Wat zijn de bijwerkingen van eetwaren? · Marihuana Mommy ®

by admin


Deze website is informatief en kan geen diagnose stellen of behandelen van ziekten of aandoeningen. Medicinale marihuana moet worden gebruikt onder toezicht van een erkende zorgverlener. Deze site bevat advertenties. Als je op een link klikt en een aankoop doet, kan MarijuanaMommy.com een ​​commissie ontvangen.

enkele dosis eetwaren recept

Hebben eetwaren bijwerkingen? Wat zijn ze?

Eetwaren verwijzen over het algemeen naar eten of drinken doordrenkt met cannabis. Eetwaren zijn er in verschillende vormen, dwz harde snoepjes, gebak, dranken, chocolade, oliën, tincturen en meer. De dosis en sterkte van eetwaren lopen sterk uiteen. Volgens Life Hacker, wijst erop dat eetwaren in verschillende categorieën worden verkocht. Ze worden vaak op de markt gebracht als Sativa, Indica, Hybrid of CBD. De verscheidenheid aan eetwaren op de markt is een van de tal van redenen waarom mensen voor eetwaren kiezen. Als je nieuw bent bij eetwaren, vraag je je misschien af ​​hoe je eetwaren moet gebruiken en wat de bijwerkingen zijn van eetwaren.

Hoe eetbare producten te gebruiken

Als je hebt besloten om eetwaren te gebruiken, vooral voor de eerste keer, begin dan ALTIJD met een kleinere dosis. De ideale dosis verschilt van persoon tot persoon. Veel klinische experts moedigen nieuwelingen aan om de eerste keer te beginnen met 2,5 mg tot 5 mg THC. Onthoud dat eetwaren VEEL sterker zijn dan roken of vapen. Zelfs ervaren rokers of vapers zouden moeten beginnen met een lagere dosis edibles.

Te veel tegelijk innemen kan een zeer ongemakkelijke ervaring opleveren, zoals we verderop in dit artikel zullen uitleggen.

Hoe lang duurt het om high te worden?

Wat veel beginners niet weten over eetwaren, is dat het VEEL langer duurt om de effecten van eetwaren te voelen in vergelijking met roken of vapen. Bij het roken of vapen zijn de effecten vrijwel direct voelbaar. Als alternatief treden de effecten van eetbare producten meestal op tussen 30-60 minuten na orale consumptie, maar in sommige zeldzame gevallen kan het tot 6 UUR duren voordat sommige mensen de volledige effecten voelen.

De tijd die nodig is om te werken, verschilt van persoon tot persoon en is gebaseerd op een aantal factoren. Andere factoren die uw ervaring kunnen beïnvloeden, zijn bijvoorbeeld gewicht, geslacht, metabolisme en de gezondheid van uw spijsverteringsstelsel. Of je wel of niet hebt gegeten, heeft ook invloed op hoe lang het duurt voordat je de effecten van eetwaren voelt. Houd ook in gedachten, eetwaren werken niet voor iedereen

De kenmerken van het eetbare zelf kunnen ook van invloed zijn op hoe en wanneer u het ervaart. De kracht van het eetbare en hoeveel je neemt, zal zeker de manier waarop je het ervaart veranderen.

De reden waarom het zo lang duurt om de effecten te voelen in tegenstelling tot het roken van een blunt, is dat eetwaren door het spijsverteringsstelsel moeten reizen. Daarna moeten ze door de lever worden gemetaboliseerd voordat ze de hersenen bereiken. Hierdoor wordt delta 9 THC omgezet in 11-hydroxy THC. Dan reist de 11-hydroxy THC naar je Brian. Dat is wanneer je de effecten begint te voelen.

Dit proces duurt niet alleen veel langer, maar bovendien is 11-hydroxy THC krachtiger dan delta-9 THC. DAAROM zijn de bijwerkingen vaak meer uitgesproken bij orale consumptie.

Het gevoel van 11-hydroxy THC heeft ook een langer effect. De lengte van de high die eetwaren geven, is meestal veel langer dan bij roken. De high duurt doorgaans ongeveer 6-8 uur en piekt rond de 3 uur. Die tijdlijnen variëren natuurlijk van persoon tot persoon.

Consumenten moeten minstens twee uur wachten nadat ze een dosis hebben ingenomen voordat ze meer proberen.

Bijwerkingen van eetwaren

Uiteraard kunnen eetwaren, zoals alle cannabisproducten, bijwerkingen hebben. Enkele van de bijwerkingen zijn de exacte reden waarom sommige mensen ze gebruiken. Anderen zijn misschien niet zo wenselijk. Bijwerkingen variëren sterk van persoon tot persoon en zijn vaak dosisafhankelijk. Dat betekent dat als u een kleinere hoeveelheid neemt, u de bijwerkingen mogelijk niet meer ervaart.

Een bekende bijwerking van het innemen van een eetbaar ingrediënt is euforie, wat mensen vaak ‘high’ noemen. Dat is wat de meeste recreatieve consumenten hopen te bereiken als ze eetbaar zijn.

Voor veel mensen kunnen eetwaren sterkere bijwerkingen hebben dan roken of vapen. Cognitieve bijwerkingen, motorische stoornissen en sedatie kunnen veel meer uitgesproken zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat mensen hun tolerantie en bijwerkingen kennen voordat ze een machine gaan bedienen na het nuttigen van een eetbaar product. Niemand mag ooit machines bedienen, ook geen auto, als ze onder invloed zijn.

Nogmaals, de bijwerkingen van eetwaren zijn meestal dosisafhankelijk. Als je een negatieve bijwerking ervaart, heb je waarschijnlijk te veel eetwaren gegeten. Als u een kleinere hoeveelheid inneemt, is het mogelijk dat u geen bijwerkingen krijgt. De meeste van deze bijwerkingen worden in verband gebracht met te veel THC, maar te veel CBD kan ook bijwerkingen hebben.

Bijwerkingen van te veel eetwaren kunnen zijn:

  • Ongerustheid
  • Agitatie / rusteloosheid
  • Misselijkheid / braken
  • Diarree
  • Vermoeidheid / sedatie
  • Veranderingen in hartslag
  • Veranderingen in bloeddruk

CBD-eetwaren

CBD-eetwaren met lage doses THC, of ​​helemaal geen THC, worden steeds populairder. CBD is niet bedwelmend, wat betekent dat CBD-eetwaren je geen high laten voelen. CBD kan echter nog steeds bijwerkingen veroorzaken. De meest gemelde bijwerkingen van CBD-eetwaren volgens één studie zijn vermoeidheid, diarree en veranderingen in eetlust of gewicht.

Bezorgdheid over de veiligheid

Een bijwerking kan ertoe leiden dat iemand nooit meer cannabis wil gebruiken. Dit is een veel voorkomende uitkomst voor iemand die een THC-geïnduceerde paniekaanval heeft gehad nadat hij te veel THC heeft geconsumeerd.

Te veel THC kan iemand die nieuw is met cannabis of edibles, het gevoel geven dat hij een medisch noodgeval heeft. Veel mensen zijn naar de eerste hulp gegaan nadat ze te veel eetwaren hebben gegeten. Deze personen ervaren meestal paniekaanvallen.

Niemand in de geschiedenis van het universum is ooit gestorven aan een overdosis marihuana. De meeste mensen moeten gewoon kalm blijven en wachten tot de door THC veroorzaakte angst voorbij is. Als u ademhalingsmoeilijkheden heeft, een snelle hartslag, pijn op de borst of psychose heeft, kunt u natuurlijk het beste medische hulp inroepen.

Soms vergeten mensen dat marihuana een medicijn is dat kan interageren met andere medicijnen. Houd daarom rekening met andere medicijnen en medicijnen die u inneemt voordat u eet of drinkt. Antidepressiva, bloedverdunners, alcohol en antibiotica kunnen een wisselwerking hebben met marihuana. Als u medicijnen gebruikt, kan het de moeite waard zijn om voor gebruik medisch advies in te winnen.

Let goed op waar u uw eetwaren vandaan haalt. Eetwaren die op de illegale markt worden verkocht, zijn vaak niet getest en kunnen giftige stoffen bevatten.

Gevolgtrekking

Eetwaren zijn een populaire manier om marihuana te consumeren. Zoals alle stoffen zijn er mogelijke bijwerkingen, maar u kunt veel van de minder wenselijke bijwerkingen voorkomen door met lage doses te beginnen en niet te veel eetwaren tegelijk te consumeren. Wees geduldig! Eetwaren hebben meestal wat tijd nodig om te beginnen. Neem niet te snel te veel. Zoals altijd, het bijhouden van de laatste wetenschappelijk onderzoek naar cannabis is een goed idee.

Nu trendingSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment