Onderzoek naar de werking van CBD/THC bij kanker

by admin


Onderzoek naar de werking van CBD/THC bij kanker, hiervoor is geld nodig, veel geld, help je mee?

In het Rotterdamse Erasmus MC start binnenkort een onderzoek naar de werking van medicinale wiet bij hersentumoren. Prof. dr. Van den Bent van het Erasmus MC leidt het onderzoeksteam, dat tot stand kwam in samenwerking met stichting Embrace Life.

 

Steun dit onderzoek :

https://useplink.com/payment/eTAPdmJ2rUccwaWnVRdS/

 

Embrace life: Onze missie
Zorgen dat cannabis een normale behandeloptie is in de spreekkamer van de arts en in een adequaat en betaalbaar assortiment beschikbaar is in de apotheken, waar het een plek verdient naast alle andere op recept verkrijgbare medicijnen.

Embrace Life wil geld inzamelen voor onderzoek naar (zeldzame) kankersoorten. Het eerste onderzoek wat wij mogelijk willen maken betreft de medicinale werking van hennep, oftewel cannabis, onder meer in THC-olie, CBD-olie (het gebruik van andere componenten uit de hennepplant zoals CBG of CBDA) en in voedingssupplementen voor kankerpatiënten.

 

Er is op dit moment dringend wetenschappelijk onderzoek nodig om te weten te komen wat cannabisolie voor patiënten kan betekenen. We willen dat patiënten in de toekomst een keuze hebben tussen traditionele medicijnen en pijnbestrijding met bijvoorbeeld CBD/THC.

Voor het eerste onderzoek is € 124.000,– nodig.
Voor de verdere fase van dit onderzoek is ruim € 265.000,— nodig.
Voor de tweede fase en klinisch onderzoek is ruim € 2.000.000,— nodig.

Lees hier het volledige artikel

 

Alle steun is welkom voor dit onderzoek :

https://useplink.com/payment/eTAPdmJ2rUccwaWnVRdS/

Steun Stichting Embrace Life en ga samen met hun de strijd aan tegen Kanker. Ga naar de Beleidsplan van de stichting

 

De tekst uit dit artikel kom van de website Stichting Embrace Life.
Lees hier het volledige artikel

 

CBDenzo: Voedingssupplement

Wij mogen CBD-olie slechts als voedingssupplement verkopen dit betekent dat wij je erop wijzen dat al onze CBD en andere producten in onze webwinkel GEEN medicijnen zijn. Dit betekent ook dat we geen advies mogen geven over de juiste dosering of claims mogen doen over de geneeskrachtige werking ervan, tenzij het vermeld staat in de EU-Database. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor bepaalde producten zoals een zaden- of notenallergie overleg dan ook altijd met een arts.Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment