar om federale goedkeuring te krijgen om het onderzoek uit te voeren, en drie extra jaren om het onderzoek te voltooien.

Voor de eerste fase van het onderzoek rekruteerden onderzoekers 76 militaire veteranen van 24 tot 77 jaar en verdeelden ze in 4 groepen. Elke proefpersoon werd gevraagd om gedurende 3 weken elke dag 1,8 gram cannabisbloem of een placebo te roken. De ene groep rookte bloem met 12 procent THC-gehalte, een andere gerookte bloem met 11 procent CBD en bijna geen THC, een derde groep rookte een uitgebalanceerde blend met 8 procent THC en CBD, en de laatste groep rookte een placebo zonder actieve cannabinoïden.

Andere studies hebben ontdekt dat cannabis kan helpen bij de behandeling van PTSD-symptomen, maar de huidige studie was niet in staat om deze bevindingen te bevestigen​ De onderzoekers vonden geen significant verschil tussen de cannabismengsels of de placebo. Sterker nog, de helft van de veteranen die de placebo rookten, dacht zelfs dat ze echte wiet rookten. De enige positieve uitkomst van de proef is dat geen van de veteranen gedurende 3 weken dagelijks ernstige negatieve reacties heeft ervaren op het roken van wiet.

Het onderzoeksteam is echter nog niet klaar om de hoop op te geven. De auteurs van het onderzoek hebben verschillende verstorende variabelen geïdentificeerd die mogelijk van invloed zijn geweest op hun resultaten. Ten eerste waren alle veteranen die deelnamen aan het onderzoek zich bewust van het belang van dit onderzoek, wat ertoe kan hebben geleid dat proefpersonen in de placebogroep ten onrechte verbeteringen van hun symptomen rapporteerden. Het is ook mogelijk dat drie weken niet genoeg tijd is voor cannabis om invloed te hebben op PTSS.

Maar dit onderzoek kan dat ook zijn geweest aangetast Door de cannabis van lage kwaliteit die onderzoekers gedwongen werden te gebruiken. Om aan de overheidsbeperkingen te voldoen, moesten wetenschappers cannabis gebruiken die werd geteeld door de University of Mississippi, de enige echte instelling die legaal cannabis mag telen voor onderzoeksdoeleinden.

Hoewel deze faciliteit al sinds de jaren zestig wiet kweekt, lijkt het gras dat het produceert weinig op het cannabis van de bovenste plank die in de meeste Amerikaanse staten wordt verkocht​ Deze faciliteit produceert bewust wiet met rond 8 procent THC-gehalte, vergeleken met de 15 tot 25 procent die wordt aangetroffen in kwaliteitsbloemen. In feite bleek de stam van 12 procent THC die de onderzoekers voor deze studie bestelden hebben slechts 9 procent THC

Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat deze regeringspot eigenlijk dichter bij hennep staat dan marihuana, en sommige monsters waren zelfs besmet met schimmel​ De kwaliteit van deze wiet is zo slecht dat Johns Hopkins University, die deel uitmaakte van het oorspronkelijke onderzoeksteam van de studie, zich volledig terugtrok uit deze proeven. Dr. Sisley uiteindelijk klaagde de DEA aan om te eisen dat ze meer instellingen toestaan ​​om onderzoekswiet te kweken, maar zelfs met tussenkomst van een federale rechtbank, heeft de DEA nog om extra telers goed te keuren

“MAPS en Dr. Sue Sisley verdienen een medaille voor de absoluut opzettelijke disfunctie die ze hebben overwonnen om deze studie af te ronden en de bevindingen te publiceren”, zei Sean Keirnan, president van het Weed for Warriors Project. Bladerig​ “Het enige wat iemand hoeft te doen is kijken naar het gebrek aan kwaliteit van cannabis die wordt geleverd door het monopolie van de federale overheid, NIDA, om te begrijpen dat onze regering onze genezing niet serieus neemt.”

De studie bewees wel dat veteranen cannabis kunnen tolereren met weinig tot geen nadelige gevolgen voor de gezondheid, wat betekent dat de FBI verder onderzoek zal toestaan. En in plaats van meer overheidsschwag te gebruiken, zijn onderzoekers van plan echte cannabis van hoge kwaliteit te kopen voor hun volgende onderzoeksronde.

“Ondanks de absurde beperkingen die federale verbodsbepalers al meer dan 50 jaar stellen aan onderzoek”, zegt dr. Sisley vertelde Bladerig, “We zijn volledig gefocust op het lanceren van verdere Fase 2-onderzoeken met geïmporteerde cannabis van geteste, sterkere, versere bloemen die een geldige vergelijking zullen opleveren voor de miljoenen veteranen en anderen met PTSD die op zoek zijn naar nieuwe opties.”

“Als de wetenschap ons vertelt dat cannabis veilig is, moet het gezond verstand iedereen vertellen dat cannabis een geweldige vervanger is voor opioïden en andere legaal toegankelijke stoffen die de bijwerkingen van verslaving, overdosering en zelfmoordgedachten met zich meedragen”, aldus Kiernan naar Bladerig​ “Is het een wonder dat miljoenen mensen cannabis verkiezen boven dodelijke geneesmiddelen en andere schadelijke stoffen? Het is gewoon een veiliger alternatief. “Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment