CBD als voedingssupplement nemen | CBDenzo.nl

by admin


CBD als voedingssupplement nemen als aanvulling op een gezond dieet. CBDolie kan door iedereen gebruikt worden, of je nu CBDolie voor kinderen of CBDolie voor sporters zoekt.

Wat zijn voedingssupplementen?

Voedingssupplementen zijn eet- of drinkwaren die bedoeld zijn als aanvulling op de normale voeding.  Voedingssupplementen zijn producten in de vorm van druppels, pillen, poeders, capsules of drankjes. Bekende voedingssupplementen zijn producten die bijvoorbeeld uit vitamines, mineralen of bioactieve stoffen bestaan, zoals een vitamine D,C,B12 of multivitaminen-pil.

CBDenzo Together health VEGAN 60 MultivitamineDruppelflesje Jacob-Hooy CBD 5% Vitamine D CBDenzo

Supplementen

Het merk Together is vervaardigd door vooraanstaande experts op het gebied van voeding en gezondheid. In de productlijn vind je supplementen voor een optimale gezondheid. Ze bevatten voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die het veganistische dieet kan ondersteunen. Maar ook voor niet-vegans kunnen de supplementen een waardevolle aanvulling op het huidig voedingspatroon zijn.

De supplementen zijn allemaal duurzaam geproduceerd en op basis van natuurlijke ingrediënten, waardoor het lichaam ze makkelijker herkend en opneemt. Zonder de tussenkomst van chemicaliën, additieven of andere verwerkingsmiddelen. Alles is puur.

 

Vitamines zijn de bekendste voedingssupplementen

Vitamines zijn de bekendste voedingssupplementen. Maar er zijn er véél meer. Bijvoorbeeld producten met mineralen, kruiden, visolie of pro-biotica en CBD-olie. Allemaal bedoeld als iets extra’s naast de dagelijkse voeding, gezond dieet, voor het behoud van een goede gezondheid.

Voedingssupplementen zijn het geen geneesmiddelen. Het verschil tussen voedingssupplementen en medicijnen is dat medicijnen vallen onder de Geneesmiddelenwet.

Voedingssupplementen behoren tot levensmiddelen en moeten voldoen aan de regels van de Warenwet.

Hemplife, cdbenzo, diverse, cbd olie, cbg olie, 5%, 10%, 20%, oerhollands, nederlandsproduct

CBD als voedingssupplement nemen

CBD olie bestaat meestal uit CBD pasta welke vaak verdund wordt met biologische hennepzaadolie- of olijfolie. En bevat meestal daarnaast ook andere cannabinoïden (bijvoorbeeld CBN, CBG, CBV) en belangrijke mineralen, vitaminen en omega vetzuren. Kijk in de webshop per product naar de ingrediënten of samenstelling. Er zijn vele verschillende manieren waarop je CBD tot je kunt nemen. Het kan als druppeltjes, capsules, lotion, zalf, créme of zelfs als kant-en-klare eetwaren tot je worden genomen. Ook heb je diverse percentages CBD olie producten. Wil je meer lezen over CBD, kijk dan eens op onze blog met meest gestelde vragen.

Op dit moment hebben wij 1% t/m 18%, waarvan de meeste verkochte CBD olie 5% is. Ook zijn er huidproducten of CBD producten te krijgen voor honden of voor andere dieren.

Begin dan met een lagere percentage cbd, klik hier om naar de producten te gaan

 

Wil je weten wat de beste CBD olie is? Kijk of je testresultaten kunt vinden van de producten die je wilt kopen. De beste CBD olie producten zijn transparant, maken er geen geheim van wat er precies in het flesje zit.

Onze CBD olie en CBG olie producten bekijken? Klik dan hier!

 

verpakking en fles CBDenzo Elemental Elixir Chaga Aloâ vera Bio 250ml

 

 

 Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment