Cannabis en je immuunsysteem

by admin


cannabis en immuunsysteem stimuleren

Mensen gebruiken cannabis al eeuwenlang voor genezing en voor recreatieve doeleinden. Weet je dat uitgebreid onderzoek aantoont dat cannabis zo’n intense invloed heeft op het menselijk lichaam en zijn immuunsysteem? Lees verder om erachter te komen wat dit inhoudt.

Ik zal kort enkele manieren bespreken waarop cannabis helpt bij het opbouwen van het immuunsysteem van uw lichaam​ Maar voordat we hier diep op ingaan, laten we het hebben over hoe het immuunsysteem van het lichaam werkt.

Het immuunsysteem nader bekeken

Het immuunsysteem bestaat uit een netwerk van cellen bestaande uit antilichamen, witte bloedcellen, het beenmerg en het lymfestelsel. Als het immuunsysteem op een lager of overactief niveau begint te functioneren, krijgt u te maken met immuunsysteemstoornissen.

Afwijkingen van het immuunsysteem leiden tot een complete uitsplitsing van uw gezondheid, en cannabis kan u helpen deze problemen te bestrijden. Als intelligente cannabisgebruiker wil je er echter zeker van zijn dat je weet HOE cannabis helpt. Hieronder bespreek ik de vijf belangrijkste manieren waarop cannabis helpt bij het opbouwen van je immuniteit.

Cannabis onderdrukt ontstekingen in het immuunsysteem

Artsen bevelen cannabis vaak aan vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Deze eigenschappen helpen bij het verlichten van pijn en beschermen uw immuunsysteem tegen grote kwetsbaarheden.

Cannabis helpt ook de afscheiding van cytokines in het immuunsysteem te onderdrukken. Wanneer er ergens in je lichaam pijn is die wordt veroorzaakt door een ontsteking, reguleert cannabis je immuunrespons zodat de pijn begint te verminderen.

Cannabis versterkt onze mentale gezondheid

Sommige mensen weten niet dat er een verband bestaat tussen hun geestelijke gezondheid en het immuunsysteem. Als u niet goed slaapt, als u niet goed eet en overmatig gestrest bent, wordt uw immuunsysteem verzwakt.

Cannabis helpt stress te verminderen, bestrijdt verschillende psychische stoornissen, stimuleert de hersenfunctie en heeft kalmerende eigenschappen die je kunnen helpen goed te slapen; als je goed begint te eten en slapen, als je je gesterkt voelt en zonder stress, heb je een sterker immuunsysteem.

Om de geestelijke gezondheid te stimuleren, moet u uw zenuwstelsel opnieuw uitlijnen, uw hersenfunctie verbeteren, uw humeur verbeteren, slapeloosheid verminderen en angst wegnemen. Waar cannabis allemaal de ene of de andere rol in speelt. Je mentale gezondheid is essentieel voor de immuniteit van je lichaam, dus je moet het niet negeren.

Het zou niet helpen als je je op elk ander deel van je lichaam concentreert en je mentale gezondheid negeert. Het leven kan erg snel zijn, zodat je je geestelijke gezondheid misschien negeert, maar met cannabis kun je de balans vinden die je nodig hebt.

Het feit dat cannabis verlichting biedt, betekent niet dat je zelfgenoegzaam moet zijn met je leven. Zorg alsjeblieft voor je mentale en fysieke gezondheid, slaap wanneer je zou moeten, blijf gelukkig en vooral, vermijd stress.

Merk op dat je cannabiszaden kunt toevoegen aan je smoothies, salades of energierepen om je mentale gezondheid te verbeteren; je immuunsysteem zal er beter van worden!

Cannabis bestrijdt neuro-inflammatoire aandoeningen

Neuro-inflammatoire aandoeningen treden op wanneer de hersenen onvoldoende bloedtoevoer krijgen. Als uw hersenen nu niet genoeg bloed krijgen, krijgt u te maken met ernstige gezondheidsuitdagingen zoals beroerte, hoofdletsel en cerebrale ischemie.

Neuro-inflammatoire aandoeningen verhinderen dat het immuunsysteem actief is, en dit leidt tot neurodegeneratieve aandoeningen. Deze situatie verklaart waarom veel mensen met een zwak immuunsysteem allerlei ziekten ervaren.

Interessant is dat een van de belangrijkste functies van CBD in het lichaam helpt uw ​​lichaam neurogenese te bereiken in de hersenen. Neurogenese vermindert neuro-inflammatoire aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, laterale sclerose en de ziekte van Alzheimer.

Het immuunsysteem bestrijdt infecties op twee manieren: humorale immuniteit en celgemedieerde immuniteit. Om een ​​optimale immuniteit en een uitstekende gezondheid te bereiken, heeft het lichaam de juiste balans tussen deze twee processen nodig.

Deze twee processen worden mogelijk gemaakt door endocannabinoïde die wordt aangetroffen in cannabis en andere CBD-producten zoals CBD-olie. Het resultaat van cannabis tegen neuro-inflammatoire aandoeningen is het optimale immuunsysteem dat alle infecties in gang zet.

Cannabis tast kankercellen aan

Een andere ziekte die het immuunsysteem van het lichaam verwoest, is kanker. Kankercellen verminderen de immuniteit van het lichaam door zich te richten op het beenmerg van het lichaam, wat een essentieel aspect van uw immuunsysteem is.

Uw beenmerg is nodig om bloedcellen te produceren die ziekten kunnen bestrijden. Als de kankercel de tumor naar het beenmerg verspreidt, stopt het lichaam met het opbouwen van bloedcellen. Hierdoor zal het immuunsysteem van het lichaam de productie van witte bloedcellen afnemen, wat slecht nieuws is voor het immuunsysteem.

Verschillende uitgevoerde onderzoeken tonen aan dat het nemen van cannabis kankerpatiënten helpt verlichting te ervaren. Cannabis speelt een belangrijke rol bij het helpen van patiënten bij het omgaan met symptomen zoals braken, misselijkheid, vermoeidheid, enz., Die allemaal het immuunsysteem van het lichaam verder versterken. Kanker veroorzaakt veel schade aan het menselijk lichaam, maar cannabis kan helpen om sommige van deze defecten te herstellen en de patiënt energie te geven.

Cannabis bestrijdt hiv

HIV is een voorbeeld van een ziekte die het immuunsysteem volledig vernietigt. Mensen bij wie de diagnose hiv is gesteld, zijn kwetsbaar voor ziekten en infecties omdat hun immuunsysteem zwak is. Dus ze moeten overgeven, hun eetlust verliezen en gewichtsverlies ervaren terwijl het virus hun lichaam verwoest.

Studies tonen aan dat cannabis enkele van de symptomen en tekenen van hiv verlicht, zoals blijkt uit hiv-patiënten die een toename van witte bloedcellen kregen. Opgemerkt moet worden dat de rapporten ook beweren dat de patiënten zich sterker voelden nadat ze consequent een op cannabis gebaseerd regime hadden gevolgd dat de symptomen die ze eerder ervoeren, afstootte.

Witte bloedcellen bestrijden en waden alle vreemde elementen af ​​die het immuunsysteem proberen neer te halen. De witte bloedcellen beschermen uw lichaam ook tegen infecties.

Waar het op neerkomt

Cannabis is het natuurlijke elixer dat je nodig hebt om je immuunsysteem een ​​boost te geven, en dit zijn de vijf manieren waarop het zulke opmerkelijke resultaten bereikt. Het nemen van cannabis in de juiste dosis en onder de nodige supervisie kan de staat van uw immuniteit veranderen.

Uw lichaam heeft een robuust immuunsysteem nodig om tegengestelde gezondheidsuitdagingen het hoofd te bieden, en daarom kan het belang van aandacht voor het versterken van uw immuunsysteem niet genoeg worden benadrukt.

IMMUUN VERSTERKENDE ONKRUID, LEES MEER …

VOORDELEN VAN MARIJUANA OP HET IMMUUNSYSTEEM

VOORDELEN VAN MARIJUANA OP HET IMMUUNSYSTEEM? LEES DIT!

OF..

CBD DROPS OM HET IMMUUNSYSTEEM TE VERSTERKEN

VERSTERKEN CBD-DRUPPELS OF TINCTUREN HET IMMUUNSYSTEEM?Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment