Waarom de verpakking van medicinale cannabis toegankelijkheidsproblemen met zich meebrengt

by admin


“We hebben patiënten gehad die ijzerzagen, tangen of bankschroeven gebruikten om bij hun medicatie te komen.”

Het openen van verpakkingen voor medicinale cannabis is voor veel patiënten ingewikkeld en moeilijk, en dit is opzettelijk.

De Cannabiswet is ontwikkeld met als doel de toegang van jongeren te voorkomen, de volksgezondheid te beschermen, de illegale markt te beteugelen en ervoor te zorgen dat de medische stroom niet wordt misbruikt. Als gevolg hiervan nemen rechtvaardigheid en toegankelijkheid vaak een achterbank in.

“Verpakkingen vormen een fysieke toegangsbarrière”, zegt Ashleigh Brown, oprichter en CEO van SheCann Cannabis, een gemeenschap van meer dan 5.000 patiënten. “We hebben patiënten gehad die daadwerkelijk een ijzerzaag, tang of bankschroef gebruikten om bij hun medicatie te komen.”

– Lees het hele artikel op Vancouver zon.

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment