Queen Elizabeth verkoopt cannabisdrankje | CBDenzo.nl

by admin


Queen Elizabeth verkoopt cannabisdrankje: De 94 jarige monarch Queen Elizabeth verkoopt in haar boerderijwinkel drankjes van het merk Trip, aldus de media.
Het energy drankje Trip is verkrijgbaar in de smaken perzik met gember of vlierbloesem met munt en bevat 15 mg cannabidiol.

Het zou toch geweldig zijn, als klopt wat ze schrijven in de media?

Artikel in de HLE:

De wetten omtrent cannabis worden in vele landen versoepeld en dat zorgde voor een ware hype rondom producten met CBD erin, een niet-psychoactief bestanddeel van cannabis. Ook de Britse koningin heeft zich bij de wietliefhebbers gevoegd en verkoopt sinds kort Trip in haar boerderijwinkel, een cannabisdrankje waarvan je een ontspannen zou gevoel krijgen

Lees ook het artikel in de Telegraaf
Bekijk het artikel op RTLboulevard
Artikel van express.co

 

 

Nog een leuke artikel lezen over een cannabis drankje?
Wietbier!!

CBD is de afkorting voor cannabidiol.

In een hennepplant of ook wel cannabisplant genoemd, bevinden zich 3 belangrijke stoffen die daar eruit kunnen worden gehaald. Deze stoffen zijn CBD, CBG en THC. De THC is de stof die een high veroorzaakt. De stoffen CBD en de CBG doen dit niet! Het is dan ook een misverstand dat men van CBD-olie high kan worden.

CBD olie is een olie die wordt gewonnen uit de hennepplant. Aan de hennepplant worden veel heilzame werkingen toegedicht. CBD is een niet psychoactieve cannabinoïde die gewonnen wordt uit de hennepplant ofwel cannabisplant. Het bevindt zich zowel in cannabis ofwel in wiet, hasj en hennepplanten. CBD is de stof waar je NIET high van wordt! Wil je rustig aan beginnen dan kun je CBD olie van 2.5% proberen.

Voedingssupplement

Wij mogen CBD-olie slechts als voedingssupplement verkopen dit betekent dat wij je erop wijzen dat al onze CBD en andere producten in onze webwinkel GEEN medicijnen zijn. Dit betekent ook dat we geen advies mogen geven over de juiste dosering of claims mogen doen over de geneeskrachtige werking ervan, tenzij het vermeld staat in de EU-Database. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor bepaalde producten zoals een zaden- of notenallergie overleg dan ook altijd met een arts.

Als je de smaak van CBD-olie niet lekker vindt kan je:

  • De olie toevoegen aan bijvoorbeeld een kopje koffie of een beker melk.
  • De smaak wegspoelen door een glas water nadien te drinken.
  • Je tanden poetsen, waardoor de smaak van de tandpasta de smaak van de CBD-olie overneemt.
    Mocht dit allemaal niet werken kan je overwegen de CBD capsules aan te schaffen.

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent geworden als wij en dat we je als klant mogen verwelkomen. Mocht je nog vragen hebben, kan je eerst even hier kijken: voor vragen
Kun je een bepaalt product niet vinden, neem dan contact met ons op, wij kunnen dit altijd voor je navragen bij de groothandels, graag zelfs

Naar HoofdmenuSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment