Wat is Delta-10 THC en waarom zeggen sommige mensen dat dit de toekomst van cannabis is?

by admin


delta-10 thc wat is het

Natuurlijk heb je gehoord van andere cannabinoïden en verbindingen die tegenwoordig snel aan populariteit winnen.

De schijnwerpers staan ​​niet alleen aan THC en CBD meer, mensen. Er is zoveel meer in de wereld van cannabis dan deze twee primaire verbindingen. Maar vandaag gaan we het hebben over delta 10 THC, en waarom we denken dat dit de toekomst van cannabis zou kunnen zijn.

Wat is Delta-10 THC?

Delta-10 THC is de moleculaire broer van Delta 8 en Delta 9 THC. Het is echter geen natuurlijk voorkomende stof in cannabis. In tegenstelling tot zijn andere broers en zussen, lijkt het in zulke kleine hoeveelheden dat het bewust extraheren van hennep- of cannabissoorten een serieuze hoeveelheid tijd en moeite zou kosten. In veel gevallen kan delta 10 erg ongrijpbaar zijn dat het niet ongebruikelijk is dat wetenschappers en laboratoria het nog steeds verwarren met andere verbindingen wanneer ze het controleren met behulp van hogedrukvloeistofchromatografie, de standaard voor het testen van verbindingen, legt uit Extractie Magazine

Hoe werd Delta-10 THC ontdekt?

Delta 10 THC werd eigenlijk per ongeluk ontdekt door een cannabisbedrijf in Californië genaamd Fusion Farms. Ze kochten wat buitenwiet voor de productie van concentraten. Er was echter een aanval van bosbranden in Californië, en zonder dat ze het toen wisten, kochten ze biomassa van cannabis die al besmet was met brandvertragers.

Ze haalden de biomassa eruit, destilleerden vervolgens het extract, waarna ze vreemde kristallen in het destillaat vonden. Deze bevinding verraste hen omdat de kristallen er niet uitzagen als iets dat ze eerder waren tegengekomen. Ze voerden een analyse uit die zei dat de kristallen CBC waren, hoewel de analyse niet exact overeenkwam. Dus vroegen ze de hulp van een erkend testlaboratorium om gegevens te vergelijken met alle bekende cannabinoïden, maar ze vonden nog steeds geen match. Ze konden de komende maanden geen conclusie vinden.

Blijkbaar werd delta 10 THC gevormd door de aanwezigheid van brandvertragend middel. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over het consumeren van deze gifstoffen: tegenwoordig kunnen laboratoria al delta 10 THC produceren met behulp van schone en groene technieken. Sommigen gebruiken bijvoorbeeld zelfs food-grade additieven om delta 10 THC te maken van delta 9 THC.

Hoe beïnvloedt Delta-10 THC het lichaam?

Omdat delta 10 THC een specifieke vorm van THC is, die verantwoordelijk is voor de high die je uit cannabis haalt, kun je verwachten dat het consumeren van deze variant van THC je een psychoactieve high geeft. Maar een dierstudie onthulde dat de delta 10 THC-high niet zo sterk is als de delta 9 THC. Vanaf nu zijn er zeer beperkte gegevens over hoe het het lichaam beïnvloedt.

Dit is wat we tot nu toe weten.

David Reckles van Private Label Hemp Lab vertelde ACS Laboratory waarvan we weten dat delta 10 je high kan maken, maar niet dezelfde high die je van delta 8 of delta 9 kunt verwachten. Van deze delta-verbindingen heeft delta 9 het krachtigste effect op hoe we plezier waarnemen, denken, coördineren en zelfs onthoud maar delta 8 heeft een lagere potentie, waarbij gebruikers melding maken van milde stimulatie van de eetlust en ontspanning.

Delta 10 is vergelijkbaar met delta 8 in die zin dat het erg mild is, hoewel de impact van de twee heel verschillend is. “Ik zou Delta 10 vergelijken met een sativa wat betreft de effecten, terwijl Delta 8 meer een indica is”, zegt David. Hij zegt dat zijn cliënten delta 8 gebruiken om te helpen bij slaapproblemen, terwijl delta 10 de creativiteit, energie en alertheid verbetert. “Delta 10 is opbeurend en perfect voor gebruik overdag”, voegt hij eraan toe.

“Ik denk dat Delta 10 waanzinnig populair zal worden omdat het euforie en meer focus biedt, zonder de paranoia en angst die sommige gebruikers melden van Delta 9.”

Inmiddels vraag je je waarschijnlijk af of delta-10 THC zal verschijnen in een drugstest.

Het antwoord is ja, dat zal het gebeuren, omdat het nog steeds niet kan worden onderscheiden van andere delta-cannabinoïden in drugstests, dus als je probeert schoon te blijven voor een komende, is het het beste dat je wegblijft van delta 10-producten totdat je ‘ opnieuw duidelijk.

Bovendien is er tot nu toe heel weinig bekend over hoe delta 10 THC werkt met het endocannabinoïdesysteem. Maar de theorie is dat het op dezelfde manier zou interageren als delta 8 en delta 9, wat zou betekenen dat het kan binden met de CB1- en CB2-receptoren. De aanwezigheid van delta 10 THC kan ook het entourage-effect bevorderen wanneer je het consumeert met andere verbindingen zoals cannabinoïden, flavonoïden en terpenen.

Als u aan een bepaalde gezondheidstoestand lijdt, is het altijd het beste om eerst uw arts of arts te raadplegen voordat u delta 10 THC-cannabisproducten gebruikt. Gebruik het alleen als u ouder bent dan 21 jaar en houd er rekening mee dat het niet mag worden gebruikt als u lijdt aan hoge bloeddruk.

Is Delta-10 THC legaal?

Nou, net als bij cannabis is er een grijs gebied, maar zolang cannabis legaal is in een gebied, is delta 10 THC afgeleid van cannabis legaal. Het is echter nog steeds illegaal op federaal niveau wanneer het uit cannabis wordt gewonnen. Maar als delta 10 THC wordt gewonnen uit hennep en minder dan 0,3% THC bevat, dan is het legaal.

Omdat delta 10 THC voorlopig in zeer kleine hoeveelheden voorkomt, blijven onderzoekers zoeken hoe ze het in grotere hoeveelheden kunnen extraheren.

Hoe kan ik Delta-10 THC gebruiken?

Delta 10 THC wordt het meest geconsumeerd als distillaat, maar naarmate het gebruik ervan meer wijdverspreid wordt, kunnen we verwachten dat er later nog veel andere vormen van consumptie zullen zijn. We kunnen binnenkort meer Delta 10 THC verwachten in de vorm van vapes, sublinguale oliën en edibles.

WAT ZIJN THC DELTAS, LEES MEER ..

WAT IS DELTA-8 THC

WAT IS DELTA-8 THC EN IS HET LEGAAL OM TE KOPEN EN TE VERZENDEN?

OF..

CBD OF DELTA-8 THC

IS CBD BETER VOOR U DAN DELTA-8 THC OF VICE VERSA?Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment