Wat zijn de beste banen in de cannabisindustrie?

by admin


Dit decennium staat op het punt een roerige jaren twintig te worden voor cannabis. Op de verkiezingsdag van dit jaar hebben kiezers in Arizona, Montana, New Jersey en South Dakota allemaal maatregelen aangenomen om cannabis voor recreatief gebruik te legaliseren. Dit brengt nu het totale aantal staten met legale recreatieve cannabis op vijftien, plus het District of Columbia. De kans is groot dat federale legalisatie ergens in de jaren 2020 voorbij zal gaan, en zo niet, dan zullen meer staten cannabis blijven legaliseren.
Heb je er, met al deze positieve invloed op de legaliteit van cannabis, ooit aan gedacht om in de industrie te komen?
Misschien zou je het leuk vinden om in de cannabisruimte te werken, maar heb je geen groene vingers. Dat is prima; bij veel banen wordt niet direct met de plant gewerkt. Hier zijn een paar van onze favoriete opties:

– Lees het hele artikel op Benzinga

Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment