Dekselsmeermiddel: Vaarwel Grinder Gunk?

by admin


CANNABIS CULTUUR – Elke keer dat ik een molen verkoop, vraagt ​​mijn klant me hetzelfde: “How zorg ik ervoor dat het niet blijft plakken? ”

Vroeger waren metalen gereedschappen en isopropylalcohol het antwoord.

Nu is het antwoord Deksel Glijmiddel.

Lid Lube is 100% puur en natuurlijk, zoals het hoort. Een snelle blik op de fles was alles wat ik nodig had, de verpakking is meteen ter zake. Het is een eenvoudig flesje van 10 ml met het label puur hennepoliesmeermiddel, natuurlijk THC-vrij.

Het gebruik van Lid Lube is ook eenvoudig. Ik bracht vier kleine druppels aan (twee druppels voor kleinere slijpmachines) langs de buitenrand van de molen en begon te draaien.

Toen ik Lid Lube voor het eerst ontving, wist ik niet zeker of het bestand zou zijn tegen de tien jaar oude BC Bud-slijpstukken die we hier in de headshop hebben, maar ik werd snel gecorrigeerd en blij verrast. Een volledige draai van de grinder sneed het opgebouwde residu doormidden, nog een paar keer ronddraaien en de plakkerige smurrie die mijn wietmolen verstopte, was verdwenen.

Met zulke uitstekende resultaten wilde ik het graag toepassen op andere grinders in de winkel en mijn eigen persoonlijke. Zo weinig nodig hebben was perfect, genoeg te doen.

De resultaten zijn geweldig MAAR ik had één grote zorg: wat zou Lid Lube met mijn wiet doen?

Er is maar één manier om erachter te komen.

Ik begon meteen knoppen te breken. Het eerste dat ik controleerde, was de geur. Lid Lube is grotendeels geurvrij – dus daar verandert niets. De kapotte toppen roken net zo goed als voor het malen.

Volgende logische stap: start het natuurlijk op. Geen verandering in de smaak, dacht ik toen een smakelijke rookwolk mijn longen binnendrong.

Dus daar heb je het. Lid Lube maakt zijn beloften waar en doet het met een volledig natuurlijke aanpak zonder resterende verandering in de geur of smaak van het product. Houd in gedachten dat ik Lid Lube heb getest op slijpmachines die wennen – en vaak worden gebruikt – in een drukke, drukke headshop in het centrum van Vancouver. Je kunt je voorstellen hoe zwaar deze slijpmachines kunnen worden. Het schoonmaken ervan was een probleem waarvoor vroeger veel zweet, tijd en klein gereedschap nodig was. MAAR nu, na slechts een paar druppels Lid Lube en een paar stevige draaien, glijden de oogleden en de tanden soepel en gemakkelijk en verpulveren ze zelfs de dichtste toppen die BC te bieden heeft.

Als het hier werkt, werkt het overal. Ik zal Lid Lube absoluut aanbevelen aan toekomstige klanten.

Glijmiddel voor het deksel kan worden gekocht op hun website gebruik code: CC10 voor 10% korting op uw aankoop.

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment