Waarom gaan sommige marihuana-dispensaria failliet?

by admin


waarom gaan dispensaria ten onder

De groei van de acceptatie en legalisatie van cannabis in de afgelopen jaren heeft de cannabisindustrie tot een van de meest lucratieve industrieën gemaakt. Verschillende persoonlijkheden verzilveren de kansen in de branche en de meesten neigen meer naar de detailhandel en het opzetten van cannabisapotheken.

Wat is een cannabisapotheek?

In feite zijn dispensaria legale instellingen waar cannabisgebruikers gemakkelijk en zonder gedoe hun favoriete cannabissoorten kunnen krijgen. Dispensaries hebben ook goed opgeleide budtenders die de klanten bedienen en kwaliteitsinformatie verstrekken over de soorten die in de dispensary verkrijgbaar zijn. Het hoogtepunt van deze individuen, samen met managers, helpt ervoor te zorgen dat cannabisverkopers hun kansen maximaliseren en kwaliteitsrendementen behalen op hun inkomsten.

Bij het opzetten van een cannabisapotheek is het belangrijk op te merken dat, hoewel cannabis een recreatief en medicinaal product is dat door velen geliefd is, operaties in een apotheek standaard moeten zijn, zoals bij andere bedrijven. Dit is een belangrijke factor geweest die ertoe heeft geleid dat veel cannabisapotheken hun facturen als een lucratieve onderneming niet hebben nageleefd. Hoewel er cannabisapotheken zijn die succesvol zijn, zijn sommige een ramp. Het technische karakter van het proces dat nodig is om van een dispensarium een ​​succesverhaal te maken, is waarom het van groot belang is om kennis te nemen van de fouten die de mislukte fouten hebben gemaakt die hun ondergang hebben veroorzaakt.

Hieronder zal ik dieper ingaan op enkele van de overtuigende punten die een cannabisapotheek kunnen maken of breken. Lees verder!

Naleving van regelgeving

Voorbij zijn de dagen dat cannabis werd gezien als een tegencultuur. De huidige beweging is nu in de richting van legalisatie en niet in de richting van een verbod. In het licht hiervan wordt verwacht dat cannabisbedrijven en, nog belangrijker, cannabisapotheken, in overeenstemming zullen zijn met een andere reeks voorschriften die door de relevante autoriteiten zijn voorgesteld. Helaas is opgemerkt dat sommige cannabisapotheken de neiging hebben om sommige van deze voorschriften lichtzinnig toe te passen, waardoor de onderneming wordt geblokkeerd en mislukt.

Sinds legalisatie aan de orde van de dag werd, hebben toezichthouders ervoor gekozen om strikte regels en vereisten te gebruiken om kwaliteitscontrole in de cannabisindustrie te garanderen. Daarom is het voor elke cannabisapotheek die ernaar streeft lang mee te gaan in de branche belangrijk om ervoor te zorgen dat alle regels en vereisten op het gebied van licenties en andere zaken die nodig zijn voordat een cannabisapotheek operationeel kan zijn, volledig worden nageleefd. Dit komt doordat dergelijke sets regels gevolgen hebben als ze worden overtreden. Medewerkers moeten goed geoefend zijn in vereisten om volledige naleving te garanderen. Evenzo moeten werkprocedures van hoge kwaliteit worden ingevoerd.

Maximalisatie van de klantervaring

Het doel van elke zakelijke onderneming is om winst te maken en dit is grotendeels gekoppeld aan het vermogen om klanten tevreden te stellen. Het vermogen om uw klant en hun behoeften te kennen en indien nodig empathie te tonen, speelt een grote rol bij het bepalen van het succes van een zakelijke onderneming. Het onvermogen van sommige cannabisapotheken om deze rol volledig te spelen en te gebruiken om hun merk een boost te geven, heeft tot hun ondergang geleid. Omdat veel patiënten cannabisproducten kopen voor medicinale marihuana, is het belangrijk voor budtenders om empathie te tonen tijdens het omgaan met dergelijke klanten.

Veel cannabisapotheken zijn er niet in geslaagd de voordelen van een goede klantervaring te maximaliseren. Dit heeft geresulteerd in een afname van het aantal klanten dat hen betuttelt en uiteindelijk tot het mislukken van de onderneming. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de dispensary in de best mogelijke staat verkeren. De producten moeten van de vereiste kwaliteit zijn en alle benodigde informatie met betrekking tot prijs, productbeschrijving, enzovoort moet gemakkelijk toegankelijk zijn. Door dit proces te vereenvoudigen in combinatie met een hoogwaardige klantenservice en een gunstige omgeving, kunt u de klantervaring maximaliseren, wat uiteindelijk de inkomsten verhoogt.

Fiscaal beheer

Eerder is al gezegd dat, hoewel cannabis een recreatief en medicinaal product is waar gebruikers dol op zijn, een apotheek altijd moet worden gezien als een zakelijke instelling. Dit betekent dat alle noodzakelijke operationele implementaties die bij bedrijven en andere topinstellingen op het gebied van fiscaal beheer worden gezien, ook in dispensaria moeten worden gezien. Het gebrek aan goed fiscaal beleid en protocollen heeft geleid tot de ondergang van veel dispensaria. Daarom moet de nodige aandacht worden besteed aan het zo goed mogelijk implementeren ervan.

Een essentieel onderdeel van de fiscale verantwoordelijkheid die wordt verwacht om een ​​apotheek naar behoren te runnen, is een vooruitziende blik in termen van bedrijfskosten. Voor opkomende markten zoals de cannabisindustrie betekent het gebrek aan stabiliteit dat sommige golven de industrie gemakkelijk kunnen opschudden en turbulente tijden kunnen veroorzaken voor belanghebbenden. Dit kan komen als een verandering in de regelgeving of de beschikbaarheid van producten. Daarom hebben dispensaria voldoende bedrijfskosten nodig om het bedrijf draaiende te houden.

HR en PR

Menselijke relaties en public relations zijn twee belangrijke aspecten die een cruciale rol spelen bij het bepalen of een zakelijke onderneming hoog of laag vliegt. Menselijke relaties spelen de rol van het goed uitrusten van het personeel en ervoor te zorgen dat ze inzicht hebben in hun rol ten aanzien van de doelstellingen van het bedrijf. Public relations helpt ervoor te zorgen dat klanten worden meegevoerd met betrekking tot de nodige informatie die betrekking heeft op de apotheek. Als beide rollen op de juiste manier worden gebruikt en gemaximaliseerd, helpen ze ervoor te zorgen dat een apotheek zijn commerciële activiteiten volledig optimaliseert.

Operationele structuur

De commandostructuur en de volgorde van operaties in een cannabisapotheek moeten correct worden vastgelegd om een ​​goede workflow te garanderen. Cannabis-dispensaria waar rollen en functies niet correct worden vermeld, bereiken snel hun ondergang, zoals altijd het geval is wanneer de verantwoordelijkheid niet wordt opgenomen in een personeelsbestand. Als de organisatiestructuren goed zijn gedefinieerd, is het volgende dat je moet werken aan de stroom van operaties. Sommige systemen en verantwoordelijkheden kunnen worden geautomatiseerd om een ​​optimale efficiëntie te garanderen. Er zijn verschillende technologische ontwikkelingen die gemakkelijk kunnen worden ingevoerd in activiteiten, zoals verkooprapporten en andere, om de standaard binnen het systeem verder te verbeteren.

Waar het op neerkomt

Veel van de hierboven genoemde discussiepunten hebben te maken met de effectiviteit van de leider of het hoofd van de dispensary. Een verantwoordelijke leider helpt ervoor te zorgen dat de meeste van de veelgemaakte fouten die apotheken maken die operationele storingen veroorzaken, worden vermeden. Als dat is geregeld, kan de apotheek zich volledig concentreren op het maximaliseren van de winst en het naar een hoger niveau tillen van het bedrijf.

FAILLISSEMENT IN CANNABIS, LEES MEER …

FAILLISSEMENT IN CANNABIS

DANKRUPT – WAAROM GAAT IEDEREEN ZAKEN MET ONKRUID?Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment