De commissie van New Jersey om recreatieve marihuana te reguleren, ontving haar eerste Zwart mannelijk lid nadat de NAACP zijn bezorgdheid had geuit over de samenstelling van het panel.

De gouverneur van New Jersey Phil Murphy heeft woensdag Charles Barker, die zwart is, benoemd tot lid van de Cannabis Regulatory Commission van de staat, aldus de Associated Press.

Barker is een stafmedewerker voor de Amerikaanse senator Cory Booker en lid van het National Action Network van eerwaarde Al Sharpton.

De nominatie kwam nadat het was gewezen dat het vijfkoppige bestuur een zwarte man miste.

Murphy heeft vorige maand een staatswet ondertekend vereist ten minste één lid van het bestuur om afkomstig te zijn van een nationale of staatstak van een nationale organisatie met als missie het bestuderen, bepleiten of berechten tegen historische onderdrukking van minderheden.

Met Barker binnen, William Wallace is uit als commissaris en verschuift naar een stafrol voor het panel.

Barker, een advocaat van opleiding, is sinds 2017 een achterban die voor Booker werkt. Hij beheerde verschillende beleidsterreinen, waaronder de hervorming van het strafrecht.

Dianna Houenou, een zwarte vrouw, eerder werd gekozen als voorzitter de Cannabis Regulatory Commission. Andere leden zijn Maria Del Cid, Sam Delgado en Krista Nash.Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment