ONTDEK ONZE PRODUCTEN | CBD Blog

by admin


Featured Image Nordic Oil Products

Een van de eenvoudigste vormen om CBD te gebruiken is CBD olie. CBD oliën combineren het volledige spectrum aan cannabinoïden met een voedzame hennepzaad- of MCT-dragerolie en zijn een populaire manier om je dagelijkse dosis CBD binnen te krijgen. Een full-spectrum product resulteert in een synergetisch effect van alle natuurlijk voorkomende cannabinoïden, terpenen en essentiële oliën.

De beste manier om CBD olie te gebruiken is sublinguaal. Dit betekent dat de olie direct onder de tong wordt geplaatst en daar 60 seconden wordt gehouden. De actieve ingrediënten worden dan geabsorbeerd in het sublinguale slijmvlies, wat helpt het first-pass metabolisme te omzeilen en de afbraak van de CBD vermindert.

Hier volgt een korte instructie:

Niet iedereen reageert op dezelfde manier op CBD. Het kan dus zijn dat je meer of minder druppels of verschillende concentraties nodig hebt om aan je behoeften te voldoen. Nordic Oil’s Full Spectrum CBD oliën zijn er in concentraties van 5%, 15% en 20%, dus je kunt er zeker van zijn dat je er een vindt die aan je behoeften voldoet.

Als je CBD olie wilt proberen, shop dan hier onze selectie.

Pasta’s kunnen, net als oliën, sublinguaal worden ingenomen en ofwel onder de tong of tussen de tanden en het tandvlees worden geplaatst.

Welkomstaanbod

Alleen voor nieuwe klanten bieden wij de volgende couponcode aan voor een korting van 12% op jouw eerste bestelling.
* geldig voor alle Nordic Oil producten

CBD olie 15%

Icons/UI/fast-delivery
Snelle levering
Icons/UI/plant
Gemaakt door de natuur
Icons/UI/security
Beveiligde betaling

Ze zijn verkrijgbaar in hogere CBD-concentraties, zoals 30%, 40% en 50%.

Om de CBD pasta’s van Nordic Oil te gebruiken, draai je de applicator ongeveer 180° en breng je de pasta onder de tong aan, vervolgens laat je het daar ongeveer 60 seconden zitten en slik je de rest door.

Hier volgt een korte instructie:

Voor gebruikers die de afzonderlijke moleculen van de plant in een geconcentreerde vorm willen uitproberen, zijn kristallen de beste keuze. CBD- en CBG-kristallen kunnen sublinguaal worden geconsumeerd of met drankjes worden gemengd, in voedsel worden verwerkt, of met huidverzorgingsproducten worden gecombineerd voor uitwendige toepassing.

Geavanceerde extractietechnologieën bieden de mogelijkheid om zuivere geïsoleerde verbindingen te verkrijgen in vele gewenste vormen.

Superkritische CO2-extractie is zo’n technologie die we gebruiken voor de productie van onze CBD/ CBG-kristallen, wat resulteert in de zuiverste en fijnste vormen. Het bevat geen THC, terpenen of flavonoïden.

Nog niet bekend met kristallen? Bekijk onze handleiding over hoe ze te gebruiken:

Wil jij profiteren van de ervaring van andere CBD-gebruikers? Heb jij vragen en wilt jij graag van gedachten wisselen? Er zijn nu actieve groepen op Facebook.Source link

0 comment
0

Leave a Comment