Corona, immuunsysteem en CBD olie

by admin


 

Corona, immuunsysteem en CBD olie, kan CBDolie mij helpen? We hopen hieronder iets meer er over te vertellen en je duidelijkheid erover te geven. De hoeveelheid onderzoeken die gedaan is naar de mogelijkheden van CBD bij corona is helaas nog klein.

 

COVID-19 is de ziekte die wordt veroorzaakt door het coronavirus  SARS-CoV-2. De ziekte kan koorts en luchtwegklachten veroorzaken en in ernstige gevallen ademhalingsproblemen. De verspreiding wordt veelal veroorzaakt door hoesten en niezen.  Door hoesten of niezen komen er druppeltjes in de lucht. Als andere mensen die druppeltjes inademen, of bijvoorbeeld via de handen in de mond, neus of ogen krijgen, kunnen zij besmet raken met het virus.

Dit is het advies wat momenteel gegeven wordt:

 • Houd 1,5 meter afstand
 • Werk zoveel mogelijk thuis
 • Nies en hoest in je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Blijf thuis als u zich ziek voelt.
 • Was vaker je handen

CBDenzo, groene tube Balance Hand Creme Bio Sativa Beauty 75ml

Evenwichtige handcrème voor de dagelijkse handverzorging.

 

Wat is CBD

CBD, voluit cannabidiol, is een werkzame stof die wordt gewonnen uit bloemtoppen en bladeren van industriële hennep en bevat geen THC. Dit houdt in dat je van CBD producten niet ‘stoned’ of ‘high’ wordt. Onderzoek bevestigt zelfs dat CBD de werking van THC tegengaat. Deze hennepvariant waarvan CBD gemaakt wordt is legaal geteeld. Het wordt verkocht als voedingssupplement, in de vorm van olie en capsules, en als bestanddeel van andere producten, bijvoorbeeld verzorgingsproducten bij huidproblemen. CBD behoort tot de groep cannabinoïden. Wanneer je CBD als voedingssupplement koopt, zijn het altijd hennepplanten die de basis vormen in het productieproces.

Cannabinoïden zijn organische verbindingen die we aantreffen in diverse planten. Het menselijk en dierlijk lichaam maken ook cannabinoïden aan wat enigszins op de cannabinoïden van de hennepplant lijkt. Daarom sluit CBD ook zo mooi aan op ons lichaam. Als ons lichaam te kort schiet in aanmaak van cannabinoïden kan het helpen om via voeding (of supplement) aan te vullen.

 

Het zenuwstelsel

Het zenuwstelsel regelt allerlei processen in het lichaam. CBD werkt in op een deel van het zenuwstelsel.
Dit deel van het zenuwstel regelt processen als het geheugen, pijnprikkels, spijsvertering, botontwikkeling, bloeddruk, immuunsysteem en motoriek. Als ons lichaam te kort schiet in aanmaak van cannabinoïden kan het helpen om via voeding (of supplement) aan te vullen.

 

Afweersysteem of immuunsysteem

Wij worden dagelijks blootgesteld aan bacteriën, virussen en besmettelijke ziektes. Ons afweersysteem of immuunsysteem zorgt voor de verdediging tegen al deze indringers. Ons afweersysteem of immuunsysteem is het verdedigingssysteem van een organisme tegen ziekte.

 

2 flesjes CBG olie CBDenzo Hemplife Medihemp 5%

 

CBD is een voedingssupplement en kan het immuunsysteem helpen ondersteunen net als het bijslikken van vitamines, maar is GEEN MEDICIJN  tegen Corona. Wil je meer weten wat CBD precies is of wat het met je kan doen, kijk dan eens hier. Je vind daar een pagina met meeste gestelde vragen en antwoorden.

 

Hoe effectiever je immuunsysteem werkt, hoe groter de kans dat je zonder al te veel problemen een besmetting zoals het Corona virus doorstaat. Het is echter geen garantie dat je dan niet het Corona virus, een griep of een verkoudheid krijgt.

Een krachtig lichaam en dus ook een effectief immuunsysteem heeft volop vitamines en mineralen nodig! Eet gezond en gevarieerd, eet vooral grote variatie aan groenten en gezonde vetten. Daarnaast is goed slapen en bewegen goed voor een zo hoog mogelijke weerstand. Voorkom stress en let goed op je hygiëne.

CBDenzo, melatonine, 1%, CBD, nacht, druppelflesje, 20ML, melatonine.jpg

CBD olie is eenvoudig in te nemen. Het beste kun je dit doen voor de maaltijd en 1-2 uur voor het slapen gaan. CBD of CBG is niet psycho actief. Dit houdt in dat je van CBD olie of CBG olie  producten niet ‘stoned’ of ‘high’ wordt.

Voedingssupplement

Wij mogen CBD-olie slechts als voedingssupplement verkopen dit betekent dat wij je erop wijzen dat al onze CBD en andere producten in onze webwinkel GEEN medicijnen zijn. Dit betekent ook dat we geen advies mogen geven over de juiste dosering of claims mogen doen over de geneeskrachtige werking ervan, tenzij het vermeld staat in de EU-Database. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor bepaalde producten zoals een zaden- of notenallergie overleg dan ook altijd met een arts.

Bij twijfel over het gebruik van CBD olie of CBG olie raadpleeg dan je (huis) arts. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. De huisarts kan bij een beperkt aantal diagnoses medicinale cannabisolie voorschrijven.

Als je de smaak van CBD-olie niet lekker vindt kan je:

 • De olie toevoegen aan bijvoorbeeld een kopje koffie of een beker melk.
 • De smaak wegspoelen door een glas water nadien te drinken.
 • Je tanden poetsen, waardoor de smaak van de tandpasta de smaak van de CBD-olie overneemt.
  Mocht dit allemaal niet werken kan je overwegen de CBD capsules aan te schaffen.

Lees ook eens deze blog over het verband tussen vitamine D en Corona

30 capsules bruine zak Cbdenzo Together Health Vitamine D3

Naar HoofdmenuSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment