Deze nieuwe, door BIPOC geleide groep leidt mensen op over legale champignontherapie in Oregon

by adminDinsdag kondigde gouverneur van Oregon, Kate Brown, de vorming aan van een Adviesraad met 17 leden om de staat te begeleiden bij de implementatie van zijn baanbrekende wet om psilocybine-ondersteunde psychotherapie beschikbaar te maken voor het publiek.

Dat is slechts één stap die wordt genomen om de staat voor te bereiden op de uiteindelijke implementatie van Maatregel 109, waarbij 56 procent van de kiezers afgelopen herfst toestemming gaf om psychedelische paddenstoelentherapie te legaliseren.

En hoewel zakelijke aanvragen voor gezondheidswerkers op paddenstoelen pas begin 2023 worden geaccepteerd, krijgt een drugsvoorlichtingscollectief een voorsprong door mede-Oregonianen te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om dit dappere nieuwe tijdperk te betreden.

Ontmoeten Vruchtlichamen, een platform dat op 13 maart werd gelanceerd door champignonkweker en gemeenschapsopvoeder Elan Hagens (van Temptress Truffels) en Rebecca Martínez, een organisator, auteur en evenementencoördinator voor de Yes on 109-campagne.

De twee zijn van plan om relevante schimmeleducatie te bieden aan alle Oregonians, en in het bijzonder de BIPOC-, veteraan- en LQBTQIA + / gender-niet-conforme gemeenschappen van de staat. De literatuur van Fruiting Bodies wijst erop dat dergelijke gemarginaliseerde gemeenschappen vaak meer psychische aandoeningen hebben en dus baat zouden kunnen hebben bij psychedelische therapieën.

Gevraagd naar de laatste ontwikkeling in de voorbereidingen van de staat om live te gaan met de zorg voor paddenstoelen, stelt Martínez een positieve kijk op.

“Het bestuur lijkt evenwichtig, met experts uit verschillende disciplines en vertrouwde leiderschapsrollen”, vertelde ze aan MERRY JANE. “We zijn erg blij om Dr. Rachel Knox op het bord te zien.”

Knox is een arts die gespecialiseerd is in het endocannabinoïde systeem en die zich uitsprak over de raciale effecten van de War on Drugs.

“Psilocybine wordt al heel lang gebruikt in de genezende en spirituele praktijken van inheemse gemeenschappen”, Knox vertelde Marihuana-moment bij haar benoeming in het bestuur. “Veel van wat we weten over psilocybine komt van inheemse kennis, een feit dat maar al te vaak over het hoofd wordt gezien.”

Ondanks de veelbelovende samenstelling van de adviesraad hoopt Fruiting Bodies dat de regering verdere stappen zal ondernemen om ervoor te zorgen dat alle Oregonians in aanmerking worden genomen door de nieuwe industrie van de staat. (BIPOC-vertegenwoordiging in de geestelijke gezondheidssector van Oregon is een onderwerp van veel discussie – onlangs voorgestelde wetgeving zal hopelijk echter de raciale diversiteit onder professionals in de geestelijke gezondheidszorg vergroten.)

“We hopen dat er een subcommissie wordt gevormd die specifiek gericht is op gelijkheid en toegang, met even gekwalificeerde leiders”, zegt Martínez.

Van hun kant hebben Hagens en Martínez een campagne van $ 20.000 gelanceerd om ervoor te zorgen dat hun gemeenschappen klaargemaakt worden voor de realiteit van legale paddotherapie. Ze zijn van plan educatieve podcasts te ontwikkelen – bekijk de eerste aflevering, die al beschikbaar is op Anchor FM – e-books en andere vormen van leringen over schimmels. Ze hebben zelfs gemaakt overzichtelijke infographics beschikbaar op hun sociale mediapagina’s in de hoop het systeem dat Measure 109 maakt, te ontraadselen.

Voor Hagens en Martínez is hun pasgeboren organisatie een manier om ervoor te zorgen dat de therapieën die ze respecteren, beschikbaar worden gesteld aan degenen die ze nodig hebben.

“Ik ben een zwarte vrouw en ik vind het belangrijk om deze behandelingen relevant te maken voor mijn gemeenschap”, zei Hagens in een persverklaring. “Ik wil het aanzien van psychedelica veranderen, zodat mensen uit mijn buurt, mensen uit de kerk van mijn familie, kunnen zien dat dit medicijn veilig is en onze kwaliteit van leven kan verbeteren.”

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment