Ananas ondersteboven Cake Strain informatie en beoordeling

by admin


Pineapple Upside Down Cake-marihuana is een creatie van de Humboldt Seed Company. Het is een sativa-dominante hybride met 60% Sativa- en 40% Indica-genen. Het rijke terpeenprofiel is een van de unieke verkoopargumenten van deze smaakvolle en geurige wiet.

Sativa / Indica% Binnenopbrengst Buitenopbrengst Bloeiperiode
60% / 40% ongeveer. 2 ons per vierkante voet Boven gemiddeld 7 weken binnen, half september tot begin oktober buiten

De wietsoort Pineapple Upside Down Cake is een kruising tussen Koekiemonster en Ananas Trainwreck​ Door de scherpe, energieke high voel je je niet zwaar en onbeweeglijk. In plaats daarvan combineert de Indica-balans met de high je zintuigen.

Informatie over Ananas Ondersteboven Cake Strain

Dit hybride heeft een complexe smaakstructuur die zowel zoet als pittig is. De geur blijft lang daarna opgesloten in de toppen genezen​ Met een crème brulee-achtige geur en een nootachtige tropische smaak zorgt deze hybride voor een heerlijke beleving. Behalve dat ze mooi en heerlijk is, is een deel van de opwinding rond deze soort haar relatieve nieuwheid. De heldere, bijna neonkleurige toppen hebben rode stampers en gouden kristallen, waardoor ze behoorlijk kleurrijk is!

De THC Het gehalte in deze soort is gemiddeld ongeveer 22% en 25% het hoogst. Deze heerlijke mix van aardse en fruitige smaken maakt van elke uitademing een traktatie. De effecten van deze soort dragen ook bij aan de populariteit ervan. Of het nu therapeutisch is of gewoon voor de lol, de Pineapple Upside Down Cake-soort is een krachtige wiet met sterke effecten.

Download mijn gratis groeien Bijbel zodat je je eigen Pineapple Upside Down Cake Strain kunt kweken!

OORSPRONG Koekiemonster en Ananas Trainwreck
EFFECTEN Energiek
Opbeurend
Gelukkig
Euforisch
Ontspannend
ONGEWENSTE REACTIES Bezorgd
Paranoïde
Droge mond
Droge ogen
GEUR Ananas, aards, nootachtig, zoet
SMAKEN Ananas, pittig, kruidig, zoet
BLOEITIJD BINNEN 7 weken (50 dagen)
BLOEITIJD BUITEN half september tot begin oktober
THC-GEHALTE% 22-25%
INDICA / SATIVA% 40% / 60%
BINNENOPBRENGST 2 ons per vierkante voet
OUTDOOR OPBRENGST Boven gemiddeld

Effecten

Bij het roken hiervan hybride, voel je je meestal gelukkig en euforisch. De zoetheid in de toppen geeft je direct een energieke high. De effecten maken het een goede optie om met vrienden rond te hangen of om zelf wat taken uit te voeren. Deze hybride verbetert je humeur en geeft je een goed gevoel. Dus als je wat werk hebt dat focus vereist, kun je het gebruiken als een mooie boost om de klus te klaren.

Deze soort geeft je geen couchlock. In plaats daarvan veroorzaakt het wat sommigen een spirituele high zouden noemen, die je helpt om je geest van je kwalen af ​​te leiden. Als gevolg hiervan hebben velen het heel nuttig gevonden om hun humeur in evenwicht te brengen. Anderen gebruiken het voor chronische pijn, spierkrampen en lichaamsspanning. Of het nu ‘s ochtends of’ s avonds is, steek deze soort aan voor een diep gevoel van ontspanning en laat de kalmerende effecten voor lichaam en geest over je heen spoelen.

Geur

De Pineapple Upside Down Cake-soort ruikt precies zoals zijn naamgenoot. De heerlijk unieke geur trekt je naar binnen. Je zult snel begrijpen waarom dit zo’n populaire soort is.

U zult de opwinding al voelen voordat u voor het eerst inademt. Deze soort heeft een aardachtige en nootachtige basis, waardoor de zoetheid niet overweldigend aanvoelt op je palet. Het voegt ook een niveau van complexiteit toe aan de geur.

Smaken

Geniet van deze soort als toetje om een ​​hap cake te krijgen zonder de calorieën die erbij horen! De Pineapple Upside Down Cake-cannabissoort verdient browniepunten voor een fantastische nasmaak en heeft smaken die verbazen.

Pineapple Upside Down Cake-soort geeft je een humeurboost en een energieke high. De verleidelijke tropische smaak zal je smaakpapillen prikkelen en tegelijkertijd een goede stoot inpakken. Vind vergelijkbare zaden in onze online zadenwinkel

Koop marihuanazaden

Bij het inademen is er een uitgesproken ananassmaak. Maar de uitademing laat een licht pittig, kruidachtig gevoel achter. Deze unieke combinatie van smaken is uitstekend geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan lichtzoete toppen die toevallig ook een klap uitdelen.

Bijwerkingen

Zoals de meeste marihuana, kan het roken van deze soort bepaalde ongewenste reacties veroorzaken. Met een beetje paraatheid van uw kant zijn deze effecten beheersbaar.

Als je nieuw bent met deze soort, probeer er dan van te genieten in het gezelschap van vertrouwde vrienden. Deze krachtige wiet heeft een flinke stoot en kan je een beetje angstig of paranoïde maken. Maar maak je geen zorgen. De intense high gaat na een tijdje over in een langdurig gebrom. Maar het is goed om mensen in de buurt te hebben als je een first-timer bent.

Het is ook een goed idee om een ​​fles of glas water bij de hand te houden als je gaat zitten om deze schoonheden aan te trekken. De smaak is misschien zoet, maar je mond kan daarna droog aanvoelen. Een andere vaak genoemde bijwerking zijn droge ogen. Houd het gewoon in gedachten en houd oogdruppels en water bij de hand. Als je er teveel last van hebt, was je gezicht dan met koud water.

Probeer ten slotte te voorkomen dat u zich aan deze soort overgeeft vlak voordat u naar bed gaat. Hoewel het best ontspannend is, is het roken van de soort geeft energie je geest. Een paar trekjes en je bent vervuld van diepe gedachten die het moeilijk voor je kunnen maken om in slaap te vallen.

Groeien

Als je op zoek bent naar tips om ananas ondersteboven te kweken, dan is dit wat we aanbevelen. Deze planten hebben niet veel ruimte nodig. Maar buiten produceren ze hogere opbrengsten dan binnen. Kwekers markeren deze soort graag als een gemakkelijk te hanteren hybride. Het is niet nodig om het te trainen en het heeft geen constante aandacht nodig. Als je een beginneling bent, kan dit een geweldige soort zijn om je groene vingers uit te proberen.

Scoor grote besparingen op marihuanazaden met onze zaad deals​ Koop er 10 en we geven je 10 gratis zaden!

Experts raden aan om de “Screen of green” kweekmethode om deze soort binnen te kweken. Dat kan verbeter de opbrengst en laat u achter met een eenvoudig te beheren batch.

De plant is klein van stuk en staat erom bekend resistent te zijn meeldauw en mallen. Dit maakt het vrij onderhoudsarm. Als je echter van plan bent om voor commerciële doeleinden te oogsten, wil je de planten vroegtijdig aanvullen. Dit bevordert de laterale groei.

Maar hoe zit het met het buiten kweken van deze marihuanasoort? Voor telers in de noordelijke gebieden, a kas opstelling is ideaal. Wees echter voorbereid op de zoete geur van tropisch fruit en vanille die de aandacht naar uw tuin trekken. Als je het geheim probeert te houden, kan de niet zo subtiele geur een obstakel worden.

Bloeiend

Pineapple Upside Down Cake Strain-zaden hebben ongeveer 50 dagen (7 weken) nodig om te beginnen bloei​ Met een geschatte opbrengst van twee ons per vierkante voet, wordt geadviseerd om deze soort in een kas te kweken.

Binnen

Hoewel het gemakkelijk is om onopgemerkt te kweken, blijkt de binnenopbrengst op zijn best matig of gemiddeld te zijn.

Buitenshuis

De oogst periode voor Pineapple Upside Down Cake Strain-zaden is tussen half september en begin oktober in een buitenomgeving. Met de juiste setups kunnen telers hoge opbrengsten verwachten.

Ben je van plan om buiten marihuana te kweken? Kies uw favorieten uit de brede selectie van buitenzaden in mijn winkel

Koop buitenzaden

Oorsprong

  1. Koekiemonster
  2. Ananas Trainwreck

Veelgestelde vragen over ananas ondersteboven cake-stam

Wat is de opbrengst van de Pineapple Upside Down Cake-soort?

Pineapple Upside Down Cake produceert ongeveer 2 ons per vierkante voet als ze binnen wordt geplant en heeft een bovengemiddelde opbrengst als ze buiten wordt gekweekt.

Hoeveel THC heeft Pineapple Upside Down Cake?

Het bevat tussen 22-25% THC.

Waar komt de soort Pineapple Upside Down Cake vandaan?

Pineapple Upside Down Cake is gemaakt van Cookie Monster en Pineapple Trainwreck.

Om een ​​ervaren marihuanakweker te worden, moet je oefenen en leren. Leer hoe u kunt groeien als een professional in mijn blog

Heb je je eigen Pineapple Upside Down Cake-soort gekweekt? Deel uw ervaring met ons of laat vragen achter in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment