Donkey Butter Strain Informatie en recensie

by admin


Exotic Genetix, de makers van ontzettend krachtige soorten zoals Extreme OG en Kimbo Kush, hebben het weer gedaan! Deze keer zijn ze Triple OG gekruist met Vet aap om een ​​nieuwe, indica-zware (70/30) hybride te creëren die adembenemend is – op de beste manier! Donkey Butter, de meest recente creatie van Exotic Genetix, levert een indrukwekkend resultaat op THC inhoud van ergens tussen 25% en 28%. Je zult zeker ontspannen in deze zachte, koude high.

Sativa / Indica% Binnenopbrengst Buitenopbrengst Bloeiperiode
30% / 70% ongeveer 2-4 gram per vierkante voet tot 3,3 gram per plant Binnen 8 tot 9 weken, buitenbloei is onbekend

Een ding waar je misschien niet zo gemakkelijk in ontspant, is de geur. De Donkey Butter-soort heeft een uniek sterk aroma. Het begint met een aardse, bijna game-achtige geur, maar werkt zich een weg naar een complexere benzine-achtige geur, dankzij de ouderlijke soort, Grease Monkey.

Informatie over Donkey Butter Strain

Sommigen vinden de geur aanvankelijk onaangenaam, maar de effecten zijn het zeker waard. Je voelt meteen de sterke lichamelijke high en een gevoel van euforie dat zowel opwindend als opwindend is ontspannend

Download mijn gratis groeien Bijbel zodat je je eigen Donkey Butter Strain kunt kweken!

Donkey Butter wietsoort is ook prachtig om naar te kijken. Je zult meteen de dichte, taps toelopende kegelvormige toppen opmerken. Olijfgroen (en soms paars) met brede gekrulde bladeren, de mooie kleur van Donkey Butter wordt gecompenseerd door een dikke laag zilverachtig kristal trichomen en oranje stampers. Dit is echt een prachtige knop.

In een oogopslag

OORSPRONG Triple OG en Grease Monkey
EFFECTEN Euforisch
Energiek
Opbeurend
Gelukkig
Ontspannend
ONGEWENSTE REACTIES Slaperigheid
Droge mond
Droge ogen
Rode wangen
Lichte hoofdpijn
Intense nervositeit
GEUR Bosachtig, aards, dennenachtig, benzine, scherp, hartig, kruidig
SMAKEN Skunky diesel, kruidig, dennenbos, kruiden, bladachtig
BLOEITIJD Binnen 8 tot 9 weken, buitenbloei is onbekend
THC-GEHALTE% tussen 25% en 28%
INDICA / SATIVA% 70% / 30%
BINNENOPBRENGST ongeveer 2-4 gram per vierkante voet
OUTDOOR OPBRENGST tot 3,3 gram per plant

Ezelboter effecten

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een stimulerende en euforische high voor het hele lichaam, is Donkey Butter de soort voor jou! De meeste mensen ervaren een verheffend en licht energiek hoog, gecombineerd met een gevoel van verheven, vredig geluk. Later ontspant het tot een meer subtiele en slaperige sfeer en kan het je een beetje dartel laten voelen. Vanwege de neiging tot couch-lock, raden we aan om Donkey Butter te bewaren voor een ontspannen nacht thuis.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn om therapeutisch van deze soort te genieten, zul je niet teleurgesteld zijn! Vanwege zijn hoge THC gehalte (en CBD-niveaus tussen 0,68% en 1,24%), hebben mensen met chronische migraine, hoofdpijn, fibromyalgie, COPD en chronische pijn de neiging om de Donkey Butter-stam bij de hand te hebben.

De kalmerende en slaperige effecten maken het gemakkelijk om in slaap te vallen en chronische stress of angst te vergeten. De tijdelijke euforie overheerst depressies en andere stemmingsstoornissen. De Donkey Butter-wietsoort zal je waarschijnlijk ook erg hongerig maken.

Ezelbotergeur

Er gaat niets boven de geur hiervan indica-dominant stam. Meteen na het openen van de verpakking, zul je een bosachtig, aards aroma opmerken, met dennennoten en een sterke benzinegeur.

Deze effecten zijn mild, maar als ze worden aangestoken, kan de rook een beetje sterk zijn; met andere woorden, u kunt oogstrelende rook krijgen. Maak je geen zorgen; het evolueert snel naar een veel aangenamer, hoewel scherp, hartig en kruidig ​​aroma.

De zachte, koude high van Donkey Butter geeft je een geweldig gevoel, terwijl de ontspannende eigenschappen je zintuigen helpen kalmeren. Vind vergelijkbare zaden in onze winkel

Koop marihuanazaden

Ezel boter smaken

De smaak van Donkey Butter lijkt veel op zijn geur. De smaak is behoorlijk brandstof, net als Vet aap, met een scherpe skunky dieselsmaak vanaf het begin. Maar het brengt ook een mooie kick van kruiden en bosdennen met zich mee, met een subtiele kruidige, bladachtige afdronk die het in evenwicht brengt.

Ezelboter Bijwerkingen

De meeste mensen melden alleen aangename effecten van Donkey Butter. Er is echter een behoorlijke hoeveelheid couch-lock en slaperigheid, evenals wat droge mond en droge ogen. Wees daarom voorbereid voordat je van deze soort geniet. Reserveer Donkey Butter voor die ontspannende avonden thuis wanneer je niets anders kunt doen dan alleen maar een hapje eten en een hapje eten. Om te helpen bij de uitdroging, moet u wat water bij de hand hebben en vaak hydrateren. Zorg ervoor dat u wat eten in de buurt houdt om daarbij te helpen munchies

Schrik niet als u een beetje blozen in uw wangen of hoofdvernauwingen voelt – dit gaat bijna net zo snel over als het opkomt.

Zoals gebruikelijk is bij de meeste marihuanasoorten, melden sommige (hoewel zeer weinigen) enige gevoelens van intense nervositeit bij het gebruik van Donkey Butter. Dit is minder waarschijnlijk als u in het begin langzaam begint.

Groeiende ezelbotersoort

Zaden van Donkey Butter-soorten zijn een geweldige keuze voor beginner en ervaren telers. Qua locatie is Donkey Butter behoorlijk flexibel. Hoewel ze indica-dominant is, zul je merken dat deze bossige plant behoorlijk hoog wordt als ze buiten wordt gekweekt. Je kunt haar echter ook binnenshuis kweken, maar dat is wel nodig gedroogde pruim regelmatig.

De opbrengst van de Donkey Butter-soort is de moeite van het kweken zeker waard, met grote bloemen en een grote opbrengst buiten tot wel 3,3 ons per plant, met heel weinig onderhoud. Ervaren telers die meer zorg inbrengen, kunnen opbrengst verhogen onder de juiste omstandigheden, vooral binnenshuis.

Uw eerste stap om deze plant te laten groeien, is beslissen hoeveel u gaat kweken. Het binnen bloeitijd voor Donkey Butter is kort (8 tot 9 weken), en de opbrengst binnenshuis is hoog (ongeveer 2-4 gram per vierkante voet), dus misschien wilt u in eerste instantie een less is more-beleid volgen. Hoe dan ook, je zult er plezier aan beleven. Buiten, omdat het fotoperiode is, volgen Donkey Butter-planten het seizoen. U kunt echter na 72-79 dagen (ongeveer 10-11 weken) oogsten.

Qua omstandigheden geeft deze soort de voorkeur aan hete en halfvochtige temperaturen (tussen 70 en 85 graden Fahrenheit). Het gedijt in een klassieker Mediterraans klimaat met warme dagen en koele nachten. Voor telers die er hun voordeel mee willen doen paarse tintenis deze nachtelijke blootstelling bijzonder belangrijk. Donkey Butter’s verzet tegen ziekten of ongedierte is nog niet bekend, dus hou de ventilatie in de gaten voor het geval dat.

Bloeiend

Donkey Butter is een voornamelijk indica, fotoperiode plant die zowel binnen als buiten kan worden gekweekt broeikas​ Ze heeft een bloeiperiode van 56 tot 63 dagen en een oogsttijd van 72 tot 79 dagen.

Heb je een beperkte ruimte om te kweken, maar wil je genieten van krachtige cannabis? Grijp onze Geeft mixpack aan om te genieten van gemakkelijk te kweken kleinere planten met merkbare effecten.

Koop Indica Mix Pack

Binnen

Als ze binnenshuis worden gekweekt, zullen planten een hoogte van 60 tot 80 inch bereiken en 2 tot 4 gram per vierkante voet opleveren.

Buitenshuis

Als je buiten kweekt, kun je een hoogte van 90 inch of minder verwachten met mooie, solide opbrengsten.

Oorsprong

  1. De originele limonade
  2. Vet aap

Veelgestelde vragen over Donkey Butter Strain

Wat is de opbrengst van de Donkey Butter-soort?

Ezelboter kan ongeveer 2 tot 4 ounce per vierkante voet produceren als het binnen wordt gekweekt, terwijl het buiten kweek je een opbrengst kan geven van maximaal 3,3 ounce per plant.

Hoeveel THC heeft Donkey Butter?

Het bevat tussen de 25% en 28% THC.

Wat is de oorsprong van de Donkey Butter-soort?

Donkey Butter is gemaakt door Triple OG te kruisen met Grease Monkey.

Als je een expert wilt worden in het kweken van marihuana, moet je veel oefenen en leren. Lees onze blog om aan je marihuanareis te beginnen.

Heb je je eigen Donkey Butter-soort gekweekt? Deel uw ervaring met ons of laat vragen achter in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment