Cannabis is de koning van Californië

by admin


cannabisgewassen in Californië

De staat Californië staat bekend om zijn agrarische rijkdom. De diepte van het agrarische succes van Californië blijkt uit de overvloed aan olijven en amandelboomgaarden van Central Valley tot de druiven in Napa Valley. De groenten in de Imperial Valley en de knoflookvelden in Gilroy getuigen allemaal van het agrarische succes van Californië.

Ondanks de overvloed aan landbouwproducten in Californië, blijft cannabis de belangrijkste landbouwexport uit Californië, en we staan ​​op het punt te ontrafelen waarom cannabis Californië ‘Monstergeld’ oplevert. ‘

Cannabis als waardevol product in Californië

Op basis van rapporten en onderzoek naar landbouw in Californië is cannabis het meest WAARDEVOLLE product in Amerika’s grootste landbouwstaat. Dit feit over Californië blaast alle concurrentie met andere staten weg en maakt cannabis belangrijker dan de volgende vijf gewassen samen.

Onderzoek en data-analyse naar cannabis in Californië zijn afgeleid van kassabonnen van het State Department of Food and Agriculture. De gegevens geven ook de schatting weer van de in-state potproductie, die de cannabis van Californië vaststelt als meer waard dan de andere top vijf toonaangevende landbouwproducten.

Uitsplitsing van marihuanamonstergeld in Californië

De onderstaande uitsplitsing is in het bereik van een miljard dollar en laat zien hoe cannabis de leiding neemt boven de andere vijf gewassen (gecombineerd):

Marihuana leidt met $ 23,3

Milk staat op de tweede plaats met $ 6,28

Amandelen staan ​​op de derde plaats met $ 5,33

Druiven kosten $ 4,95

Runderen en kalveren delen $ 3,39

Sla staat op de zesde plaats met $ 2,25

Betekent deze uitsplitsing dat marihuana belangrijker is dan druiven, vee, sla en amandelen? Natuurlijk niet! Alle bovengenoemde landbouwproducten zijn essentieel. De ongelijkheid in de inkomsten die ze Californië bieden, is te wijten aan het vraag- en aanbodsysteem dat de wereld bestuurt.

Terwijl experts de voordelen van cannabis ontrafelen, en verschillende gebruikers hun getuigenissen delen; medicinale marihuana krijgt meer erkenning, waardoor de vraag enorm stijgt. Cannabis die de eerste plaats verovert met $ 23,3 miljard is verbluffend, maar wat het “monstergeld” maakt, is dat Californië er meer aan verdient dan de andere vijf producten samen.

Cannabis alleen is bijna drie keer meer waard dan de hele landbouwsector, en dat geeft inzicht in hoe de toekomst van cannabis de inkomsten van Californië kan bepalen.

Dus waarom leidt cannabis het peloton?

Waarom cannabis enorm veel geld oplevert voor Californië

Verhoogd bewustzijn over de impact van cannabis op de gezondheid

Wereldwijd is er een beter begrip van de effecten en positieve invloed van cannabis op de gezondheid van mensen. Met deze ontdekkingen over cannabis is de vraag gestegen, wat heeft geleid tot een assortiment aan cannabisproducten.

Tegenwoordig hebben we toegang tot CBD-olie, gummies, supplementen, zaden voor maaltijden, enz. Waar komen al deze producten vandaan? Ze komen uit staten die zwaar hebben geïnvesteerd in de productie van cannabis, en Californië is zo’n staat.

Een grotere hoeveelheid planten die binnen en buiten worden gekweekt

Met naar schatting 13,2 miljoen planten die in 2015 in Californië werden gekweekt, had de staat zijn zinnen gezet op het domineren van de cannabisindustrie in het land. In Californië wordt cannabis zowel binnen als buiten op grote schaal gekweekt, waardoor er meer inkomsten kunnen worden gegenereerd.

De legalisatie van cannabis in Californië

Californië is de zesde grootste economie ter wereld, niet alleen vanwege cannabis, maar ook vanwege de inzet van de staat om alle inkomstengenererende stromen te benutten. Cannabis begon te bloeien in Californië nadat het in 2016 was gelegaliseerd. Californië legaliseerde cannabis voor het eerst voor medicinale doeleinden met de Compassionate Use Act (1996).

Werkgelegenheid creëren

Het scheppen van banen is ook een andere reden waarom cannabis in Californië sporadisch groeit. In Amerika heeft de cannabisindustrie 296.000 banen opgeleverd, waarvan 67.000 alleen al in Californië! Van die 67.000 hebben 48.000 mensen rechtstreeks werk, en er wordt verwacht dat de staat tegen 2022 meer dan 20.000 nieuwe banen zal toevoegen.

Als een bedrijfstak zo’n groot aantal banen biedt, is de kans op succes groot. Als je het hoge werkgelegenheidspercentage combineert met de economische aspecten van vraag en aanbod, begrijp je waarom cannabis Californië monstergeld oplevert.

Het vriendelijke plantklimaat van Californië

Om cannabis voldoende te laten bloeien om miljarden waard te zijn, moet het een goed landbouwklimaat hebben. Central Valley bijvoorbeeld, dat vroeger de “graanschuur” van de wereld was, heeft een van de meest productieve landbouwklimaten.

Central, Napa en Imperial Valley in Californië hebben allemaal het klimaat dat past bij het planten, verzorgen en oogsten van cannabis. Als de vraag naar cannabis toeneemt, maar een ongunstig plantklimaat, zou Californië verliezen hebben geleden. Maar wanneer het verzoek voldoet aan productieve landbouwelementen, wordt monstergeld geboren, en dat is waar Californië van geniet.

Toekomstige projecties

Ondanks het enorme geld van Californië uit cannabis, voorspellen experts dat dit nog maar het begin is. Economische projecties voorspellen dat het huidige inkomstenpercentage boven het huidige niveau zal stijgen naarmate legalisatie lokaal in het hele land en wereldwijd versnelt.

Californische wietproducenten kweken jaarlijks miljarden dollars, en je kunt je afvragen waar alle cannabis naartoe gaat. Welnu, een deel ervan wordt in de staat geconsumeerd, terwijl andere vanuit Californië naar het oosten gaan.

Natuurlijk beginnen andere staten cannabis serieus te nemen in een poging om te evenaren of te concurreren met Californië. Sommige van deze staten worden echter tegengehouden door wetten en strenge regels tegen cannabis, wat hun groei belemmert.

Dus totdat deze staten hun wetgeving goed hebben, zullen Californië en zijn cannabisplanters voorop blijven lopen in deze miljardenindustrie.

Waar het op neerkomt

Nu cannabis wereldwijd steeds waardevoller wordt, beginnen staten het enorme potentieel ervan te realiseren. Californië heeft ontdekt hoe ze kunnen gebruiken wat ze hebben, en door hun investeringen in de marihuanamarkt verdienen ze monstergeld.

Door het succesverhaal van cannabis in Californië is het duidelijk dat de toekomst van cannabis rooskleurig is. Hoewel het een tijdje zal duren voordat iemand heeft ingehaald wat Californië heeft gedaan, is het niet onmogelijk. Andere staten beginnen gunstig beleid te voeren dat nieuwe golven van kansen voor de cannabisindustrie kan openen.

CALIFORNIA CANNABIS INFO, LEES MEER …

DE LEGALISERING VAN CALIFORNIË WAS ZO EEN GROTE OVEREENKOMST

WAAROM CANNABIS LEGALISEREN IN CALIFORNIË ZO EEN GROTE OVEREENKOMST WAS!

OF..

CANNABIS VAN CALIFORNIË VOOR DUMMIES

CANNABIS VAN CALIFORNIË VOOR DUMMIES, WAT JE MOET WETEN!Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment