CBD honing: de perfecte zoete/gezonde combinatie

by admin


Bananen bevatten ook tryptofaan, maar ook kalium en magnesium, wat beiden natuurlijke spierverslappers zijn. De koolhydraten in het brood staan er ook om bekend dat ze slaap opwekken.

De ontspannende eigenschappen die worden gevonden in honing met CBD maken van een boterham met honing, pindakaas en banaan de perfecte snack voor het slapengaan.

  1. Een smoothie zoeter maken

We zijn helemaal fan van superfood smoothies. Het is een van de beste (en snelste) manieren om je lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft om in topvorm te blijven. En wat is nou een betere manier om een smoothie zoeter te maken dan met een beetje CBD honing?

Niet alleen prettig voor de smaak, maar cannabidiol honing zit ook nog eens vol met extra welzijnsvoordelen die ervoor zorgen dat je je fit voelt en de gezondste versie van jezelf kunt zijn.

  1. Middeltje tegen kater

Iets om te onthouden. Als je weer eens bent uit geweest en een beetje te diep in het glaasje hebt gekeken, dan kan honing je de volgende dag wel eens helpen bij het voorkomen van een knallende koppijn en kater. Experts zijn het erover eens dat honing een uitstekende manier is om de gevreesde effecten van een kater te verzachten.

Je krijgt een kater omdat de alcohol uiteenvalt in een samenstelling, ook wel bekend als aceetaldehyde, die toxisch is voor het lichaam. Dit veroorzaakt ook de hoofdpijn, lichaamspijn, misselijkheid en overgeven, wat allemaal bij een kater hoort.

Het is de fructose in honing die helpt om de alcohol af te breken in minder schadelijke bijproducten dan aceetaldehyde. In combinatie met de balancerende effecten van CBD, zorgt het gebruik van dit type honing ervoor dat je kater een stuk minder heftig is.

  1. Natuurlijke facial

Honing is een natuurlijk antibacterieel middel, en uit onderzoek blijkt dat het voordelig kan zijn bij een acnegevoelige huid. Hoewel het niet zal werken tegen alle soorten acne, is wel aangetoond het de opkomst van puistjes enorm terugdringt door het afdrijven van overtollig vocht.

CBD zorgt ook voor een heldere teint en frisse uitstraling! Je huid heeft zijn eigen endocannabinoïde systeem en CBD helpt bij het in balans houden ervan.

CBD-geïnfuseerde honing bevat dus een aantal handige voordelen wat betreft het gezond houden van de huid. Smeer de honing simpelweg elke ochtend of elke avond na het reinigen op je gezicht, laat het even intrekken en spoel je gezicht vervolgens af met warm water.

  1. Voor snijwonden, schaafwonden en oppervlakkige brandwonden

Als je weer eens een klein sneetje, schaafwondje of een lichte brandwond hebt opgelopen, kies dan niet voor een receptvrij zalfje, maar probeer dan eens cannabidiol-geïnfuseerde honing. Smeer gewoon een klein beetje van de honing op het aangedane lichaamsdeel en laat de natuurlijke antibiotische eigenschappen hun werk doen.

CBD zorgt al voor een gezonde huid, maar deze honing zal nog net even dat beetje extra geven.
Honing geïnfuseerd met CBD is een middeltje dat altijd handig is om in je medicijnkastje te hebben staan mocht je een snijwond, schaafwond of milde brandwond oplopen.

CBD honing: de perfecte zoete combinatie

Honing en CBD. Voor sommigen de perfecte combinatie.

CBD honing is niet alleen een zoetmiddel, maar het zit ook vol voordelen die je kunnen steunen op je pad naar wellness. En je kunt het heel eenvoudig thuis maken.

Als je op zoek bent naar een andere manier om CBD op te nemen in je reguliere wellness-routine, dan is CBD honing misschien wel een van de zoetste oplossingen die er bestaan.Source link

0 comment
0

Related Posts

Leave a Comment