Big Smooth Strain-informatie en beoordeling

by admin


Ben je op zoek naar een cannabisbloem die smaakvol, geurig, aantrekkelijk en krachtig is? Als dat zo is, moet u Big Smooth eens proberen. Deze 70% indica, 30% Sativa soort is een doorgewinterde soort om kleine pijn te verzachten en tegelijkertijd de gemoedstoestand te verbeteren. Met dessertachtige smaken en aroma’s ziet het er ook net zo goed uit. De dichte, harige toppen van deze soort vormen een mooi contrast met een fijne laag sneeuw trichomen en donkere stampers.

Sativa / Indica% Binnenopbrengst Buitenopbrengst Bloeiperiode
30% / 70% gemiddeld tot hoog hoog 55 tot 66 dagen binnenshuis

Exotic Genetix ontwierp de Big Smooth wietsoort door te kruisen Koekjes en room met de immer populaire OG Blueberry. Geen wonder dat Big Smooth de juiste terpenen heeft voor een heerlijke bosbessenpannenkoek! In tegenstelling tot andere exotische hybriden, deze heeft ook een behoorlijk behoorlijke kick.

Informatie over Big Smooth Strain

Afhankelijk van het fenotype kan de THC niveaus van deze schoonheid kunnen variëren van 20% tot 26%. Een hoog THC-gehalte zorgt voor een serieuze ‘feel-good’-kracht – vraag het maar aan de fans. De CBD niveaus zijn aan de onderkant. De genereuze cerebrale high wordt in de loop van de tijd opgebouwd, waardoor je overspoeld wordt met golf na golf van ontspanning. De Big Smooth-wietsoort is een geweldige keuze voor zowel ervaren gebruikers als beginners. Niet-ingewijden kunnen zich echter beter bij avondsessies houden. Dat wil zeggen, ervan uitgaande dat ze niet van plan zijn de hele dag door te slapen!

Download mijn gratis groeien Bijbel zodat je je eigen Big Smooth Strain kunt kweken!

In een oogopslag

OORSPRONG Cookies and Cream en OG Blueberry
EFFECTEN Opbeurend
Ontspannend
Euforisch
ONGEWENSTE REACTIES Duizeligheid
Cottonmouth
Droogte rond de ogen
GEUR Zoet, bes, pijnboomachtig, aards, kruidig, citrusachtig
SMAKEN Zoete, romige, nootachtige vanille, dennen, bosbessen
BLOEITIJD 55 tot 66 dagen binnenshuis
THC-GEHALTE% 20-26%
INDICA / SATIVA% 70% / 30%
BINNENOPBRENGST gemiddeld tot hoog
OUTDOOR OPBRENGST hoog

Grote soepele spanningseffecten

Is de Big Smooth-soort duidt op of sativa​ Dit is een vraag die velen lijken te stellen, gezien de uiteenlopende effecten ervan. Natuurlijk kruipt de aanvankelijke high van het hoofd naar je toe, maar het geeft een heel soepel en opbeurend gevoel. De lichamelijke high begint met een rustgevend effect achter de ogen en nek en verspreidt zich vervolgens naar de ledematen. Wat volgt is een buitengewoon ontspannend gevoel, zowel in lichaam als geest.

Gebruikers die de effecten van Big Smooth al eerder hebben ervaren, zullen getuigen van de positief opbeurende en euforische eigenschappen. Sommigen voelen zich misschien zelfs opgewonden en / of lacherig, maar dat diepe gevoel van fysieke opluchting is altijd aanwezig. Die lachwekkende euforie in combinatie met milde sedatie maakt het een perfecte soort om later op de avond met vrienden van te genieten.

Het solide THC-gehalte maakt Big Smooth effectief medische marihuana optie ook. De effecten van de soort op de geest blijken gunstig bij het bestrijden van symptomen zoals slapeloosheid, stemmingswisselingen of depressie. Evenzo smelten de fysieke verlichtende eigenschappen moeiteloos fysieke ongemakken weg. Deze omvatten pijn en ontsteking, pijn en spasmen en misselijkheid. Ten slotte is er het unieke vermogen van de soort om het lichaam te ontspannen en tegelijkertijd de geest te verheffen. Dus koppels kunnen er goed gebruik van maken om hun seksleven op te fleuren.

Grote soepele soort geur

Het zoete, bessen- en dennenaroma is onmiskenbaar. De marihuanabloemen verspreiden een aardse geur in volle bloei, terwijl meer ingewikkelde dennennoten beginnen te verschijnen zodra de knop is gedroogd​ Wanneer ze fijngemalen zijn om te verdampen, komen er veel unieke terpen naar boven. Het aroma is pittig en citrus gevuld met een boventoon.

De smaken en geur van veel exotische soorten volgen een soortgelijk thema. Maar niet zo met deze hybride. Zoek een op gebruikers gebaseerde Big Smooth-stamrecensie op en je zult zien dat het aroma en de smaak van de soort elk verschillend zijn in hun profiel.

Het hoge THC-gehalte van de Big Smooth-soort zal je humeur verbeteren, terwijl de zoete, romige smaak je smaakpapillen zal prikkelen. Vind vergelijkbare zaden in ouw zaadbank

Koop marihuanazaden

Smaken met een grote soepele soort

“Ongelofelijk zoet” en “romig” zijn twee manieren waarop gebruikers de smaken beschrijven in hun Big Smooth-stamrecensie. Er is een nootachtige vanillesmaak bij het inademen, waardoor een rijk, romig gevoel in de mond achterblijft.

Bij het uitademen beginnen de smaken met pijnboomachtige tonen. Ze gaan echter snel over in herkenbare smaken van bosbessenmuffins of pannenkoeken.

Big Smooth Strain-bijwerkingen

Degenen die nieuw zijn in de hele marihuana-ervaring, willen misschien de Big Smooth-wietsoort met de nodige voorzichtigheid en veel tijd over hun handen benaderen, want deze geeft nogal de kick. De high neemt in de loop van de tijd toe. Mocht je jezelf in zo’n boeiende high bevinden, dan zou een koude douche voldoende moeten zijn.

Sommigen klagen over duizeligheid na een paar sessies hiermee hybride​ Als je van plan bent om overdag wat van dit goede spul te roken, maak dan je schema leeg.

Andere bijwerkingen na het nuttigen van Big Smooth zijn onder meer watten in de mond en droogheid rond de ogen. Houd jezelf tijdens het roken gehydrateerd om eventuele symptomen van wattenstaafjes te bestrijden. Houd kalmerende oogdruppels bij de hand om eventuele irritatie rond de ogen te voorkomen. Gelukkig zijn deze symptomen van korte duur, dus u hoeft zich geen zorgen te maken.

Groeiende grote soepele soort

Het kweken van deze hybride cultivars wordt als matig moeilijk beoordeeld. Dat gezegd hebbende, ongeduldige telers zouden de snelheid ervan zeker waarderen groeicyclus en hoge opbrengst attributen. De planten zelf hebben een mooie uitstraling. Ze groeien uit tot lange, slanke structuren met veel donkergroene bladeren.

Bespaar flink op je favoriete wietzaadjes met onze zaad deals​ Koop gewoon 10 zaden en ontvang 10 zaden gratis!


Net als de meeste andere exotische soorten, handelt Big Smooth hoge THC voor een rijk terpeenprofiel. Dus telers moeten een paar eigenaardigheden verwachten. U moet uw planten bijvoorbeeld vroeg in de ochtend toppen en trainen vegetatieve cyclus​ Deze oefening helpt de cola’s meer uit te zwellen. Evenzo helpt een trellis rond de planten bij het ondersteunen van de enorme bloemen. Hoewel de soort winterhard is, moeten telers er voorzichtig mee zijn vochtigheid niveaus tijdens de bloeicyclus. Anders schimmel en echte meeldauw kan voorkomen.

Het uiterlijk van deze soort doet nieuwe kwekers zich echter afvragen: is de Big Smooth-soort indica of sativa? Als een echte hybride groeit ze enkele grote cola’s, bedekt met een dikke laag trichomen. Terwijl elke kleverige top uit de hoofdcola’s versplintert, laat hij dichte maar donzige toppen achter. De toppen zelf laten de levendigheid van de soort zien, met kleuren die variëren van bosgroen tot goud tot muntgroen voordat ze verder worden geaccentueerd door oranje stampers. De hele look contrasteert mooi met de witte kristallijne laag van trichomen

Bloeiend

De bloeitijd binnenshuis is voor deze soort ergens tussen de 55 en 66 dagen, afhankelijk van de kweekkwaliteit en setup. Deze planten groeien zowel binnen als buiten even goed. De grootte en kwaliteit van oogst hangt sterk af van je keuze van de kweekmethode.

Binnen

In krappe ruimtes produceren de planten gemiddelde tot hoge opbrengsten, zolang ze maar de juiste hoeveelheid krijgen licht tijdens de bloeicyclus. Voor hogere opbrengsten binnenshuis moeten telers meer opletten bij het houden van de temperatuur- en vochtigheid onder controle.

Wilt u ontspannen terwijl u uw smaakpapillen trakteert? Geniet bij elke hit van een zoete euforische vibes wanneer je onze Sweet Mixpack koopt

Koop Sweet Mix Pack

Buitenshuis

Als ze buiten worden gekweekt, doen Big Smooth-planten het goed in warme klimaten. Ze worden groot en produceren buiten hoge opbrengsten. De exacte bloeitijd buiten is niet bekend.

Oorsprong

  1. Koekjes en room
  2. EN Bosbes

Veelgestelde vragen over Big Smooth Strain

Wat is de opbrengst van de Big Smooth-soort?

Big Smooth-planten kunnen binnen een gemiddelde tot hoge opbrengst produceren, terwijl buitenkwekers hoge opbrengsten kunnen verwachten.

Hoeveel THC heeft Big Smooth?

Het bevat tussen 20% en 26% THC.

Wat is de oorsprong van de Big Smooth-soort?

Big Smooth Strain is gemaakt op basis van Cookies and Cream en OG Blueberry.

Marihuana kweken als een professional vereist oefening en leren. Onze blog kan uw informatieve gids zijn.

Heb je je eigen Big Smooth-soort gekweekt? Deel uw ervaring met ons of laat vragen achter in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment