Wookies-stam Informatie en recensie

by admin


Net als zijn Star Wars-naamgenoot ziet de Wookies-marihuanasoort er harig en wazig uit. Hoewel geclassificeerd als een hybride, het is een overwegend Indica-soort met een samenstelling van ongeveer 65% Indica tot 35% Sativa. De meer dominante Indica-kant zorgt voor een intense maar kalmerende high. Sommige kringen noemen het Chewbacca, Cocoon Cookie of tk91.

Sativa / Indica% Binnenopbrengst Buitenopbrengst Bloeiperiode
35% / 65% 1 ounce per vierkante voet 1 ounce per vierkante voet 7 tot 10 weken binnen, buiten rond oktober

Deze zeldzame hybride is de creatie van een in Colorado gevestigde fokker die de naam Tierra Rojo draagt. Hij koos Girl Scout Cookies (GSC) als moederplant en de hybride White ’91 vanwege zijn stuifmeel. White ’91 is een kruising van The White en Chemdawg ’91​ The White heeft subtiele aroma’s en smaken, en White ’91 lost die tekortkomingen op.

Informatie over Wookies-stam

De Wookies-plant lijkt qua structuur op GSC met zwaarder trichoom productie. De toppen behouden hun premium smaak. Er is ook een extra potentie en scherpte afgeleid van de White ’91-ouder. Over potentie gesproken, de laagste THC niveau van deze “dankenstein” -hybride is 18%. In sommige gevallen kan de THC oplopen tot 21%.

Download mijn gratis groeien Bijbel zodat je je eigen Wookies-stam kunt kweken!

OORSPRONG Girl Scout Cookies (GSC) en White ’91
EFFECTEN Kalmerend
Ontspannend
Euforisch
Gelukkig
Hongerig
ONGEWENSTE REACTIES Hoofdpijn
Duizeligheid
Paranoia
Droge mond en ogen
Extreme honger
GEUR Dennen, citrus, sterk gas, zoethout
SMAKEN Citroenzuur, zoet, muskusachtig, munt, salie, aards
BLOEITIJD 7 tot 10 weken binnen, buiten rond oktober
THC-GEHALTE% tussen 18-21%
INDICA / SATIVA% 65% / 35%
BINNENOPBRENGST 1 ounce per vierkante voet
OUTDOOR OPBRENGST 1 ounce per vierkante voet

Wookies Strain-effecten

Veel Wookies-stamrecensies raden het roken (of vapen) van deze marihuana niet aan als je plannen hebt gemaakt voor de rest van de dag – en daar is een goede reden voor! Wookies heeft een aantal sterke kalmerende effecten. De luide Indica-kant plaatst de meeste mensen in een diepe couch-lock.

Maar na een lange dag werken verricht Wookies wonderen door je lichaam en geest te ontspannen. Een gevoel van euforie begeleidt de eerste high. Nadat je geest is begonnen te ontspannen, zal je lichaam snel volgen. Tijdens de eerste paar trekjes bevind je je in een gelukkige ruimte, met een gevoel van innerlijke rust. Hongergevoel is normaal tegen het einde, dus bereid van tevoren wat snacks voor.

Wookies helpt bij het omgaan met slapeloosheid, hypertensie, bipolaire stoornis, spierdystrofie en spierspasmen. Slaap houdt vrij snel vast na consumptie, dus mensen met slapeloosheid hebben het meeste te winnen. De sterke kalmerende aard maakt Wookies een waardige keuze voor het aanpakken van ontstekingen en lichaamspijn. Ook gebruikers met stemmingsstoornissen of mentale stress hebben veel baat bij de euforische, ontspannende high van deze hybride.

Wookies Strain Fragrance

Wookies-wietsoort heeft een beetje een ongebruikelijke geur, maar op een prettige manier. Eenmaal aangestoken vult het zoete aroma van deze marihuana snel de kamer. Je neus zal zeker een tintelend gevoel registreren dat doet denken aan geurkaarsen.

De geur is een kruising tussen dennen, citrus en sterk gas. Degenen met een verhoogd reukvermogen kunnen ook een vleugje zoethoutondertonen herkennen.

Wookies Strain Flavours

Qua smaak neemt Wookies het beste van twee werelden en combineert ze mooi. Het behoudt die citroenachtige zure component van zijn Chemdawg ’91 ouder. Wanneer gemengd met de traditionele zoete (en muskusachtige) inademing van GSC, is het resultaat hemels.

Met zijn aangename mix van citroenachtige, zoete smaak en aroma, zal Wookies je zintuigen zeker prikkelen en je laten genieten van een ontspannende, euforische high. Vind vergelijkbare zaden in onze online zadenbank

Koop marihuanazaden

Andere smaken zijn munt en salie. Deze smaken zijn echter mogelijk niet zo prominent als ze worden gerookt of geconsumeerd eetbaar het formulier. Stop echter wat fijngemalen Wookies-marihuanasoort in een verdamper, en het is een heel ander verhaal. Die aardse en wijze ondertonen zullen duidelijk worden tijdens de eerste paar vaporizers!

Wookies Strain Bijwerkingen

Wookies-wietsoort en zijn sterk kalmerende aard kunnen voor sommigen problemen opleveren. Als je overdag rookt, zal het couch-lock-effect je een tijdje onproductief maken. Als je een van de krachtigere vormen probeert, kan het je geest vertroebelen. Af en toe gepaard met hoofdpijn, duizeligheid en paranoïde gedachten, kunnen deze voor sommige mensen een beetje te veel aanvoelen. Deze effecten duren in ieder geval niet lang. En als ze dat doen, zou een koude douche, een pot hete koffie of een shot (of twee) espresso je moeten helpen om weer normaal te worden.

Bijwerkingen zoals droogheid in en rond de mond en ogen komen veel voor bij de meeste marihuanasoorten, en Wookies is daarop geen uitzondering. Houd dus altijd een grote fles water bij de hand. Neem tussen de trekjes een slok of twee om je mond gehydrateerd te houden. Een paar spatten koud water zouden voldoende moeten zijn, of een paar oogdruppels voor jeukende ogen.

Jij zal voel me erg hongerig na een sessie met Wookies – zo hongerig dat je alles wilt eten wat je maar te pakken kunt krijgen. Zorg ervoor dat je genoeg voedsel bij de hand hebt als je van plan bent dit harige kruid te roken.

Groeiende Wookies-stam

Wookies is een kloon-alleen soort, wat betekent dat je op dit moment geen zaden zult vinden. Als je toevallig zaden vindt, is de kans erg klein dat je de exacte eigenschappen vastlegt die je wenst. Het kweken van deze klonen vergt veel ervaring en geduld. Waarom? Omdat Wookies-planten groot en breed worden met veel bladproductie. Dit betekent dat benauwde binnenruimtes niet zo goed zullen werken als een buitenopstelling. Als je toch besluit om kweek deze planten binnenshuis, zorg voor voldoende ruimte en verlichting.

Bespaar flink op je favoriete wietzaden met onze geweldige zaad deals​ Koop 10 zaden en je krijgt 10 zaden gratis!

Tijdens de vegetatieve periodezullen de bladeren aan de bovenkant de rest van de plant verduisteren. Regelmatig bijsnijden van de bovenste uitwaaierende bladeren zorgt voor meer zonlicht en ruimte voor de onderste delen. Dit zal de toppen helpen om op de lange termijn groot en krachtig te worden. Wookies-planten zijn meer geschikt voor buiten groeien, maar je moet ze nog steeds aanvullen. Omdat ze fotoperiode zijn, bloeien ze na het bereiken van een 12/12 lichte cyclus

Als ze goed worden verzorgd, zal de topproductie dicht zijn met harige, lichtgroene toppen bedekt met trichomen. Deze toppen hebben doorgaans een erg plakkerige buitenlaag, waardoor ze door de meeste kwekers zeer gewild zijn. Wookies is een zeldzame soort die niet veel gepubliceerde informatie heeft over het kweken ervan; je kunt er echter vanuit gaan dat deze soort van zon, luchtstroom en een behoorlijke hoeveelheid houdt voedingsstoffen​ Op dit moment weten we niet hoe resistent het is of het ideale klimaat, maar het blijft er dicht bij Girl Scout Cookies genetica is waarschijnlijk een goed idee. De grootte en onbekende voorkeuren zijn de belangrijkste redenen waarom we aanraden deze aan de ervaren telers over te laten.

Bloeiend

Wookies-stamrecensie van degenen die het hebben gekweekt suggereren een bloei tijd binnenshuis van 49-70 dagen (7 tot 10 weken). Er is enige discussie over de goede plek. Bij een oogst rond 56-63 dagen (8 tot 9 weken) zijn de THC-waarden hoger. Omgekeerd, door de plant de volledige bloeitijd van 70 dagen te geven, komt het volledige terpeenprofiel naar voren. Buitenshuis, oogst in oktober.

Binnen

Hoewel het niet wordt aanbevolen, kiezen sommige mensen ervoor om deze planten binnen te kweken. De opbrengst binnenshuis is ongeveer 1 ounce per vierkante voet.

Geen ruimte om buiten marihuana te kweken? We hebben je gedekt! Ontdek onze selectie van indoor zaden en geniet van volledige controle over verlichting en temperatuur, terwijl je toch een indrukwekkende opbrengst krijgt in de oogsttijd.

Koop binnenzaden

Buitenshuis

Wookies levert niet veel op. Sommige kwekers ervaren buitenopbrengsten van minder dan 1 ounce per vierkante voet, vergelijkbaar met de binnenopbrengst.

Oorsprong

  1. Girl Scout Cookies
  2. Wit ’91

Veelgestelde vragen over Wookies-stam

Wat is de opbrengst van de Wookies-soort?

Wookies Strain produceert ongeveer een ounce per vierkante voet wanneer ze zowel binnen als buiten wordt gekweekt.

Hoeveel THC heeft Wookies?

Het bevat tussen 18% en 21% THC.

Wat is de oorsprong van de Wookies-soort?

Wookies Strain is gemaakt op basis van Girl Scout Cookies en White ’91.

Wil je een ervaren marihuanakweker worden? Je hoeft alleen maar te oefenen en te leren! Lees mijn blog om antwoorden te krijgen op uw groeiende vragen.

Heb je je eigen Wookies-soort gekweekt? Deel uw ervaring met ons of laat vragen achter in de comments!

Gelukkig groeien!

Robert

De oprichter van I Love Growing Marijuana, Robert Bergman, is een marihuanakweekexpert die graag zijn kennis met de wereld deelt. Hij combineert jarenlange ervaring, variërend van kleinschalige teelt tot grootschalige operaties, met een passie voor groeien. Zijn artikelen bevatten tutorials over groeien … [read more]Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment