Wanneer cannabis niet werkt [Fill in the Blank]

by admin


wanneer marihuana niet werkt

Ik kwam onlangs een Reddit-bericht tegen met de tekst: “Ik denk dat marihuana mijn depressie heeft teruggebracht”. wat volgt in dit korte bericht is het verslag van een 19-jarige gebruiker die elke dag ongeveer anderhalve maand cannabis rookt en heeft gemerkt dat zijn depressieve symptomen en suïcidale neigingen zijn toegenomen.

De gebruiker bleef toen zeggen dat goede vrienden op internet van kinds af aan suggereerden dat “wiet goed voor je is”. Het is echter duidelijk dat wiet in dit geval niet zo goed is voor de persoon, vooral omdat er een waargenomen toename van symptomologie is.

De gebruiker legt vervolgens uit dat cannabis en alcohol naar hun mening veel nauwer verwant zijn in termen van risicoprofiel. De gebruiker zegt dan verder dat dit slechts een mening is.

Het volgende gedeelte wordt rechtstreeks uit de Reddit-post zelf gehaald om mijn eigen vooroordelen niet in de informatie te stoppen.

‘Ik wil nu zelfmoord plegen. Ik heb gedachten over zelfbeschadiging. Ik ben ongelooflijk depressief. Ik raak snel geïrriteerd. Mijn problemen voelen het waard om voor te sterven. Ik ben mentaal traag geworden en er weer uit. Ik ben nu mogelijk niet geslaagd voor 2 collegeklassen. Ik dacht dat het oké zou zijn als ik rookte na een dag hard werken, maar het verpestte me erg en het kostte me nu pas om het te beseffen. Het nummer “Because I Got High” lijkt geen satire meer.

Om te beginnen, ik heb eerder een zware depressie gehad, maar ik was in staat om er met aanbevolen medicijnen uit te komen. Het is een paar jaar geleden en nu ben ik helemaal terug waar ik begon. Ik denk constant aan zelfmoord.

Ik denk dat marihuana depressie verergert en ik besluit nu te stoppen voordat ik super afhankelijk word van deze stof. Heeft iemand een soortgelijke ervaring gehad? ​ BRON

Voor het volgende deel van dit artikel zal ik proberen alle problemen aan te pakken die in het originele Reddit-bericht aan de orde zijn gesteld en wat context te bieden voor de Reddit-gebruiker in kwestie.

Zelfmoordgedachten – Dit komt niet van cannabis.

Zoals de Reddit-gebruiker zei, ze hadden eerder een zware depressie en slaagden erin om ermee om te gaan met behulp van farmaceutische medicijnen. Dit moet betekenen dat deze depressieve episode zich opvallend jong voordeed en dat farmaceutisch ingrijpen nodig was.

Wanneer farmaceutische interventie nodig is om de depressie te behandelen, kan de depressie niet als mild worden beschouwd.

Als het gaat om zelfmoordgedachten, is dit niet iets dat zo zeldzaam is als je zou denken. Vaak zeggen mensen dingen als: “Ik wou dat ik dood was” om de verantwoordelijkheden van het probleem te omzeilen. Toch ontbreekt de ernst van het uitdragen.

In het geval van de Reddit-gebruiker lijkt het erop dat de zelfmoordgedachten gepaard gingen met de oorspronkelijke depressie, wat betekent dat er een bepaald niveau van psychose bij deze depressieve episode betrokken zou kunnen zijn.

Vaak zijn er mensen die cannabis gebruikten, denkend dat het de symptomen volledig zal wegnemen, net zoals de farmaceutische medicijnen dat in het verleden zouden hebben gedaan. Hoewel cannabis sommige symptomen verlicht, geneest het depressie niet.

Depressie kan uit verschillende bronnen komen, of het nu gaat om een ​​traumatische ervaring, een grote teleurstelling in het leven of een chemische onbalans in de hersenen. Geen enkel aantal medicijnen zal u van deze problemen kunnen ontdoen. Daarom worden deze stoffen aanbevolen door therapeuten, in combinatie met therapie.

Hoewel de Reddit-gebruiker niet heeft aangegeven dat hij of zij momenteel in therapie was, kunnen we alleen maar aannemen dat deze consumptie van cannabis een daad van zelfmedicatie was om de symptomen van de depressieve stoornis te onderdrukken.

De Reddit-gebruiker gelooft dat cannabis voornamelijk verantwoordelijk was voor het terugkeren van de symptomen en besluit te stoppen voordat hij of zij erg afhankelijk wordt van cannabis. Dit is een goed gesprek.

De waarheid is dat de oorzaak van de depressie nooit is aangepakt. Het feit dat de symptomen mogelijk zijn afgenomen als gevolg van overmatig farmaceutisch gebruik, of misschien zelfs de bijbehorende therapie die met de medicijnen gepaard ging, de oorzaak van de depressie werd nooit aangepakt.

Depressie is zo’n omvangrijk onderwerp dat het moeilijk is om een ​​enkele oplossing te vinden om het op te lossen. Als je echter merkt dat je worstelt met een depressie en de cannabis werkt niet, dan is het logisch dat stoppen met cannabis slim is om te doen.

Cannabis is een medicijn als het op de juiste manier wordt gebruikt. Het kan een medicijn zijn als het verkeerd wordt gebruikt en sommige mensen hebben simpelweg niet de wilskracht om cannabis te consumeren zonder dat het een probleem voor hen wordt.

Als je een van deze mensen bent, is het oké om geen cannabis te roken.

Voor de Reddit-gebruiker in kwestie zou ik gewoon willen vragen of hij of zij CBD een keer heeft geprobeerd zonder THC. Misschien kan dit helpen bij het reguleren van het endocannabinoïdesysteem, wat kan helpen een basislijn voor de stemmingsstoornis vast te stellen. Het is echter bovenal tijd om therapie te zoeken met alle gevaren die eraan denken om jezelf te doden.

CANNABIS OM TE GENEZEN, LEES MEER …

KAN CANNABIS ALLES GENEZEN

KAN CANNABIS ALLES GENEZEN, DAT IS WAT ZE ZEGGEN!Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment