CBD nadelen, welke zijn er

by admin


CBD nadelen: Is CBD terug te vinden via een drugstest?

Het antwoord is simpel gezegd: nee, CBD heeft geen nadeel op een drugstest. Uitspraak EU rechtbank: CBD is geen verdovend middel De meest voorkomende drugstesten zijn bedoeld om de aanwezigheid van THC op te sporen. CBD olie is gemaakt van industriële hennep en bevat geen THC. Al onze CBD producten hebben minder dan 0,05% THC en zijn dus 100% legaal. We zeggen daarmee niet dat bij veelvuldig gebruik van een full spectrum CBD olie in grote hoeveelheden per definitie een negatieve drugstest oplevert.

Onze CBD olieen en CBG oliën en rest CBD producten vallen onder natuurlijke voedingssupplement, wat net zoals alle vitamines het lichaam kan ondersteunen.
THC-olie is gemaakt van wiet en bevat THC. THC-olie is illegaal in Nederland en enkel op doktersrecept verkrijgbaar.

Wietolie, gemaakt van de Cannabis plant, is wel verboden. Deze bevat namelijk een hoge concentratie THC.  Wij verkopen dus GEEN Wietolie dit is bij de wet verboden.CBD heeft dus geen psychoactief effect. CBD heeft ook geen verslavende werking. Je kunt er niet geestelijk aan verslaafd raken, omdat het dus niet psycho-actief werkt. Ook krijgt je geen ontwenningsverschijnselen als je stopt met het gebruik, van lichamelijke verslaving is dus ook geen sprake.
Voor dagelijks gebruik is het veilig. Uitspraak EU rechtbank: CBD is geen verdovend middelSource link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment