23 dingen die ik mis over pre-pandemisch wietleven

by admin


Cannabis is veel: medicijnen, plezier voor ontspanning, tijdverdrijf en voor velen een cultuur.


Er zijn intrinsieke manieren waarop cannabis mensen bij elkaar brengt. Dat doet het al eeuwen. Dus, wat gebeurt er als een wereldwijde pandemie ons leven op zijn kop zet, ons thuis laat zitten en onze eens zo sociale tradities verandert in eenzame?

Voor sommigen betekende het afgelopen jaar meer roken, thuis blijven zitten en niets te doen hebben. Voor anderen betekende het minder roken, zonder een vriend om het mee te delen.

Een jaar later COVID dwong ons om enkele van onze favoriete gewoonten te veranderen, blijven we allemaal terugdenken aan de nostalgie van de cultuur waar we van houden en dromen we van de dag dat we weer van de kleine dingen kunnen genieten.

Sluit omhoog van jonge Kaukasische vrouwen die thuis wiet roken.  Focus op gewricht

Dit is een eerbetoon aan die dag en die kleine dingen. Een dag (hopelijk niet te ver in de toekomst) waarop we met onze naasten kunnen rondhangen en onze dagen kunnen doorbrengen:

1. Pak een kom in en geef vrienden greens, terwijl ze hun gezichten zien oplichten met de tijdelijke eer van de eerste verse hit.

2. Zittend in een kring met vrienden en een joint ronddraaien, kijkend hoe het steeds kleiner en kleiner wordt elke keer dat het je handen weer vindt.

3. Het uitbreken van de knop en de wrap en debatteren wie de meest blunt roller onder de groep is. Deze persoon is belast met de taak, alleen om het op speelse wijze te beoordelen voor beter of slechter als het eenmaal is aangestoken en rond is gegaan.

Verwant

Hoe je een perfecte blunt rolt: een stapsgewijze handleiding

4. ‘S Avonds laat in de vrachtwagen van je vriend rijden naar het enige tankstation in de stad dat laat open is om een ​​botte wrap te kiezen. Druif of vanille?

5​ Opscheppen over de nieuwe soort die je hebt tegen je buddy terwijl je de kom inpakt, praat over waar je hem hebt opgepakt, hoe geweldig hij is en hoe opgewonden je bent om te delen.

6. Bespreek met je vriend of jullie samen een kom moeten pakken, een joint moeten draaien of de bong moeten uitbreken voor je filmavond.

7. Overschatting de grootte van de schar die je aan je vriend moet geven vervolgden door te grinniken en zich te verontschuldigen terwijl ze het tuig aan je teruggeven.

8. Doorbreek de spanning die je hebt terwijl je twee andere vrienden de hunne uitbreken, en mix ze allemaal samen voor een bedwelmende salade.

Verwant

Hoe je wiet deelt tijdens een pandemie

9. Uitzoeken wie de aansteker heeft gestolen als de rooksessie klaar is.

10. Zo verdwaald raken in een gesprek midden in de kom dat je een andere kom gaat pakken, vindt dat deze maar half gerookt is en barst.

11. Een reden hebben om die uit te breken speciaal stuk nogmaals – je kent die ene.

12. Huppelend in de auto van je vriend om een ​​snelle reis naar de apotheek te maken, en dan gelukkig een uur te verspillen met het bekijken van al het nieuwe stammen en producten

13. Huppelen in de auto van je vriend om hun connect te ontmoeten en een uur met hen doorbrengen met roken, bijna net zoveel als je kwam kopen.

14. Je vriend opzoeken op een druk feestje om er zeker van te zijn dat ze op de hoogte zijn van de tent die op het punt staat buiten rond te gaan.

15. Bakken van een partij brownies samen en dan samen ontdekken hoeveel is te veel.

16. Een reden en motivatie hebben om uw glas vaker schoon te maken dan u het afgelopen jaar heeft gedaan. Zelfs niet proberen om het te ontkennen.

Verwant

Cannabisadvies: hoe maak ik een bong schoon?

17. Maak een dagwandeling met je vriendengroep en rol iets op bij de top om samen met het uitzicht te genieten.

18. Maak een ritje door het bos met je vrienden om de dag door te brengen met het delen van een paar joints tussen de bomen of langs de rivier.

19. Samen oprollen naar een driedaags muziekfestival en kamp opzetten. Door de stoelen in een cirkel te plaatsen en de koeler in het midden, ontstaat onvermijdelijk het rolstation van de groep.

20. Een lokale show spelen met je band en samen genieten van wat groen in de green room tijdens je set break.

21. Stoned worden met je vrienden en samen iets creëren – kunst, muziek, poëzie of een vreemd gekleurde kikker in een kleurboek.

Verwant

De beste cannabissoorten om creativiteit aan te wakkeren

22. Je vape-pen buiten met je vriend voordat je naar het happy hour gaat in je favoriete lokale restaurant voor 2-voor-1-hapjes.

23. Verdwalen in filosofische of existentiële gesprekken terwijl je grondig stoned bent, en vervolgens het debat afronden door af te spreken dat pizza bezorgen perfect klinkt.

Wiet kan het samen redden

Casual toker of niet, je hebt waarschijnlijk deelgenomen aan het delen van cannabis met een vriend. Delen en cannabis gaan samen zoals pindakaas en gelei, Cheech en Chong, en mensen en socialisatie.

Een eenzame hijs is leuk – zelfs geweldig! Maar het sociale aspect van het delen van een joint of het inpakken van een pijp met een vriend is dat wel culturele toetsstenen die deel uitmaken van het ritueel van cannabis sinds mensen voor het eerst besloten om het te roken.

Multiculturele vrienden geven elkaar een joint met wiet bij de blauwe lucht op het dak

Dus hier is het eerste trekje waarvan je zult genieten met een vriend in een post-pandemische wereld. We zijn er bijna. Blijven gaan! En laat het ons weten: welke kleine cannabisrituelen, -tradities en -gewoonten mis je om met vrienden te delen?

Bio-afbeelding van Rae Lland

Rae lland

Rae Lland is een freelance schrijver, journalist en voormalig redacteur voor Weedist en The Leaf Online. Met een focus op cultuur, muziek, gezondheid en welzijn, is ze naast haar werk voor Leafly ook te zien geweest in tal van online cannabispublicaties en gedrukte edities van Cannabis Now Magazine. Volg haar op Instagram @ rae.lland

Bekijk de artikelen van Rae LlandSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment