5 verschillende manieren om CBD in te nemen

by admin


Cannabidiol (CBD) is een chemische verbinding die wordt gewonnen uit cannabisplanten. In tegenstelling tot tetrahydrocannabinol (THC) heeft het geen psychoactieve effecten. CBD wordt al lang geprezen als een stof die pijn en ontstekingen kan verminderen en depressie en angst kan aanpakken. In 2018 legaliseerde de federale overheid van hennep afgeleid CBD. Dit betekende niet noodzakelijk dat het gebruik van CBD in elke staat legaal was. In een handvol staten kunnen alleen mensen met specifieke medische aandoeningen CBD-producten gebruiken. In Idaho zijn CBD-goederen onder alle omstandigheden illegaal. Het is echter vermeldenswaard dat er veel staten zijn die het gebruik en de verkoop van CBD-producten toestaan. Sommige van deze staten staan ​​zelfs toe dat voedingsmiddelen en dranken met CBD-infusie worden verkocht en gedistribueerd. Desalniettemin hebben verschillende staten bepaalde beperkingen geïmplementeerd, zoals zuiverheidstests en etiketteringsrichtlijnen. Degenen die geïntrigeerd zijn door CBD-merken, zoals CBDfx, zijn misschien benieuwd hoe CBD kan worden toegepast of geconsumeerd. Bekijk deze lijst met vijf verschillende manieren om CBD in te nemen.

– Lees het hele artikel op Winds Magazine

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment