Het eerste multinationale cannabismerk in zwarte handen: de altviool van Al Harrington die in Canada wordt gelanceerd

by admin


De cannabisproducten van Al Harrington bereiken eindelijk Canada.

Volgens informatie die exclusief is verkregen voorafgaand aan een officiële aankondiging, zal het op cannabinoïde gerichte biofarmaceutische bedrijf Avicanna (ook te zien in dit Forbes-artikel) een licentie verlenen voor het merk van de NBA-ster, Viola, en het gebruiken om specifieke formuleringen te maken voor verkoop in de medische sector en de consument. detailhandelskanalen in Canada. Viola ontvangt royalty’s voor het gebruik van haar naam, maar Avicanna zal uiteindelijk de producten ontwikkelen die ten noorden van de grens worden verkocht.

Diep geïnvesteerd
Voor Aras Azadian, CEO van Avicanna, heeft deze samenwerking een diepe persoonlijke betekenis. Het is het samenkomen van twee door minderheden geleide bedrijven en het resultaat van twee jaar samenwerking.

– Lees het hele artikel op Forbes

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment