De politie van Texas heeft zojuist een man gearresteerd en vermoord omdat hij een gezamenlijke waarde aan wiet bezat

by adminBeeld via

Een jonge zwarte man werd gearresteerd omdat hij aanzienlijk minder dan twee ons wiet bezat dood gestikt in een gevangenis in Texas nadat de politie hem met pepperspray had besproeid, hem vastbond en zijn hoofd met een kap bedekte.

Op 14 maart arresteerden agenten van de politie van Allen de 26-jarige Marvin David Scott III buiten een plaatselijk winkelcentrum. De jonge man had een geschiedenis van psychische aandoeningen, en zijn familie gelooft dat hij op het moment van zijn arrestatie in een crisis verkeerde. Scott was in het verleden al drie keer door de politie vastgehouden voor soortgelijke kwesties, maar bij elk van deze gelegenheden werd hij naar een instelling voor geestelijke gezondheidszorg gebracht.

Deze keer was het echter anders, omdat Scott naar verluidt naast een enkele opgerolde joint zat. Dus in plaats van hem naar een instelling te brengen voor de juiste zorg, sleepten de politie hem naar de gevangenis van Collin County en beschuldigden hem van bezit. Toen hij aankwam in het boekingsgebied van de gevangenis, begon de jongeman zich vreemd te gedragen. In plaats van hem hulp te bieden, probeerden zeven detentiebeambten hem aan een bed vast te binden. Scott slaagde erin te ontsnappen, maar agenten spelden hem vast, bespoten hem met pepperspray en staken zijn hoofd in een spuugkap.

“Terwijl hij in het boekingsgebied was, vertoonde dhr. Scott wat vreemd gedrag”, zei sheriff Jim Skinner tijdens een persconferentie, CBS DFW rapporten​ “Verschillende detentiebeambten probeerden hem vast te zetten aan een dwangbed en gebruikten tijdens het proces OC [pepper] een keer sprayen en ook een spuugmasker op zijn gezicht plaatsen. “

De politie meldt dat Scott niet meer reageerde nadat hij vier uur in de motorkap vastzat. Het medische personeel van de gevangenis probeerde hem nieuw leven in te blazen en belde vervolgens een ambulance om hem naar een plaatselijk ziekenhuis te brengen. Maar tegen de tijd dat hij arriveerde, was Scott al dood. De keuringsarts heeft de doodsoorzaak niet officieel bevestigd, maar volgens Lee Merritt, een advocaat die de familie vertegenwoordigt, leed de man aan astma.

Scott’s familie vertelde verslaggevers dat ze via een sms op de hoogte waren gesteld van deze tragedie. William Rohr, medisch onderzoeker in Collin County, vertelde ONDEUGD Nieuws dat zijn kantoor de familie niet per sms had verteld dat Scott was overleden, maar hen gewoon had gevraagd onmiddellijk contact met hem op te nemen.

De wet van Texas voorkomt dat politiediensten van de staat onderzoek doen naar sterfgevallen tijdens hechtenis in hun eigen faciliteiten, dus de Texas Rangers zijn ingeschakeld om het onderzoek uit te voeren. Skinner heeft vier agenten en drie bewakingsagenten met administratief verlof geplaatst totdat het onderzoek is afgerond.

“Mensen zijn van streek. De familie is van streek. De gemeenschap is van streek. Ik ben van streek, “zei sheriff Skinner, CBS DFW rapporten​ “De dood van deze jongeman is een diepgaande tragedie, en we hebben de plicht om de volledige en volledige waarheid bloot te leggen – stevige, concrete en feitelijke informatie. En dat is precies wat de Texas Rangers en mijn rechercheurs van interne zaken op dit moment doen. ”

Merritt is echter niet tevreden met de officiële verklaring. ‘De verklaring dat [the sheriff] gaf vandaag was niet grondig noch transparant, ”hij vertelde CBS DFW​ De advocaat voegde eraan toe dat Scotts gedrag “niet alleen raar was. Het was een geestelijke gezondheidscrisis. Het is een enorme deal om hem op die manier niet te respecteren. “

Onkruidgerelateerde arrestaties in Texas liepen zelfs ongeveer voorbij 30 procent vorig jaar, grotendeels vanwege het feit dat misdaadlaboratoria van de politie niet echt het verschil kunnen zien tussen legale hennep en illegale wiet. Maar totdat het cannabisverbod eindelijk is opgeheven, zullen mensen achter de tralies blijven zitten voor bezit van wiet, in plaats van toegang te krijgen tot de juiste zorgvoorzieningen.Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment